Foresta Suceava s-a împăcat cu Ionuț Moșteanu! Antrenorul, confirmat exact după revenirea echipei din cantonamentul în care a fost interzis: ”După lungi discuții, ne-am înțeles”

Răzvan STÎNGĂ 25 Jan. 2022, 15:40 Liga 3
Foresta Suceava s-a împăcat cu Ionuț Moșteanu! Antrenorul, confirmat exact după revenirea echipei din cantonamentul în care a fost interzis: ”După lungi discuții, ne-am înțeles”

Apele s-au liniștit la Foresta Suceava, iar Ionuț Moșteanu va rămâne, în cele din urmă, antrenorul echipei. Asta deși se părea că nu mai e cale de împăcare, mai ales ținând cont de modul în care a izbucnit cearta între ”principal” și conducere. Însă, după mai multe discuții, s-a ajuns la gânduri mai bune.

Ionuț Moșteanu rămâne la Foresta Suceava 

S-a ajuns la un acord între părți, între Ionuț Moșteanu și președintele Andrei Ciutac în principal, iar echipa va continua în aceeași formulă la nivelul staffului tehnic și la reluarea Ligii a 3-a, așa cum a terminat anul 2021. Ciutac a recunoscut, într-o scurtă declarație, că lucrurile nu au fost simple, discuțiile au fost ample și complexe, dar până la urmă Foresta Suceava va continua cu Ionuț Moșteanu drept ”principal”.

Ionuț Moșteanu continuă la Foresta. După lungi discuții, am ajuns la un numitor comun”, a anunțat Andrei Ciutac, citat de Obiectiv de Suceava.

De unde a pornit cearta dintre Foresta Suceava și Ionuț Moșteanu

La Foresta Suceava a fost un episod care a reflectat, din nou, imaginea din fotbalul românesc, una cu multe sincope și momente care te fac să spui că ”mai mult de atât nu se poate”.

Implozia s-a produs, la locul 2 din Seria 1 a Ligii a 3-a, chiar în acest început de an, în ziua în care s-a plecat în cantonamentul din Croația. Șefii clubului i-au spus lui Ionuț Moșteanu că nu mai e dorit la echipă, din pricina pretențiilor exagerate, și era anunțat că nu va face deplasarea în Croația.

Inițial, nici jucătorii nu au vrut să plece, din solidaritate cu antrenorul, dar în cele din urmă deplasarea s-a făcut cu întreg lotul.

Ionuț Moșteanu a fost confirmat la șefia băncii tehnice duminică, 23 ianuarie, la chiar o zi după ce Foresta Suceava a revenit din stagiul de pregătire din Croația, unde a obținut rezultate modeste la un turneu.

Foresta Suceava, trei eșecuri în patru meciuri la Arena Cup

Sucevenii au participat la Arena Cup, unde au terminat competiția amicală pe ultimul loc, 8, cu trei eșecuri și o remiză, dar și fără să marcheze vreun gol. În faza grupelor au fost înregistrate două eșecuri și o remiză, 0-2 cu NK Sibenik (Croația), 0-1 cu NK Istra (Croația) și 0-0 cu OFK Zarkovo (Serbia), iar în duelul pentru locurile 7-8 au fost învinși de NK Iskra (Muntenegru), cu 0-1.

Foresta Suceava pregătește primele transferuri 

După ce Foresta Suceava va reintra pe mâna lui Ionuț Moșteanu, va mai disputa patru meciuri amicale în România până la reluarea Ligii a 3-a, cu Politehnica Iași (11 februarie), Bucovina Rădăuți (19 februarie), CSM Pașcani (26 februarie) și Hușana Huși (5 martie).

Foresta Suceava își va întări și echipa în zilele următoare, pentru abordarea părții secunde a campionatului.

Echipa noastră va disputa încă patru partide de pregătire până la reluarea campionatului, programul fiind următorul:

Politehnica Iași vs. Foresta Suceava (11 februarie)
Foresta Suceava vs. Bucovina Rădăuți (19 februarie)
CSM Pașcani vs. Foresta Suceava (26 februarie)
Hușana Huși vs. Foresta Suceava (5 martie)

În cursul zilelor viitoare vor fi oficializate primele transferuri din această perioadă de iarnă”, a anunțat Foresta Suceava pe Facebook.

Foresta Suceava, locul 2 în Seria 1 a Ligii a 3-a

Foresta Suceava este calificată în play-off-ul de promovare al Seriei 1 a Ligii a 3-a, acum fiind pe locul 2, cu 32 de puncte după 15 etape, la un singur punct de liderul Dante Botoșani. Sucevenii au un avans destul de important față de locul 3, Bucovina Rădăuți, de opt puncte.

În cele 10 serii ale Ligii a 3-a, în 2022 se vor mai disputa trei etape din sezonul regular. Foresta Suceava începe anul cu un duel pe terenul formației Șomuz Fălticeni (locul 5 cu 21 de puncte).

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fara-sa-poata-efectua-transferuri-pandurii-s-a-reunit-cu-23-de-jucatori-trebuie-sa-demonstram-ca-putem-promova-si-cu-lotul-actual-si-a-propus-antrenorul-mario-gaman-19217394

https://liga2.prosport.ro/liga-3/unirea-alba-iulia-si-a-reluat-antrenamentele-cu-un-staff-tehnic-nou-si-23-de-jucatori-este-un-moment-dificil-la-ora-actuala-la-club-dar-speram-intr-o-revenire-totala-19217389

https://liga2.prosport.ro/liga-3/transferuri-pentru-promovare-la-ca-oradea-liderul-seriei-10-a-ligii-a-3-a-si-a-adus-jucatori-cu-experienta-in-liga-2-19217379

https://liga2.prosport.ro/liga-3/mutari-importante-la-sr-brasov-echipa-sustinuta-de-suporterii-stegari-are-un-nou-antrenor-principal-dar-si-manager-general-acesta-din-urma-provenit-chiar-dintre-jucatori-19217358

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Jan. 2022, 15:40 Liga 3
Pe aceeași temă