Foresta Suceava merge pe mâna jucătorilor străini. Un mijlocaș sârb, al doilea transfer al iernii

Răzvan STÎNGĂ 27 Dec. 2020, 12:47 Liga 3
Foresta Suceava merge pe mâna jucătorilor străini. Un mijlocaș sârb, al doilea transfer al iernii

Foresta Suceava merge pe mâna jucătorilor străini în această pauză de transferuri, până acum cel puțin. După ce l-a achiziționat pe mijlocașul francez Yanis Zouaoui (22 de ani), sucevenii au adus un fotbalist sârb. Din lotul antrenorul Ivan Gvozdenovic, din 2021 va face parte și mijlocașul defensiv Darko Terzic (22 de ani).

Foresta Suceava: ”Sârbul Darko Terzic este al doilea transfer al iernii!” 

Până acum, Terzic a evoluat doar în țara natală. La Foresta Suceava a ajuns după experiența de la Radniki Sombor. Clubul din Suceava a făcut anunțul transferului pe pagina de Facebook.

Sârbul Darko Terzic este al doilea transfer al iernii!

Mijlocas defensiv, in vâstă de 22 de ani, Darko Terzic a evoluat în prima parte a sezonului pentru Radniki Sombor!

Bun venit, Darko! Îți dorim cât mai multe realizări în tricoul galben-verde!”, se arată pe ACS Foresta Suceava Oficial, cu privire la aducerea lui Darko Terzic.

Foresta Suceava reia pregătirea pe 18 ianuarie 

Clubul care se află în lupta la promovare în Seria 1 din Liga 3 și-a stabilit data reluării antrenamentelor pe 18 ianuarie, după care, în februarie, va disputa și câteva meciuri de verificare.

Foresta Suceava va juca trei partide test, cu două echipe din Liga 3 și una din Liga 2. Pe 31 ianuarie, sucevenii vor evolua împotriva celor de la CSM Pașcani. Apoi, pe 13 februarie a programat un amical cu Aerostar Bacău, iar pe 24 februarie cu Știința Miroslava.

În privința despărțirilor, Foresta Suceava a renunțat la serviciile a trei jucători, care au fost utilizați mai puțin în cele 10 etape scurse din acest campionat. Patrick Da Silva, Cosmin Rotaru și Robert Dicu au plecat de la echipa din Suceava după ultima rundă din 2020.

Primelele trei clasate din Seria 1 a Ligii a 3-a, la egalitate de puncte 

Foresta Suceava își dorește și în acest an, la fel ca și în sezoanele trecute de altfel, să promoveze în Liga 2. Finalul anului o găsește pe locul 2 în Seria 1, cu 22 de puncte, la egalitate cu liderul Știința Miroslava și ocupanta locului 3, Bucovina Rădăuți. În cele 10 etape, Foresta Suceava a înregistrat șapte victorii, un egal și două înfrângeri și are un golaveraj de 22 de goluri marcate și șase primite.

În prima etapă din 2021, la jumătatea lunii martie, Foresta Suceava va juca pe teren propriu cu CSM Ceahlăul, locul 6.

Foto: ACS Foresta Suceava Oficial

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-a-programat-primele-meciuri-amicale-din-2021-cu-doua-echipe-din-liga-3-si-una-din-liga-2-a-facut-si-primul-transfer-din-pauza-competitionala-dar-va-mai-face-alte-trei-pana-la-finalu-19163024

https://liga2.prosport.ro/liga-3/amicale-de-lux-pentru-scm-zalau-liderul-seriei-10-din-liga-3-partide-de-verificare-cu-petrolul-si-u-cluj-19163141

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-petre-grigoras-are-anumite-pareri-de-rau-dupa-prima-parte-a-campionatului-in-seria-2-din-liga-3-antenorul-recunoaste-la-final-de-an-ca-evolutiile-nu-au-fost-la-cel-mai-inalt-nivel-de-fiecare-19163125

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Dec. 2020, 12:47 Liga 3
Pe aceeași temă