Victorie pentru Corvinul Hunedoara în al treilea amical al verii. A învins o formație din Liga 3

Andrei PASCU 17 Jul. 2023, 11:02 Liga 2

Corvinul Hunedoara continuă să dispute meciuri amicale, în speranța că va arăta cât mai bine la primul sezon în Liga 2, după promovarea din Liga 3. Astfel, duminică a avut un test cu o formație din Liga 3, cu ACS Muscelul Câmpulung Elite.

La limită s-a impus trupa pregătită de Florin Maxim, cu scorul de 1-0, diferența fiind făcută înainte de pauză.

Corvinul Hunedoara, 1-0 într-un amical cu ACS Muscelul Câmpulung Elite

Confruntarea a avut loc la Curtea de Argeș, acolo unde Corvinul Hunedoara își desfășoară cantonamentul de vară. Singura reușită a testului a fost semnată de Rafael Pocioian, care a punctat înainte de pauză, în minutul 42.

De acum, în urma partidei cu ACS Muscelul Câmpulung Elite, formație pregătită de fostul mijlocaș al Rapidului- Costin Lazăr, Corvinul Hunedoara va mai disputa două amicale în cantonament.

Al doilea test se va disputa în compania celor de la Campionii FC Argeș, pe 19 iulie, în vreme ce în ultimul joc formația hunedoreană se va deplasa la Mioveni, pentru confruntarea cu echipa din localitate.

În programul Corvinului Hunedoara mai figurează un alt joc de verificare, pe 26 iulie, la Curtici, cu divizionara a patra arădeană, urmând ca pentru 29 iulie să se stabilească un ultim adversar din presezon.

  • Primul 11 al Corvinului Hunedoara în amicalul cu ACS Muscelul Câmpulung Elite: Blaga – Iacob, Elton, Manolache, Velisar, Chindriș, Mitran, Pocioian, Bradu, Lupu, Hergheligiu
    Rezerve: Lefter, Roman, Ion, Lupușor, Nicolae, Pop, Hrezdac, Antonov, Pîrvulescu, Neacșa, Coman

Corvinul Hunedoara a disputat trei teste până acum

Corvinul Hunedoara a mai jucat două amicale și a bifat victoria în al doilea. Pe primul l-a pierdut cu 2-1 în fața UTA-ei, după care hunedorenii au trecut de CSC Dumbrăvița, scor 2-0.

Lotul pe care Corvinul Hunedoara mizează în cantonament

Portari: Blaga, Lefter, Roman

Jucători de câmp: Iacob, Lupușor, Elton da Silva, Lică, Pop, A. Nicolae, Velisar, Manolache, Neacșa, Bradu, Chindriș, Antonov, Hrezdac, Pîrvulescu, S. Ion, Mitran, Pocioian, Predică, Lupu, Coman, Hergheligiu.

 

Foto: Bogdan BURHAN (MuscelTv Câmpulung)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/maldarasanu-a-deconspirat-achizitionarea-lui-bogdan-rotar-atacant-care-in-ultimele-trei-sezoane-a-evoluat-pentru-trei-echipe-din-liga-2-este-un-jucator-in-care-cred-are-calitate-are-perso-19277345

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-disputat-al-saselea-amical-al-verii-19277331

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-si-csm-alexandria-remiza-intr-un-meci-amical-19277321

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-si-gloria-buzau-remiza-intr-un-amical-19277311

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-infrangre-si-victorie-in-primele-amicale-din-bulgaria-19277308

Andrei PASCU 17 Jul. 2023, 11:02 Liga 2
Pe aceeași temă