Alexandru Curtean continuă la Viitorul Șelimbăr. Mijlocașul a semnat prelungirea

Răzvan STÎNGĂ 16 Jun. 2020, 17:10 Liga 3
Alexandru Curtean continuă la Viitorul Șelimbăr. Mijlocașul a semnat prelungirea

Viitorul Șelimbăr (Seria 5 a Ligii a 3-a) a reușit să-și asigure și pentru următoarele două sezoane serviciile mijlocașului Alexandru Curtean (33 de ani), cel mai cunoscut fotbalist din lot. Astfel, Șelimbăr ajunge la al patrulea anunț de acest fel în această vară, după ce a ajuns la un acord și cu jucătorii Bogdan Vișa (34 de ani), Adrian Cîrstean (29 de ani) și Alexandru Neacșa (28 de ani). A anunțat însă și o plecare, a lui Marius Chindriș (29 de ani) , care a făcut deja pasul în Liga 2 și a semnat cu Farul.

Referitor la Alexandru Curtean, el a venit la Viitorul Șelimbăr în vara anului trecut, după despărțirea de FC Hermannstadt.

Clubul Viitorul Șelimbăr anunță faptul că Alex Curtean și-a prelungit contractul cu înca două sezoane competiționale!”, a anunțat clubul Viitorul Șelimbăr.

  • Alexandru Curtean a trecut pe la echipe importante din Liga 1, precum Gaz Metan Mediaș, Poli Timișoara sau Dinamo. Are peste 180 de meciuri în prima divizie, reușind 23 de goluri și 20 de pase decisive. A evoluat și în afara României, în două rânduri, la Botev Plovdiv (Bulgaria) și FK Atyrau (Kazakhstan). Mijlocașul are două trofee în palmares, ambele cu Dinamo, Cupa României în 2012, și Supercupa României în 2013.

Viitorul Șelimbăr, clasare pe podium în Liga 3, la prima prezență 

Viitorul Șelimbăr a evoluat pentru prima dată în Liga 3, în acest sezon, și a făcut o figură frumoasă. A terminat pe locul 3 îm Seria 5, la cinci puncte față de locul secund, care i-ar fi asigurat meciul de baraj pentru accederea în Liga 2. În singura etapă desfășurată din Liga 3 în acest an, prima din retur, înainte de suspendarea sezonului din cauza pandemiei de COVID-19, Viitorul Șelimbăr nu a jucat partida de la Alba Iulia cu Unirea, fiindcă echipa gazdă nu a avut bani să organizeze meciul. Șelimbăr s-a impus cu 3-0 la ”masa verde”.

Claudiu Furdui, președintele echipei, dă asigurări că nu se va schimba în sens negativ proiectul la echipă în ciuda pandemiei de COVID-19 și e convins că sezonul următor va fi și mai bun. Se va merge, în mare măsură, pe același lot de jucători, iar antrenorul Florin Maxim va continua și din vară:

Așteptăm noul sezon. Noi am terminat pe 3 campionatul. Marele regret al nostru e că am investit în iarnă niște bani, am adus jucători, ne-am pregătit, am făcut un cantonament extern, cu toate condițiile, dar n-am jucat nici măcar un meci oficial. Dacă eram pe locul 2, iar distanța dintre noi și prima clasată ar fi fost de cel mult 3 puncte, intram la baraj. Pentru noi, din punct de vedere sportiv, cel mai ok ar fi fost să jucăm toate cele 14 meciuri.

Strategia noastră este să mergem în continuare cu lotul pe care-l avem și cu antrenorul Florin Maxim. Ne dorim să îmbunătățim anumite posturi pe care nu am reușit să le îmbunătățim în iarnă, să avem un lot mai bine închegat decât în momentul de față”.

Foto: Viitorul Șelimbăr

 


https://liga2.prosport.ro/liga-3/miscari-importante-la-viitorul-selimbar-pentru-pregatirea-urmatorului-sezon-comunicatul-emis-de-club-19135095

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-selimbar-a-terminat-pe-locul-3-primul-sezon-in-liga-3-dar-nu-e-multumita-presedintele-claudiu-furdui-regreta-nepromovarea-daca-eram-pe-2-puteam-intra-la-baraj-marele-regret-e-ca-19132806

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-slatina-incepe-pregatirea-barajului-din-liga-3-marti-progresul-spartac-mai-asteapta-pentru-ca-are-probleme-cu-protocolul-medical-oltenii-ar-urma-sa-dispute-si-un-meci-amical-cu-o-echipa-din-play-19135857

https://liga2.prosport.ro/liga-3/daniel-balan-a-revenit-si-el-la-foresta-suceava-fostul-fundas-va-face-din-nou-cuplu-pe-banca-tehnica-alaturi-de-dorin-goian-19135845

 

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Jun. 2020, 17:10 Liga 3
Pe aceeași temă