Încă un jucător cu experiența Ligii 2 achiziționat de o echipă care se anunță candidată la promovare în noul sezon de Liga 3. Președintele anunță și alte mutări: ”Mai caut un atacant și un portar”

Răzvan STÎNGĂ 22 Jun. 2020, 19:02 Liga 3
Încă un jucător cu experiența Ligii 2 achiziționat de o echipă care se anunță candidată la promovare în noul sezon de Liga 3. Președintele anunță și alte mutări: ”Mai caut un atacant și un portar”

ACSO Filiași continuă campania de transferuri. Echipa din Seria 4 a Ligii a 3-a a anunțat că a semnat și cu fundașul central Ionuţ Tătaru (30 de ani), cu o experiență considerabilă la nivelul Ligii 2.

Sezonul trecut, Tătaru a evoluat la Crișul Chișineu Criș, care a terminat pe locul 3 în Seria a 4-a a Ligii 3. Imediat după ce mutarea s-a parafat, apărătorul a oferit și primele declarații și a recunoscut că a plecat de la Criș pentru că i-a plăcut ceea ce se conturează la Filiași.

Ionuț Tătaru: ”Văzând celelalte transferuri, m-am hotărât să vin şi eu”

A fost convins de proiectul care se prefigurează, în urma căruia se dorește promovarea în Liga 2, deși acest sezon a fost finalizat de ACSO Filiași pe locul 13, iar dacă întrecerea nu s-ar fi ”înghețat” avea șanse să cadă în Liga 4. Ionuț Tătaru a recunoscut că a fost aproape de venirea la Filiași și în urmă cu un an și jumătate, dar mutarea nu s-a concretizat.

”Am semnat astăzi (n.r. – luni), să fie într-un ceas bun! Trebuia să ajung la echipă în urmă cu un an şi jumătate. Atunci am purtat discuţii cu domnul primar Costeluş şi cu domnul preşedinte Spînu, dar a fost altceva la mijloc şi am plecat la Chişineu Criş. Orice fotbalist se gândeşte să plece unde sunt mai mulţi bani… Asta a fost. Acum, văzând celelalte transferuri pe care le-au făcut, mă refer la Dănescu, Vaştag, Săulescu, plus venirea antrenorului Mario Găman şi a secundului Bobi, m-am hotărât să vin şi eu.

Mi-a plăcut proiectul pe care l-au făcut. Au o bază sportivă frumoasă şi au gânduri bune pentru Liga a 3-a. Eu, fiind şi aproape de casă, am doar 8 de km de parcurs până la Filiaşi, am decis imediat să vin. A contat foarte mult că sunt aproape de casă. Nu mai voiam să mai plec, pentru că anul viitor am şi eu nunta.

Nu contează în ce serie vom fi repartizaţi. Important este că avem noi o echipă puternică. Totul depinde numai şi numai de noi, nu de altcineva. Ar fi bine să jucăm totuşi tot pe partea asta cu Aradul. Am jucat mai mult în ultimi ani în zona asta cu Aradul, cu Banatul şi sunt echipe bune, preocupate de fotbal. Sunt tare nerăbdător să începem. Nu am stat atât de mult decât atunci când am fost operat la picior. În rest, niciodată nu am avut o asemenea pauză de când joc fotbal, de 14 ani. De pe 15 iunie am început să mai joc fotbal la sintetic, să mai fac mişcare, dar înainte a fost groaznic închis în casă. Sperăm să fie totul bine şi să începem şi noi pregătirea“, a declarat Ionuţ Tătaru (foto, alături de președintele Florin Spînu) pentru Gazeta de Sud.

Ionuț Tătaru a jucat în Liga 1 cu Pandurii, CS Turnu Severin și Rapid, în Liga 2 cu Minerul Lupeni, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, Olimpia Satu Mare sau Academica Clinceni și în Liga 3 pentru CNS Cetate Deva, Metalurgistul Cugir sau Crișul Chișineu Criș.

ACSO Filiași a făcut patru transferuri, dar Florin Spînu anunță: ”Acum mai caut un atacant valoros şi experimentat, un portar şi trei-patru juniori născuţi în 2001-2002”

Astfel, ACSO Filiași ajunge la al patrulea transfer. Au mai fost aduși mijlocașii Dragoș Săulescu (28 de ani, ex ASU Poli) și Andrei Vaștag (26 de ani, ex SCM Zalău) și fundașul Robert Dănescu (19 ani, ex Campionii FC Argeș).

Președintele Florin Spînu mai anunță alte noi veniri. Pe listă se mai află un portar, un atacant și câțiva juniori născuți după 2001.

”Mă bucur mult că am reuşit să-l cooptăm la echipă şi pe Ionuţ şi astfel am rezolvat defensiva. Acum mai caut un atacant valoros şi experimentat, un portar şi trei-patru juniori născuţi în 2001-2002”, a declarat Florin Spînu, pentru sursa amintită.

Foto: CSO Filiași și Jurnalul Olteniei 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/acso-filiasi-are-antrenor-alegerea-conducerii-este-mario-gaman-de-la-ultima-clasata-din-seria-4-a-fost-anuntat-si-un-tranfer-un-fundas-de-la-campionii-fc-arges-19136369

https://liga2.prosport.ro/liga-3/acso-filiasi-a-transferat-doi-mijlocasi-dintre-care-unul-trecut-pe-la-dinamo-saptamana-urmatoare-se-rezolva-si-problema-antrenorului-presedintele-florin-spanu-pana-marti-il-vom-anunta-19135978

https://liga2.prosport.ro/liga-3/prima-experienta-ca-principal-a-lui-nae-constantin-se-incheie-dupa-un-singur-meci-la-acso-filiasi-contractul-imi-expira-pe-15-iunie-am-vorbit-si-am-hotarat-de-comun-acord-sa-nu-mai-continua-19134757

Răzvan STÎNGĂ 22 Jun. 2020, 19:02 Liga 3
Pe aceeași temă