CSM Ceahlăul caută antrenor! Contractul cu Florentin Petre a fost reziliat după două etape din returul Ligii 3. Explicațiile clubului

Răzvan STÎNGĂ 07 Nov. 2022, 15:28 Liga 3
CSM Ceahlăul caută antrenor! Contractul cu Florentin Petre a fost reziliat după două etape din returul Ligii 3. Explicațiile clubului

Florentin Petre (46 de ani) nu mai este antrenorul echipei CSM Ceahlăul începând de luni, 7 noiembrie. Clubul din Seria 1 a Ligii 3 a anunțat rezilierea contractului de comun acord, poate din cauza situației din clasament, CSM Ceahlăul fiind pe locul 5 după 11 meciuri, cu numai 17 puncte.

Florentin Petre nu mai este antrenorul echipei CSM Ceahlăul. Contractul, reziliat de comun acord

Florentin Petre avea ca obiectiv calificarea în play-off, care nu e neapărat departe nici acum, CSM Ceahlăul fiind la două puncte de locul 4, Dante Botoşani.

Însă, în urma unor discuții cu conducerea, după cum anunță CSM Ceahlăul, s-a decis rezilierea acordului de comun acord, chiar dacă acesta mai era valabil până în vara anului următor, până la finalul acestui sezon.

Florentin Petre fusese numit antrenor principal la CSM Ceahlăul în luna ianuarie a acestui an.

”Mulțumim, Florentin Petre!

CSM Ceahlăul Piatra Neamț și antrenorul Florentin Petre au încheiat astăzi, 07.11.2022, colaborarea care a început în luna ianuarie a anului în curs. Contractul dintre cele două părți trebuia să se încheie în luna iunie a anului 2023, dar pe cale amiabilă s-a decis acum întreruperea sa.

Pe această cale, CSM Ceahlăul Piatra Neamț mulțumește antrenorului Florentin Petre pentru munca depusă, pentru aportul adus la dezvoltarea clubului și îi urează multă sănătate și succes în activitate de aici înainte!”, se arată în comunicatul emis de CSM Ceahlăul.

Înainte de venirea la CSM Ceahlăul, Florentin Petre a mai antrenat ca ”principal” echipele Dinamo 2 (iunie 2015 – iunie 2016), Foresta Suceava (octombrie 2017 – iunie 2018) și Dacia Unirea Brăila (august 2018 – decembrie 2021).

Florentin Petre lasă CSM Ceahlăul pe locul 5 în Seria 1 din Liga 3

CSM Ceahlăul este pe locul 5 în Seria 1 a Ligii 3, cu 17 puncte, în urma a cinci victorii, două egaluri și patru eșecuri. Liderul seriei este Foresta Suceava, 28 de puncte, iar pe 2 se situează CSM Bacău 21 de puncte.

În ultimul meci cu Florentin Petre ”principal”, formația din Piatra Neamț a cedat cu 1-3 pe terenul echipei Dante Botoșani.

Foto: CSM Ceahlăul Piatra Neamț

Răzvan STÎNGĂ 07 Nov. 2022, 15:28 Liga 3
Pe aceeași temă