Paul Batin, la o nouă experiență după plecarea de la Concordia Chiajna. Atacantul de 35 de ani a semnat cu o echipă din Liga 3

Andrei PASCU 30 Aug. 2022, 19:38 Liga 3

Plecat de la Concordia Chiajna, Paul Batin, atacant cu multă experiență la nivelul primelor două ligi, în vârstă de 35 de ani, și-a găsit echipă în Liga 3. Vârful născut în Baia Mare, de 1.80 m, s-a înțeles cu Metalul Buzău, formație care activează în Seria 2. Mutarea a fost oficializată zilele acestea, după prima etapă.

Paul Batin a semnat cu Metalul Buzău!

Paul Batin nu a dat un randament prea bun la Concordia Chiajna, la care a revenit iarna trecută, marcând doar două goluri în 12 meciuri de Liga 2. Din acest motiv conducerea a decis să renunțe la el, dar atacantul nu vrea să se retragă, deși mulți colegi din generație cu el au făcut-o deja.

Paul Batin poate debuta în Cupa României pentru Metalul Buzău

Batin simte că mai poate juca, astfel că a dat curs unei propuneri venite de la Metalul Buzău conform Arena Buzoiană, echipă care își propune promovarea în Liga 2 în acest sezon. Este de așteptat ca el să debuteze miercuri, în Cupa României, în turul 2, atunci când noua sa echipă va merge pe terenul formației CS Blejoi.

  • Metalul Buzău s-a calificat în runda secundă a Cupei României după ce a trecut de CSM Râmnicu Sărat, scor 3-2.

În caz contrar, dacă antrenorul Valentin Stan nu-l va folosi mâine, atunci următoarea ocazie va fi în weekend, în campionat, în etapa a 2-a, când Metalul Buzău va evolua în compania echipei Dinamo Bacău, pe teren propriu. În prima etapă, buzoienii au câștigat cu 1-0 partida cu CSM Focşani.

Noi am fost echipa care a construit mai mult, a și reușit mai mult la construcție și a și reușit să aibă ocazii și a marcat. Echipa care a vrut și a construit mai mult a câștigat.

Noi am încercat, chiar dacă nu am reușit de fiecare dată, pentru că e foarte greu să străpungi întreg sistemul unei echipe bine organizate tactic și fizic”, a declarat antrenorul Valentin Stan după victoria cu CSM Focșani, conform Campus TV.

  • Metalul Buzău, în partida cu CSM Focșani: Dinu, Ceaușu, Ghinga (cpt.), Nedelcu, Mihai, Antone, Stan, Tudorică, Marcu, Cocîrlă, Onțel. Au mai evoluat Puiu, Târșă, Bardaș, Moldovan;

Paul Batin, la a treia plecare de la Concordia Chiajna

Paul Batin a consemnat, în această vară, a treia plecare de la Concordia Chiajna, după alte două experiențe la gruparea din Ilfov, iulie 2017-ianuarie 2019 și septembrie 2019-ianuarie 2020.

Batin a fost jucător la mai multe echipe importante din fotbalul românesc, precum CFR Cluj, UTA, Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu, FC Brașov, FC Botoșani sau Dinamo.

Sezonul trecut, pe lângă formația din Ilfov, Batin a jucat și pentru Progresul Șomcuta Mare, în Liga 3, din vara trecută până în iarnă.

 

Andrei PASCU 30 Aug. 2022, 19:38 Liga 3
Pe aceeași temă