Mihai Neicuțescu și Andrei Blejdea i-au pus gând rău lui Dinamo! Foștii ”câini” vor să învingă cu Gloria Buzău: ”Vreau să câștigăm și, dacă se poate, să marchez” / ”Ne interesează victoria”

Andrei PASCU 16 Sep. 2022, 20:05 Liga 2
Mihai Neicuțescu și Andrei Blejdea i-au pus gând rău lui Dinamo! Foștii ”câini” vor să învingă cu Gloria Buzău: ”Vreau să câștigăm și, dacă se poate, să marchez” / ”Ne interesează victoria”

Meci special pentru Mihai Neicuțescu și Andrei Blejdea în etapa a 7-a a Ligii 2, atunci când Gloria Buzău va întâlni Dinamo! Partida va avea loc duminică, pe stadionul din Buzău, iar cei doi foști ”câini” au prefațat-o. Amândoi vor să câștige și, poate, dacă vor avea ocazia, să și marcheze.

Gloria Buzău întâlnește Dinamo în etapa a 7-a de Liga 2. Reacțiile lui Mihai Neicuțescu și Andrei Blejdea 

Neicuțescu și Blejdea, în ciuda trecutului, acum sunt deciși să dea totul pentru Gloria Buzău, iar formația pregătită de Cristian Pustai să mai bifeze un succes în Liga 2, victorie care să o ajute să mai urce în ierarhie.

Întrebat la interviuri dacă are vreun sentiment cu privire la faptul că își va întâlni fosta echipă, Neicuțescu a declarat că acum se gândește doar la formația pe care o reprezintă și nu va avea regrete chiar și dacă va înscrie.

Joc contra fostei mele echipe, deocamdată nu pot spune prea multe despre meci, am reușit să intrăm în săptămâna asta puțin diferit față de alte meciuri, pentru că trecem printr-o perioadă dificilă.

Nu vreau să vorbesc despre echipa adversă, sunt jucătorul Buzăului, îmi doresc să câștig și, dacă se poate, să și marchez”, a spus Neicuțescu, conform Campus TV.

Andrei Blejdea și-ar fi dorit ca Gloria Buzău și Dinamo să se întâlnească în SuperLigă

De partea cealaltă, Andrei Blejdea este încântat că își va întâlni fosta echipă, dar ar fi vrut ca jocul să aibă loc în SuperLigă, acolo unde consideră el că i-ar fi locul lui Dinamo, dar și unde și-ar dori să ajungă cu Gloria Buzău, poate chiar la finalul acestui sezon de Liga 2.

O partidă interesantă, un adversar cu nume, cu istorie, fosta mea echipă. Sunt fericit să întâlnesc fosta mea echipa, dar nu îmi doream să se întâmple asta la Liga 2. Am întâlnit Dinamo în Liga 1, cred că acolo e locul ei.

Îmi doresc să marchez la fiecare meci, iar o victorie e ceea ce ne interesează cel mai mult”, a afirmat și Andreo Blejdea.

Gloria Buzău, pe locul 9 în Liga 2

Gloria Buzău are 10 puncte după șase runde de Liga 2, se află pe locul 9, dar același punctaj îl mai are și echipa de deasupra ei, ocupanta poziției a 8-a, Progresul Spartac. Primele trei locuri în campionat sunt ocupate de Unirea Slobozia (13 puncte), Politehnica Iași (13 puncte) și Unirea Dej (13 puncte).

În etapa a 7-a, duminică, de la ora 11:00, Gloria Buzău va juca pe terenul propriu, cu Dinamo, într-o confruntare care va fi în format live-text pe Liga2.ro.

Referitor la Cupa României, Gloria Buzău este calificată în play-off-ul competiției, acolo unde va întâlni, în urma tragerii la sorți care a avut loc vineri, Șoimii Lipova. În turul 3, formația lui Cristian Pustai a trecut de CS Blejoi, scor 4-0.

Foto: Gloria Buzău
Video: Campus TV

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 16 Sep. 2022, 20:05 Liga 2
Pe aceeași temă