Rocadă de antrenori între două echipe din Liga 3! Răzvan Leuca i-a luat locul la Avântul Periam chiar celui care l-a înlocuit la Ghiroda

Călin MNERIE 28 Sep. 2022, 14:19 Liga 3
Rocadă de antrenori între două echipe din Liga 3! Răzvan Leuca i-a luat locul la Avântul Periam chiar celui care l-a înlocuit la Ghiroda

Rocadă de antrenori pe băncile a două divizionare terțe timișene ce activează în Seria a 8-a a Ligii 3.

Săptămâna trecută, Sorin Bălu a plecat de la Avântul Periam cu direcția CSC Ghiroda și Giarmata Vii, înlocuindu-l pe Răzvan Leuca, informație oferită în exclusivitate de Liga2.ro.

Marți, 27 septembrie, Leuca a fost ”uns” antrenor chiar la echipa din Periam, spre dezamăgirea arădeanului Radu Popa (foto jos, lângă Sorin Bălu, primul din dreapta jos).

Răzvan Leuca îi ia locul lui Sorin Bălu la Avântul Periam, Radu Popa pleacă după ce s-a simțit trădat!

Experimentatul atacant de 36 de ani, care inițial a fost asigurat de conducerea clubului și a comunei că-i va antrena pe timișeni cel puțin până în iarnă, alături de Paul Burtic, s-a despărțit de echipă printr-un mesaj pe Facebok: ”În fotbal ca și în viață, cuvântul și respectul ar trebui să fie mai presus de multe alte lucruri! Mult succes în continuare Avântul Periam!”

Popa a evoluat pentru Avântul Periam de la începutul acestui an calendaristic, contribuind la salvarea miraculoasă de la retrogradare a timișenilor, în condițiile în care FRF a avut o sincopă în regulament în privința situației întâlnite în sezonul trecut în Seria 8, când s-a jucat cu o echipă în minus, altfel locul ocupat în play-out, 4, era direct retrogradabil în Liga 4.

De câteva săptămâni acuză o problemă la genunchi și s-a concentrat pe munca de ”secund”, atâta timp cât echipa era antrenată de Sorin Bălu, pentru ca în weekendul trecut să debuteze ca și ”principal” interimar cu un 2-2 intern cu Crișul Chișineu Criș.

Răzvan Leuca: ”Eu zic că avem un lot bun pentru ceea ce se vrea la Periam”

Așadar, Răzvan Leuca (41 de ani) nu a stat nici două săptămâni pe ”bară” după despărțirea de Ghiroda și Giarmata Vii și i-a luat locul la Periam chiar celui care l-a înlocuit la cârma vicecampioanei en-titre din Seria 8.

Leuca va conduce chiar în această seară primul său antrenament la Avântul, iar planurile sale sunt clare. ”Îmi doresc să fac un grup cât mai competitiv împreună cu care să scăpăm cât mai repede de emoțiile retrogradării. Îi cunosc pe jucători doar din postura adversarului sau spectatorului, e puțin ciudat, dar nu am mai lucrat cu niciunul dintre ei până acum. Eu zic că avem un lot bun pentru ceea ce se vrea la Periam și vor apărea în curând și rezultatele. Mă bucur că sunt genul de antrenor apreciat, care, iată, nu a rămas prea mult fără echipă. Din punctul meu de vedere, mi-aș dori să continui colaborarea cu Radu Popa, facea parte din planurile mele ca secund, dar dacă el e așa ferm și dorește să plece ce pot face eu? Rămâne, deocamdată, Paul Burtic lângă mine și după o evaluare a lucrurilor din vestiarul echipei voi vedea dacă mai e nevoie de cineva în staff”, a declarat Leuca.

Avântul Periam e penultima clasată în Seria a 8-a a Ligii 3, cu 4 puncte și golaveraj 6-15, la slab stând doar Gloria Lunca Teuz Cermei, cu 1 punct stâns în primele cinci meciuri din noul sezon.

În etapa a 6-a, Avântul Periam joacă vineri, 30 septembrie, de la ora 17:00, în deplasare la Phoenix Buziaș (locul 8, 4 puncte, golaveraj 5-8).

Călin MNERIE 28 Sep. 2022, 14:19 Liga 3
Pe aceeași temă