Foresta Suceava a programat meciuri amicale tari pentru perioada de pregătire, cu echipe din Liga 2. Andrei Ciutac: ”Ne dorim să mai disputăm unul-două cu adversari din ligile superioare”

Andrei PASCU 31 Dec. 2020, 10:37 Liga 3
Foresta Suceava a programat meciuri amicale tari pentru perioada de pregătire, cu echipe din Liga 2. Andrei Ciutac: ”Ne dorim să mai disputăm unul-două cu adversari din ligile superioare”

Foresta Suceava a reușit să programeze câteva meciuri amicale importante, în vederea perioadei de pregătire premergătoare reluării Ligii a 3-a. Echipa clasată pe locul 2 în Seria 1 va întâlni câteva echipe din Liga 2. Restul partidelor de verificare va fi susținut în compania anumitor cluburi din divizia a treia.

Clubul care se află în lupta la promovare în Seria 1 din Liga 3 și-a stabilit data reluării antrenamentelor pe 18 ianuarie, după care, la sfârșitul lui ianuarie și luna februarie, va disputa respectivele meciuri de verificare.

În primă fază, Foresta Suceava va întâlni CSM Pașcani (31 ianuarie), după care va juca împotriva echipelor SCM Gloria Buzău (10 februarie), Aerostar Bacău (13 februarie), Sporting Vaslui (16 februarie), CSM Focșani (20 februarie), Ştiința Miroslava (24 februarie) și Dacia Unirea Brăila (27 februarie).

Andrei Ciutac: ”Ne dorim să mai disputăm unul-două amicale” 

Potrivit președintelui clubului, Andrei Ciutac, există posibilitatea să mai fie programate și alte partide amicale importante. Se are în vedere organizarea unui teste cu formații din eșaloanele superioare.

Au rămas câteva date libere, în care ne mai dorim să mai disputăm unul-doua amicale. Intenția noastră este să găsim, tot așa, niște adversari din ligile superioare, pentru a vedea la ce nivel suntem în perspectiva barajului de promovare.

(N.r. – Referitor la reluarea pregătirilor) Pe jucătorii străini, precum si pe antrenorul Ivan Gvozdenovic, s-ar putea să-i chemăm mai repede la Suceava, asta in cazul in care acestia ar trebui sa stea cateva zile in izolare. Ne vom informa la DSP in aceasta privinta”, a declarat președintele Forestei Suceava, Andrei Ciutac, citat de Gazeta Suceava.

Foresta Suceava a făcut două transferuri

Foresta Suceava merge pe mâna jucătorilor străini în această pauză de transferuri, până acum cel puțin. După ce l-a achiziționat pe mijlocașul francez Yanis Zouaoui (22 de ani), sucevenii au adus apoi un fotbalist sârb, mijlocașul defensiv Darko Terzic (22 de ani).

În privința despărțirilor, Foresta Suceava a renunțat la serviciile a trei jucători, care au fost utilizați mai puțin în cele 10 etape scurse din acest campionat. Patrick Da Silva, Cosmin Rotaru și Robert Dicu au plecat de la echipa din Suceava după ultima rundă din 2020.

Foto: ACS Foresta Suceava Oficial

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-a-programat-primele-meciuri-amicale-din-2021-cu-doua-echipe-din-liga-3-si-una-din-liga-2-a-facut-si-primul-transfer-din-pauza-competitionala-dar-va-mai-face-alte-trei-pana-la-finalu-19163024

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-merge-pe-mana-jucatorilor-straini-un-mijlocas-sarb-al-doilea-transfer-al-iernii-19163157

https://liga2.prosport.ro/liga-3/romeo-surdu-a-plecat-de-la-olimpic-cetate-rasnov-ne-am-strans-mainile-si-asta-a-fost-tot-ce-l-a-nemultumit-pe-antrenorul-jucator-19163357

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 31 Dec. 2020, 10:37 Liga 3
Pe aceeași temă