Bucovina Rădăuți s-a întărit cu doi jucători plecați în vară. Au făcut stânga împrejur și s-au întors după jumătate de an

Andrei PASCU 29 Dec. 2023, 14:54 Liga 3
Bucovina Rădăuți s-a întărit cu doi jucători plecați în vară. Au făcut stânga împrejur și s-au întors după jumătate de an

Doi jucători cedați de Bucovina Rădăuți au făcut stânga împrejur și s-au întors după jumătate de sezon petrecut la Șomuz Fălticeni. Mijlocașul Andrei Sahlean (23 de ani) și atacantul Ionel Stoian (35 de ani) au revenit la Rădăuți pentru partea a doua a sezonului de Liga 3.

În vară, cei doi au semnat cu clubul din Fălticeni, adversara echipei Bucovina Rădăuți în Seria 1, dar acum conducerea și stafful tehnic au decis că au nevoie de ei, în încercarea de a merge în play-off-ul competiției și poate mai mult de atât.

Bucovina Rădăuți a readus doi jucători plecați în vară 

Bucovina Rădăuți are șansa să meargă în play-off, la fel ca sezonul trecut, fiind pe locul 3, cu 23 de puncte, cu cinci punct peste locul 5, CSM Vaslui. Revenirea lui Stoian este menită să aducă un plus de experiență și de randament în atac. Până acum, în 13 meciuri disputate în 15 etape, Bucovina Rădăuți a marcat 21 de goluri, iar Ionel Stoian a fost unul dintre cei mai buni marcatori din Liga 3 în ultimii ani.

Sfârșitul de an ne aduce vești importante pentru clubul nostru. Am reușit zilele acestea transferul de la ACS Somuz Falticeni a doi jucători cu experiență la nivelul Ligii a 3-a.

Primul dintre ei este Andrei Sahlean, un fotbalist cu o capacitate de efort foarte mare, care cu siguranță va ordona jocul echipei la mijlocul terenului.

Cel de al doilea este nimeni altul decât Ionel Stoian, golgheterul ultimelor 3 ediții ale Ligii a 3-a, Seria 1, un jucător experimentat care are golul în sânge.

Ambii jucători știu ce înseamnă spiritul Bucovinei și ne bucurăm că s-au întors ACASĂ!!!

Ne dorim ca pe această cale să aducem ACASĂ cât mai mulți jucători importanți din istoria recentă a clubului. Hai Bucovina!!! Hai Rădăuți!!!”, a transmis Bucovina Rădăuți pe pagina de Facebook.

Reacțiile lui Andrei Sahlean și Ionel Stoian după revenirile la Bucovina Rădăuți

Cei doi jucători s-au declarat fericiți pentru revenirea la Bucovina Rădăuți.

Andrei Sahlean: „Mă bucur că m-am întors și sper să pot ajuta echipa la îndeplinirea obiectivului propus. Hai Bucovina! Hai Rădăuți!!!

Ionel Stoian: ”Sunt bucuros că am revenit ACASĂ, sper să îmi pot ajuta echipa cu golurile mele să își îndeplinească obiectivul. Hai Bucovina!!!”.

Foto: Bucovina Rădăuți

https://liga2.prosport.ro/liga-3/situatia-financiara-a-csm-bacau-19296661

https://liga2.prosport.ro/liga-3/jiul-petrosani-e-inspirata-de-succesul-corvinului-19296622

https://liga2.prosport.ro/liga-3/david-ciubancan-va-fi-testat-de-cfr-cluj-19296583

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minerul-ocna-dej-are-un-nou-antrenor-pe-dan-mugurel-19296573

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-ianca-a-ramas-fara-antrenor-si-a-renuntat-la-jucatorii-cu-salarii-mari-19296563

Andrei PASCU 29 Dec. 2023, 14:54 Liga 3
Pe aceeași temă