George Monea și-a găsit echipă după despărțirea de Ripensia. A semnat cu un club din Liga 3

Răzvan STÎNGĂ 06 Jul. 2020, 19:18 Liga 3
George Monea și-a găsit echipă după despărțirea de Ripensia. A semnat cu un club din Liga 3

George Monea (mijlocaș lateral, 23 de ani) și-a găsit echipă, după s-a despărțit în urmă cu aproximativ o lună de Ripensia Timișoara. Însă, nu va mai juca în Liga 2, ci în Liga 3, în Seria 5 mai exact. A semnat cu Viitorul Șelimbăr, echipă care a finalizat anul fotbalistic pe locul 3.

În ciuda faptului că va evolua într-un eșalon inferior, George Monea nu vede pasul ca pe unul în spate, ci din contră. Crede că va avea șanse mai multe să arate de ce este în stare și se va putea integra repede, întrucât va juca alături de fotbaliști pe care i-a avut colegi și la alte echipe.

George Monea: ”Îmi doresc să ajut echipa, să ne îndeplinim obiectivele”

Mijlocașul de bandă speră ca în vara lui 2021 să revină în Liga 2. Planurile celor de la Viitorul Șelimbăr sunt legate de promovare, iar fotbalistul consideră că obiectivul poate fi îndeplinit, ținând cont de proiectul care se dorește.

”Îmi doresc să ajut echipa, să ne îndeplinim obiectivele, pe plan personal îmi doresc să fiu sănătos și să am cât mai multe reușite. Am ales Viitorul Șelimbăr datorită planurilor de viitor ale clubului, datorită seriozității oamenilor de aici. A contat și faptul că sunt mulți colegi cu care am colaborat în trecut”, a declarat George Monea, citat de Sibiu Sport.

Președintele Claudiu Furdui s-a declarat bucuros de faptul că la echipă a ajuns un jucător cu experiență în Liga 2, dar a anunțat că vor urma și alte veniri. Jucătorii care vor semna în perioada următoare vor veni doar pe posturile deficitare ale echipei, a precizat conducătorul.

”Am adus un jucător de calitate de la un eșalon superior, continuăm să aducem nu doar jucători de calitate ci și caractere frumoase. Campania de achiziții va continua, dar vom aduce întăriri numai pe posturile deficitare sezonul trecut”, a declarat Claudiu Furdui, președintele echipei Viitorul Șelimbăr.

În afară de Monea, de la Ripensia au mai plecat Horațiu Moldovan, Vlad Chera, Mihai Hecsko, Caius Lungu și sunt șanse ca lista să crească și cu Andrei Tînc.

Viitorul Șelimbăr l-a convins pe Alexandru Curtean să rămână 

Viitorul Șelimbăr a reușit să-și asigure și pentru următoarele două sezoane serviciile mijlocașului Alexandru Curtean (33 de ani), cel mai cunoscut fotbalist din lot. Clubul a ajuns la al patrulea anunț de acest fel în această vară, după ce a ajuns la un acord și cu jucătorii Bogdan Vișa (34 de ani), Adrian Cîrstean (29 de ani) și Alexandru Neacșa (28 de ani). A anunțat însă și o plecare, a lui Marius Chindriș (29 de ani), care a făcut deja pasul în Liga 2 și a semnat cu Farul.

Șelimbăr, clasare pe podium la prima participare în Liga 3 

Viitorul Șelimbăr a evoluat pentru prima dată în Liga 3, în acest sezon, și a făcut o figură frumoasă. A terminat pe locul 3 în Seria 5, la cinci puncte față de locul secund, care i-ar fi asigurat meciul de baraj pentru accederea în Liga 2. În singura etapă desfășurată din Liga 3 în acest an, prima din retur, înainte de suspendarea sezonului din cauza pandemiei de COVID-19, Viitorul Șelimbăr nu a jucat partida de la Alba Iulia cu Unirea, fiindcă echipa gazdă nu a avut bani să organizeze meciul. Șelimbăr s-a impus cu 3-0 la ”masa verde”.

Foto: Ripensia UVT și Sibiu Sport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-doua-despartiri-oficiale-la-ripensia-george-monea-si-vlad-chera-nu-vor-continua-in-rosu-si-galben-ce-alti-jucatori-sunt-la-final-de-contract-19135511

https://liga2.prosport.ro/liga-3/alexandru-curtean-continua-la-viitorul-selimbar-mijlocasul-a-semnat-prelungirea-19135934

https://liga2.prosport.ro/liga-3/miscari-importante-la-viitorul-selimbar-pentru-pregatirea-urmatorului-sezon-comunicatul-emis-de-club-19135095

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-a-perfectat-prima-achizitie-pentru-noul-sezon-de-liga-2-un-fost-jucator-al-echipelor-uta-si-petrolul-a-semnat-cu-marinarii-am-ales-constanta-pentru-ca-este-un-proiec-19135729?fbclid=IwAR2fjHOV8WqDgBUlEwb-bY8Fewox_2DbVML7CFavdYb96rWvZ1ep7CDssqY

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Jul. 2020, 19:18 Liga 3
Pe aceeași temă