Gabriel Matei rămâne în Liga 3, dar a schimbat echipa. Cu cine a semnat dublul campion al României

Andrei PASCU 04 Jul. 2023, 19:15 Liga 3
Gabriel Matei rămâne în Liga 3, dar a schimbat echipa. Cu cine a semnat dublul campion al României

Gabriel Matei, dublu campion al României, a fost prezentat la noua echipă. După plecarea de la Vedița Colonești, fundașul de 33 de ani și-a găsit un nou acord, în Liga 3, dar la formația ACS Muscelul Câmpulung Elite.

Noua formație a lui Gabriel Matei este pregătită de fostul mijlocaș Costin Lazăr.

Gabriel Matei rămâne în Liga 3, dar a semnat cu ACS Muscelul Câmpulung Elite

Fost jucător în prima divizie la Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, FCSB, FC Brașov, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Academica Clinceni, Campionii FC Argeș, Matei a fost ultima dată legitimat, după cum spuneam, la Vedița Colonești, dar sezonul trecut a mai evoluat la o formație din Liga 3, ACSO Filiași, cu care semnase la începutul sezonului trecut, după rezilierea contractului cu Astra Giurgiu, club desființat ulterior.

Pe lângă cele două titluri ale României cu FCSB, Matei a mai luat două trofee în carieră, tot cu FCSB, Cupa României (2015) și Cupa Ligii României (2015). Fundașul a avut și câteva experiențe în afara României, la Gornik Leczna, Nieciecza (ambele din Polonia) și Zira FC (Azerbaijan).

Bun venit, Gabi Matei !

Se alătură proiectului nostru un jucător cu o mare experiența la nivelul Ligii 1, peste 200 de meciuri jucate in prima Liga.

Fostul fundaș de la FCSB a semnat în cursul zilei de astăzi cu echipa noastră !

În cariera sa, Gabi a jucat la echipe precum :

– Internațional Curtea de Argeș
– Pandurii Târgu-Jiu
– Steaua Bucuresti (n.r. – FCSB) (de 2 ori campion)
– FC Brașov
– Academica Clinceni
– AȘA TG Mureș
– Gornik Leczna
– Concordia Chiajna
– FC Argeș
– Vedița Colonești

Îi urăm bun venit în familia Muscelul Câmpulung!

Hai Muscelul !”, a anunțat echipa din Liga 3 venirea lui Gabriel Matei.

ACS Muscelul Câmpulung Elite, aproape de retrogradarea în Liga 4 sezonul trecut

ACS Muscelul Câmpulung Elite s-a salvat dramatic de la retrogradare sezonul trecut. A terminat campionatul regular pe ultimul loc în Seria 4 a Ligii 3, 9, cu 10 puncte, la cinci puncte de locul 8, FC Pucioasa.

Ulterior, în play-out, în cele opt etape programate, a obținut șase victorii și două eșecuri și a urcat două poziții, peste FCSB 2 și FC Pucioasa.

ACS Muscelul Câmpulung Elite abordează sezonul următor cu Costin Lazăr

Costin Lazăr și-a găsit o nouă echipă, la mai puțin de trei luni de la ultima experiență, de la Cetatea Turnu Măgurele. În vârstă de 42 de ani, antrenorul a bătut palma și a fost prezentat de un alt club din Liga 3, ACS Muscelul Câmpulung Elite.

Antrenorul a demisionat în luna aprilie de la Cetatea Turnu Măgurele, deși nu a fost departe de accederea în play-off-ul Seriei 6 din Liga 3. În vara anului trecut, Lazăr a reușit chiar să promoveze formația din județul Teleorman în Liga 3 și a fost, ulterior, la un pas de accederea în grupa pentru lupta la promovare.

Înainte de venirea la Cetatea Turnu Măgurele, unde a bifat prima experiență ca antrenor principal, Costin Lazăr a lucrat la desființata Mostiștea Ulmu, atunci în Liga 3, unde ocupa funcțiile de antrenor secund și jucător.

Foto: ACS Muscelul Câmpulung Elite și ACSO Filiași

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minaur-baia-mare-cu-ciprian-danciu-din-nou-la-conducere-a-inceput-pregatirea-sezonului-de-liga-3-doar-sase-jucatori-dintre-cei-cu-care-s-a-retrogradat-din-liga-2-sunt-in-lot-19276773

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dezvaluirile-liga2-ro-despre-fotbalistii-timiseni-cercetati-pentru-pariuri-confirmate-de-frf-19276757

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-a-anuntat-programul-meciurilor-amicale-19276746

https://liga2.prosport.ro/liga-3/alexandru-stoica-noul-antrenor-al-echipei-viitorul-simian-ii-ia-locul-principalului-sub-acoperire-pe-care-l-au-avut-mehedintenii-obiectivul-va-fi-barajul-pentru-promovarea-in-liga-19276744

https://liga2.prosport.ro/liga-3/deja-vu-la-clubul-lui-gheorghe-hagi-prima-echipa-a-devenit-campioana-romaniei-a-doua-din-liga-3-a-fost-desfiintata-explicatia-data-de-farul-constanta-19276722

Andrei PASCU 04 Jul. 2023, 19:15 Liga 3
Pe aceeași temă