ACSO Filiași a transferat doi mijlocași, dintre care unul trecut pe la Dinamo și Viitorul. Săptămâna următoare se rezolvă și problema antrenorului. Președintele Florin Spânu: ”Până marți îl vom anunța”

Răzvan STÎNGĂ 17 Jun. 2020, 11:36 Liga 3
ACSO Filiași a transferat doi mijlocași, dintre care unul trecut pe la Dinamo și Viitorul. Săptămâna următoare se rezolvă și problema antrenorului. Președintele Florin Spânu: ”Până marți îl vom anunța”

ACSO Filiași a terminat pe locul 13 Seria a 4-a din Liga 3, dar vrea ca din anul fotbalistic următor să aibă o evoluție mult mai bună și să încheie în partea superioară a clasamentului. Acestea sunt planurile clubului, după cum anunță conducătorii, iar în acest sens în aceste zile au fost anunțate mai multe înțelegeri, cu jucători aflați deja în lot, ale căror contracte expiră la finele lunii iunie, dar și aducerea câtorva nume noi.

Dragoș Săulescu și Andrei Vaștag sunt jucătorii aduși la ACSO Filiași 

Conform celor spuse de Florin Spânu, președintele ACSO Filiași, portarul Ovidiu Jianu (22 de ani), mijlocașul Cristian Poiană (31 de ani) și atacantul Alexandru Fotescu (35 de ani) au semnat prelungirile, iar noii veniți sunt mijlocașii Dragoș Săulescu (28 de ani) și Andrei Vaștag (26 de ani). În momentul de față, potrivit completărilor lui Florin Spânu, mai există discuții cu alți cinci fotbaliști, iar situația lor se va decide în zilele următoare.

Zilele trecute am parafat contractele lui Poiană, Jianu și Fotescu, trei jucători valoroși, în care noi ne-am pus mari speranțe. Vom parafa înțelegeri și cu alți fotbaliști importați pe care i-am avut la echipă sezonul trecut și care ne-au ajutat. Ca noutăți, am semnat cu Dragoș Săulescu și Andrei Vaștag. Sunt doi fotbaliști pe care îi dorim de mai mult timp și pe care ne bucurăm că am reușit să-i cooptăm. Sunt convins că ne vor ajuta foarte mult. Mai suntem în discuții cu alți cinci jucători foarte buni. Aștept răspunsul lor zilele următoare. Dacă vor veni și ei, vă spun că o să formăm o echipă foarte bună și putem fixa un obiectiv îndrăzneț”, a declarat Florin Spânu, pentru Gazeta de Sud.

  • Andrei Vaștag este un mijlocaș cu un trecut interesant, care a evoluat pentru echipe importante din România, precum Dinamo sau Viitorul Constanța. În Liga 1 are 19 meciuri, toate pentru echipa lui Gheorghe Hagi

Florin Spânu: ”Până marțea viitoare vom anunța și antrenorul echipei”

Marți va fi anunțat și următorul antrenor care va conduce echipa în sezonul 2020-2021 al Seriei 4 din Liga 3. ACSO Filiași este în căutarea unui ”principal”, după ce Nicolae Constantin (46 de ani) a anunțat că înțelegerea scadentă în această vară nu va fi prelungită. Colaborarea dintre cele două părți a rămas cu un singur meci la activ, cel de la începutul acestui an, care s-a jucat chiar înaintea suspendării Ligii 3 din cauza pandemiei de COVID-19. Jocul cu Gilortul Târgu Cărbunești a fost câștigat la limită, cu scorul de 1-0.

Purtăm discuții și pentru banca tehnică a echipei. Vă asigur că până marțea viitoare vom anunța și antrenorul echipei. Sper să facem o figură foarte frumoasă în ediția viitoare”, a mai spus președintele Florin Spânu.

În acest sezon de Liga 3 nu va retrograda nimeni, astfel că ACSO Filiași, care în momentul suspendării campionatului se afla pe locul 13, va rămâne în acest eșalon. După dispuarea a 16 etape a acumulat 15 puncte (patru victorii, trei egaluri și nouă înfrângeri), cu unul mai mult decât echipa clasată pe poziția a 14-a, ACS Poli Timișoara. Seria 4 a fost câștigată de U Craiova 1948 SA, cu 42 de puncte, urmată de Șoimii Lipova, 29 de puncte, și Crișul Chișineu Criș, 28 de puncte.

Foto: CSO Filiași 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Jun. 2020, 11:36 Liga 3
Pe aceeași temă