Flacăra Horezu s-a despărțit de antrenorul Narcis Enăchescu și și-a ales noul ”principal”. ”Situația devine critică, trebuie să producem un șoc la echipă”

Adrian MUJEA 10 Apr. 2022, 16:16 Liga 3
Flacăra Horezu s-a despărțit de antrenorul Narcis Enăchescu și și-a ales noul ”principal”. ”Situația devine critică, trebuie să producem un șoc la echipă”

Ajunsă pe loc retrogradabil în Liga 3, Seria 6, și fără victorie în ultimele opt jocuri, Flacăra Horezu și-a schimbat antrenorul, în tentativa de a produce un șoc la echipă și a reuși menținerea în acest eșalon fotbalistic.

Narcis Enăchescu s-a despărțit de Flacăra Horezu după remiza cu Petrolul Potcoava

Narcis Enăchescu (foto, în text) a stat sâmbătă pentru ultima dată pe banca echipei Flacăra Horezu, care nu a reușit decât o remiză, scor 0-0 cu Petrolul Potcoava, în etapa 2 din play-out-ul Ligii 3.

Horezenii au jucat slab, dar în minutul 51 au irosit un penalty prin căpitanul Raul Nistor, execuția fiind blocată de portarul Potcoavei, Marian Cioc.

Narcis Enăchescu a stat pe banca olarilor 20 de jocuri de Liga 3, în care a înregistrat 4 victorii, 4 egaluri și 11 remize. Despărțirea dintre antrenor și clubul din Treapt a survenit la finalul meciului cu Potcoava.

”Situația devine critică, ne despărțim de Narcis Enăchescu, trebuie să producem un șoc la echipă. Am convenit la acest lucru cu Narcis Enăchescu, el a propus să fie adus altcineva, care să redreseze situația și schimbarea antrenorului este singura soluție pe care o avem”, a spus președintele clubului din Horezu, Valentin Grigorescu.

Lucian Giurcă va fi noul antrenor al echipei din Horezu

Conducătorii clubului Flacăra Horezu îl vor prezenta luni pe noul antrenor, acesta urmând să fie Lucian Giurcă (54 ani – foto principal), fost jucător la Chimia Râmnicu Vâlcea, care are licența UEFA A.

Cu doi ani în urmă, Giurcă a fost antrenor secund la Viitorul Dăești, iar pentru o scurtă perioadă a fost și principal al echipei vâlcene aflate acum în play-off-ul Seriei a 6-a a Ligii 3.

Flacăra Horezu este pe locul 5, penultimul, în play-out-ul Seriei a 6-a a Ligii 3 după două runde disputate, la două puncte sub clasata pe locul 4, care asigură salvarea, ocupat de Universitatea Craiova 2, 17 față de 19 puncte.

În iarnă, când era situată pe locul 9 în sezonul regular, lotul a fost remaniat, renunțându-se la 11 jucători, în timp ce portarul Sporea este accidentat. La Horezu au venit în iarnă 9 jucători noi, dar evoluția echipei și rezultatele nu s-au îmbunătățit.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-a-2-a-de-play-off-si-play-out-15-partide-au-loc-acum-primele-doua-clasate-din-seriile-5-si-6-au-meci-intre-ele-19226488

https://liga2.prosport.ro/liga-3/bogdan-andone-in-negocieri-avansate-cu-un-club-din-liga-3-antrenorul-a-mers-sa-vada-conditiile-de-pregatire-si-vrea-promovarea-nu-mi-e-rusine-sa-muncesc-19226558

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dorin-toma-numit-director-tehnic-in-liga-3-dupa-despartirea-de-scm-zalau-a-inceput-antrenamentele-si-are-un-obiectiv-clar-salvarea-de-la-retrogradare-19226330

Adrian MUJEA 10 Apr. 2022, 16:16 Liga 3
Pe aceeași temă