CSC Dumbrăvița, învinsă de Avântul Periam într-un amical în care arbitrul a ieșit de pe teren în minutul 80

Anda DELIU 08 Feb. 2023, 08:57 Liga 2
CSC Dumbrăvița, învinsă de Avântul Periam într-un amical în care arbitrul a ieșit de pe teren în minutul 80

CSC Dumbrăvița a pierdut cu scorul de 1-2 amicalul jucat marți după-amiaza, 7 februarie, cu Avântul Periam, o partidă disputată în satul timișean Sânpetru Mare.

Jocul a fost mai ”aparte”, deoarece arbitrul de centru a fluierat finalul în jurul minutului 80, nemulțumit că fotbaliștii se faultau.

S-a jucat pe un teren înghețat la Sânpetru Mare

Vremea rece și-a pus amprenta și asupra terenului din comuna învecinată de Periam, din nordul județului Timiș. Pe terenul înghețat, CSC Dumbrăvița a avut prima ocazie în minutul 7, când Toma Bodri a trimis în bara laterală. În minutul 9, s-a dictat penalty după o intervenție a lui Bura-Koț, iar Andrei Sîntean a transformat penalty-ul acordat.

Dumbrăvița a egalat în minutul 15, prin reușita lui Ionuț Tănase, de la 25 de metri. În minutul 23, Viașu a marcat golul de 2-1, după o minge recuperată la centrul terenului.

Chiar dacă Dumbrăvița a forțat o revenire, nu s-a mai înscris.

Arbitrul a părăsit terenul, meciul a continuat fără el!

Alt Viașu a fost ”protagonistul” meciului însă. Tatăl jucătorului Andrei Viașu a arbitrat, întrucât locuiește aproape de locul de desfășurare a partidei, la Sânnicolau Mare, și a fost mai simplu decât să se aducă o brigadă din Timișoara.

Experimentat și arbitru activ, Viașu senior a fluierat finalul partidei în minutul 80. ”El a zis că se loveau jucătorii”, ne-a declarat antrenorul Periamului, Răzvan Leuca.

Meciul s-a oprit inclusiv pe platformele de live score, dar, practic, el a continuat. La centru a intrat fostul jucător al lui Poli și Dinamo, acum conducător la Dumbrăvița, Florin Macavei!

Avântul Periam: Gakos – Stemate, Bilia, Mureșan, Bot – Oancia, Gălățan, Mitre, Viașu – Baranyi, Sîntean
Au mai intrat în repriza a doua: Rădulescu, Spulber, Szabo, Cochințu, Popescu, Kuhn, Mînecan, Gașpar, Prața

CSC Dumbrăvița: Ciui – Tismonar, Bura-Koț, Zurbagiu, T. Bodri – I. Tănase, C. Toma – Paulevici, Grancea, L. Bodri – Capătă
Au mai intrat în repriza a doua: Torok, Amariei

Ambii antrenori, mulțumiți

Învingătorul Răzvan Leuca a spus că nu a urmărit neapărat rezultatul. ”A fost un meci în condiții grele. Terenul era aproape înghețat în totalitate. Doar deasupra s-a dezghețat, dedesubt pâmântul a rămas înghețat. Noi avem un plan de pregătire bine stabilit. Nu urmărim neapărat rezultatjil în aceste jocuri amicale. Urmărim să dăm minute egale tuturor jucătorilor, ca să se poată dezvolta și să ajute la atingerea obiectivelor clubului și ale lor personale”, ne-a declarat Răzvan Leuca, antrenorul principal.

Și Cosmin Stan, învinsul, a fost mulțumit. ”Cum am mai spus, în această perioadă și pe aceste terenuri contează mai puțin rezultatul. Ceea ce mă interesează în mod deosebit e ca toți jucătorii să prindă câte 90 de minute, acesta e obiectivul nostru în această săptămână. De aceea am și împărțit lotul în două, astăzi a jucat o parte, iar mâine cealaltă parte. Legat de joc, din păcate, nu ne-am adaptat terenului de joc. Aici a fost problema noastră. Terenul a fost înghețat, iar adversarii s-au acomodat mult mai bine. Noi am avut de suferit, am alunecat prea mult. Pe lângă asta, am și complicat un pic prea mult jocul, pe o asemenea suprafață ar fi trebuit să jucăm ceva mai simplu”, a declarat Cosmin Stan, citat de site-ul clubului.

Până acum, în amicale, CSC Dumbrăvița a înregistrat victorii cu 4-1 cu UTA U18, 3-2 cu Gloria Lunca Teuz Cermei și 2-0 pe Șoimii Lipova și egalul de 1-1 cu FC Bihor Oradea. Astăzi, miercuri, echipa, în mare parte jucători neutilizați în partida cu Periam, vor juca cu CS Comunal Șelimbăr, la Deva, de la ora 12:00.

Avântul Periam a disputat în această iarnă un amical și cu Poli Timișoara, pe care l-a pierdut cu scorul de 1-5.

Foto: CSC Dumrăvița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-la-primul-pas-gresit-in-jocurile-amicale-in-fata-bihorului-cosmin-stan-concluzii-dupa-cantonamentul-local-19259585

 

Anda DELIU 08 Feb. 2023, 08:57 Liga 2
Pe aceeași temă