Foresta Suceava a programat primele meciuri amicale din 2021, cu două echipe din Liga 3 și una din Liga 2. A făcut și primul transfer din pauza competițională, dar va mai face alte trei până la finalul anului

Răzvan STÎNGĂ 23 Dec. 2020, 15:26 Liga 3
Foresta Suceava a programat primele meciuri amicale din 2021, cu două echipe din Liga 3 și una din Liga 2. A făcut și primul transfer din pauza competițională, dar va mai face alte trei până la finalul anului

Foresta Suceava începe să-și structureze programul din 2021: reunirea, perioada de pregătire, meciuri amicale și transferuri. Clubul care se află în lupta la promovare în Seria 1 din Liga 3 și-a stabilit data reluării antrenamentelor pe 18 ianuarie, după care, în februarie, va disputa și câteva meciuri de verificare.

Foresta Suceava va juca trei partide test, cu două echipe din Liga 3 și una din Liga 2. Pe 31 ianuarie, sucevenii vor evolua împotriva celor de la CSM Pașcani. Apoi, pe 13 februarie a programat un amical cu Aerostar Bacău, iar pe 24 februarie cu Știința Miroslava, potrivit Monitorul Suceava.

Foresta Suceava a făcut un singur transfer până acum. L-a adus pe mijlocașul francez Yanis Zouaoui

Foresta Suceava pregătește și câteva transferuri până la reluarea pregătirilor. Până acum, a fost adus doar mijlocașul francez Yanis Zouaoui (22 de ani).

Clubul nostru deschide campania de transferuri cu mijlocasul francez Yanis Zouaoui.

In vârstă de 22 de ani, acesta a evoluat în ultimele sezoane in al treilea eșalon francez, pentru formația Sporting Club Toulon.

Dorim să îi urăm bun venit și suntem convinși că Yanis își va aduce serios aportul la revenirea Forestei în Liga a 2-a”, a anunțat ACS Foresta Suceava Oficial, cu privire la achiziționarea mijlocașului francez.

Foresta Suceava va mai face trei transferuri până la finalul anului 

Potrivit lui Andrei Ciutac, președintele echipei Foresta Suceava, până la finalul anului vor mai fi anunțate trei transferuri, doi români și un jucător străin.

”În afara francezului Yanis Zouaoui, în vârstă de 22 de ani, cu care am semnat la sfârșitul lunii noiembrie, suntem în negocieri avansate cu alți trei jucători, doi români și un străin. Sperăm ca până la finalul anului să perfectăm aceste transferuri, pentru că interesul nostru este să avem lotul conturat la data reluării antrenamentelor.

Ba mai mult, intenționăm ca pe jucătorii străini să-i aducem la Suceava în primele zile ale lunii ianuarie, astfel încă să poată efectua perioada de izolare până startul pregătirii de iarnă. În altă ordine de idei, vreau să anunț că la începutul acestei săptămâni am achitat salariile pe luna noiembrie, astfel că jucătorii sunt cu banii la zi”, a declarat Andrei Ciutac, citat de sursa amintită.

În privința despărțirilor, Foresta Suceava a renunțat la serviciile a trei jucători, care au fost utilizați mai puțin în cele 10 etape scurse din acest campionat. Patrick Da Silva, Cosmin Rotaru și Robert Dicu au plecat de la echipa din Suceava după ultima rundă din 2020.

Primelele trei clasate din Seria 1 a Ligii a 3-a, la egalitate de puncte 

Foresta Suceava își dorește și în acest an, la fel ca și în sezoanele trecute de altfel, să promoveze în Liga 2. Finalul anului o găsește pe locul 2 în Seria 1, cu 22 de puncte, la egalitate cu liderul Știința Miroslava și ocupanta locului 3, Bucovina Rădăuți. În cele 10 etape, Foresta Suceava a înregistrat șapte victorii, un egal și două înfrângeri și are un golaveraj de 22 de goluri marcate și șase primite.

În prima etapă din 2021, la jumătatea lunii martie, Foresta Suceava va juca pe teren propriu cu CSM Ceahlăul, locul 6.

Foto: ACS Foresta Suceava Oficial

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sc-otelul-se-crede-superioara-adversarelor-din-seria-2-a-ligii-a-3-a-desi-termina-anul-pe-locul-2-cristian-munteanu-sunt-trei-cluburi-bune-dar-noi-suntem-cei-mai-buni-o-spun-chiar-daca-p-19163001

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-analiza-duelului-dintre-steaua-si-fcsb-2-din-perspectiva-lui-daniel-oprita-nu-ne-temem-dar-trebuie-sa-luam-masuri-trebuie-sa-facem-echipa-buna-antrenorul-milita-19162919

https://liga2.prosport.ro/liga-3/transfer-important-la-dacia-unirea-braila-liderul-seriei-2-din-liga-3-s-a-intarit-cu-un-fotbalist-din-liga-2-care-sezonul-trecut-a-fost-capitanul-echipei-bine-ai-revenit-19162886

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Dec. 2020, 15:26 Liga 3
Pe aceeași temă