Focar de COVID-19 la Foresta Suceava! Sunt 14 cazuri pozitive, dintre care 11 fotbaliști și antrenorul Ivan Gvozdenovic

Răzvan STÎNGĂ 22 Oct. 2020, 19:31 Liga 3
Focar de COVID-19 la Foresta Suceava! Sunt 14 cazuri pozitive, dintre care 11 fotbaliști și antrenorul Ivan Gvozdenovic

Foresta Suceava se confruntă din nou cu probleme majore din pricina pandemiei cu noul coronavirus. Potrivit surselor Liga2.ro, echipa are o mulțime de cazuri pozitive, 14 mai exact, dintre care 11 în rândul fotbaliștilor și trei în rândul antrenorilor.

În ceea ce privește lotul de jucători, cei testați pozitiv sunt: Dudu Drugă, Stejărel Vișinar, Robert Martin, Vasile Vițu, Robert Dicu, Sebastian Nechita, Andrei Cerlincă, Alexandru Marin, Patrick Kallemback Da Silva, Marius Filip și Paul Mateciuc.

În rândul staffului tehnic, este vorba și de antrenorul principal venit recent la echipă, sârbul Ivan Gvozdenovic, de antrenorul cu portarii, Vasile Prisacă, și de masorul Ion Armeanca.

Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți pot pierde ambele meciul direct, la ”masa verde”

Astfel, Foresta Suceava se vede, la prima vedere, în imposibilitatea de a disputa partida din etapa a 7-a, cu Sporting Juniorul Vaslui, programată sâmbătă, lucru care va duce cu siguranță la reprogramare. Totuși, sucevenii sunt pe cale să rateze restanța din etapa a 3-a, cu Bucovina Rădăuți, reprogramată pentru 28 octombrie.

Partida dintre Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți nu s-a putut disputa pe 26 septembrie tot din cauza cazurilor de COVID-19, dar nu la echipa din Suceava, ci la cea din Rădăuți. Conform regulamentului din pandemie, un meci poate fi reprogramat o singură dată.

În cazurile când meciul nu se poate disputa nici la reprogramare, din cauza unei echipe, aceasta pierde la ”masa verde”, cu 0-3. În cazul de față este o situație mai specială, ambele cluburi invocând motive pentru care nu pot să dispute meciul în momente diferite, astfel că atât Foresta Suceava, cât și Bucovina Rădăuți ar putea pierde meciul cu 0-3.

Potrivit Obiectiv de Suceava, Foresta Suceava a fost băgată în izolare de DSP Suceava, cazurile multiple semnalate fiind considerate focar. O nouă testare va avea loc peste șapte zile.

Foresta Suceava riscă să piardă contactul cu primele locuri 

Foresta Suceava se află acum pe locul 5 în Seria 1 din Liga 3, cu 9 puncte, trei victorii și două înfrângeri în cinci partide. Sporting Juniorul Vaslui, echipă pe care sucevenii trebuie să o întâlnească în etapa a 6-a, e pe locul 6, tot cu 9 puncte. Bucovina Rădăuți e pe 3, cu 12 puncte.

Pe primele două locuri în serie se află Știința Miroslava și Șomuz Fălticeni, 13 puncte.

Foto: ACS Foresta Suceava Oficial

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florin-costea-si-alti-trei-jucatori-de-la-viitorul-daesti-pozitivi-la-coronavirus-19153790

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-si-doi-jucatori-ai-scm-gloria-buzau-sunt-pozitivi-la-covid-19-cum-s-a-primit-accept-din-partea-dsp-buzau-sa-se-joace-in-cupa-romaniei-unde-s-a-castigat-in-extremis-cu-braila-exclusiv-19153727

https://liga2.prosport.ro/liga-3/steaua-a-efectuat-noi-teste-pentru-depistarea-covid-19-rezultatele-la-14-zile-dupa-ce-au-fost-semnalate-19-cazuri-19153778

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-turul-4-ultimele-11-meciuri-au-loc-astazi-de-la-ora-1430-metaloglobus-petrolul-si-concordia-chiajna-cs-mioveni-sunt-cele-mai-importante-dueluri-19153510

Răzvan STÎNGĂ 22 Oct. 2020, 19:31 Liga 3
Pe aceeași temă