Daniel Bălan a revenit și el la Foresta Suceava. Fostul fundaș va face din nou cuplu pe banca tehnică alături de Dorin Goian

Marius ANGHEL 16 Jun. 2020, 08:46 Liga 3
Daniel Bălan a revenit și el la Foresta Suceava. Fostul fundaș va face din nou cuplu pe banca tehnică alături de Dorin Goian

Nu doar Dorin Goian (39 de ani) revine la Foresta Suceava pentru noul sezon de Liga 3, acum în calitatea de antrenor principal, ci și Daniel Bălan (40 de ani). Fostul fundaș se întoarce pe o poziție pe care a mai ocupat-o în trecut la echipa pentru care a și jucat, de antrenor secund.

Dorin Goian și Daniel Bălan vor face cuplu pe banca tehnică și la Foresta Suceava, după ce în ultimii doi ani au condus rivala județeană Bucovina Rădăuți, tot în Liga 3.

Sezonul trecut au terminat pe locul 2 în Seria 1 cu Bucovina, în timp ce Foresta s-a clasat pe 5, iar în acest campionat suspendat din cauza pandemiei de COVID-19 și mai apoi ”înghețat” trupa din Rădăuți era la trei puncte în spatele celei din Suceava după 16 etape, pe locul 4 față de 2.

”Bun venit, Daniel Bălan!
Dorim să anunțăm că începând de astăzi, Daniel Bălan se alătură staffului tehnic condus de Dorin Goian, în calitate de antrenor secund!”, a anunțat Foresta Suceava pe pagina sa de Facebook, luni seară.

Cu Dorin Goian și Daniel Bălan ca antrenori, Foresta Suceava are ca obiectiv promovarea în Liga 2 la finalul noii ediții de campionat a Ligii 3.

Dorin Goian și Daniel Bălan, la o petrecere organizată de Foresta Suceava, pe vremea când primul era președinte executiv al clubului bucovinean, iar al doilea era jucători și antrenor secund.

Dorin Goian a făcut acuzații grave la ultimul meci în care a fost antrenor la Rădăuți, chiar împotriva Forestei

Ultimul meci al lui Dorin Goian ca antrenor la Bucovina Rădăuți a fost unul cu scântei. În chiar ultima partidă a turului, desfășurată la 30 noiembrie 2020, Foresta, care avea doar un punct în clasament în fața Bucovinei, avea să câștige cu 3-0 la Rădăuți, iar antrenorul principal Goian făcea acuzații extrem de grave, în care a lăsat să se înțeleagă că i s-a cerut să piardă în faţa sucevenilor, unde a fost președinte executiv în perioada iulie 2016 – ianuarie 2017.

”Au fost presiuni mari şi telefoane multe din partea unor persoane, presiuni politice. Să ţină minte un singur lucru, că Dorin Goian va juca tot timpul numai şi numai pe teren! Dorin Goian nu face jocurile nimănui. Suntem în 2019 şi aşa cum am jucat şi cu Bacău, am jucat şi cu Foresta, cu Focşaniul şi cu orice echipă. A spus cineva că Goian nu vrea să ajute Foresta, că Goian aduce deservicii fotbalului sucevean. Este vinovat Goian pentru faptul că joacă corect şi că încearcă să implementeze o mentalitate corectă acestor copii”, declara Dorin Goian la microfonul TVR Iaşi.

Acesta avea să fie și ultimul meci al lui Dorin Goian ca antrenor al Bucovinei Rădăuți. În ianuarie 2020, înainte de reunirea echipei, fostul fundaș invoca motive personale și își anunța demisia de la formația pe care a condus-o în ultimii doi ani.

”Băieţi, astăzi mi-am dat demisia de la Bucovina Radauti din motive personale. M-am gândit mult până să iau această decizie şi am ajuns la concluzia că trebuie să fac acest lucru. Am petrecut doi ani şi jumătate grozavi alături de voi, au fost momente frumoase, mai puţin frumoase, peste care am trecut împreună. Vă mulţumesc pentru tot… sunteţi o echipă superbă şi nişte caractere frumoase cum rar mi-a fost dat să întâlnesc. Dacă am supărat pe cineva în decursul acestei perioade, am făcut-o neintenţionat sau pentru a îmbunătăţi unele lucruri în jocul vostru sau al echipei. Sper să mai avem ocazia să lucrăm împreună în viitor şi sunt sigur că mulţi dintre voi aveţi multe de dovedit în fotbal. O să rămâneţi în sufletul meu şi vă voi susţine necondiţionat.
Vă doresc multă bafta, spor şi sănătate!
P.S. Veţi rămâne tot timpul “milionarii” mei!
Totodată, mulţumesc întregii conduceri administrative (preşedinte, director, oamenii de la stadion) şi primarului din Rădăuţi pentru susţinere”
, a transmis Dorin Goian.

Daniel Bălan a mai rămas la Bucovina Rădăuți până acum, perioadă în care a avut loc un singur meci oficial înainte de ”înghețarea” Ligii 3 din cauza pandemiei.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-a-convins-trei-jucatori-sa-continue-si-in-sezonul-urmator-presedintele-andrei-ciutac-ne-bazam-pe-nucleul-care-a-dus-greul-in-sezonul-acesta-sunt-anuntate-si-cateva-19135763?fbclid=IwAR0df7HkaTInpJn-ka4ZuXWD3LwIFqiZpxHpnPkka4V268bDxx21dlhVKOE

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dorin-goian-de-la-presedinte-la-antrenor-la-foresta-suceava-ce-spunea-fostul-international-cand-alegea-sa-demisioneze-din-conducere-si-ce-spune-acum-cand-revine-alaturi-de-aceeasi-parteneri-de-care-19135661

https://liga2.prosport.ro/liga-3/oficial-dorin-goian-este-noul-antrenor-principal-la-foresta-suceava-in-locul-lui-petre-grigoras-fostul-international-are-misiunea-de-a-construi-o-echipa-pe-masura-asteptarilor-suporterilo-19135367

Marius ANGHEL 16 Jun. 2020, 08:46 Liga 3
Pe aceeași temă