VIDEO | Moment bizar în Liga 3. Cum a fost anulat un gol perfect valabil, în partida Sporting Roșiori – Flacăra Horezu

Andrei PASCU 22 Nov. 2023, 17:09 Liga 3
VIDEO | Moment bizar în Liga 3. Cum a fost anulat un gol perfect valabil, în partida Sporting Roșiori - Flacăra Horezu

Sporting Roșiori a avut o reacție publică după meciul din runda trecută de Liga 3, a 13-a. Formația clasată pe locul 6 în Seria 6 a acuzat un gol anulat greșit în confruntarea disputată vineri, 17 noiembrie, contra Flacăra Horezu.

Partida, care s-a disputat la Roșiori, s-a terminat cu victoria oaspeților, scor 2-0, dar faza incriminată a avut loc la scorul de 0-0.

Sporting Roșiori acuză anularea unui gol din partida cu Flacăra Horezu, din etapa a 13-a de Liga 3

Sporting Roșiori a transmis, prin intermediul paginii de Facebook, faptul că arbitrajul a fost împotriva ei. A făcut trimitere, în primul rând, la golul anulat când tabela nu fusese ”deschisă”, după o decizie bizară a arbitrului central Ana Maria Terteleac (Berceni – Ilfov).

La un corner executat din partea stângă de atac a celor de la Sporting Roșiori, un jucător a marcat pentru gazde, cu capul. Însă, Ana Maria Terteleac a anulat golul, se pare, pe motiv că portarul ar fi fost faultat, după protestele acestuia.

Sporting Roșiori a publicat un video pe pagina de Facebook, cu faza respectivă, iar din imagini se vede că portarul de la Flacăra Horezu a fost blocat să iasă pe centrare de un coleg, nu de un adversar. Mingea a ajuns la un jucător de la Roșiori, care doar a pus capul și a marcat, dar reușita a fost anulată la câteva secunde după.

Faza golului anulat din partida Sporting Roșiori – Flacăra Horezu

Sporting Roșiori, intervenție publică după golul anulat în partida cu Flacăra Horezu

Învinsa a postat pe Facebook, alături de video, un comunicat semnat de președintele clubului, Paulică Mara:

Meciul de vineri, 17 noiembrie 2023, împotriva echipei Flacăra Horezu, disputat pe Stadionul Municipal din Roșiori de Vede, a avut parte de un arbitraj total nepotrivit al brigăzii de arbitri, care a dus la viciere de rezultat.

Mai exact, în minutul 28, echipei noastre i-a fost refuzat un gol valabil, pe motiv de fault în atac asupra portarului advers, la scorul de 0-0 (faza de joc, atașată în această postare). Munca unor fotbaliști a fost astfel ignorată prin această decizie. Sporting a fost dezavantajată voit sau din cauza unor greșeli omenești, însă efortul conducătorilor și al antrenorilor stă în rezultate!

Orașul Roșiori de Vede are o tradiție marcantă în fotbal și merită respect! De regulă, nu învinovățim brigăzile de arbitri, însă clubul nostru oferă respect și dorește să fie respectat!”.

”Asistenți” ai partidei Sporting Roșiori – Flacăra Horezu au fost Lucian Tănase (Piteşti – Argeş) și Mădălin Prioteasa (Piteşti – Argeş), iar observator al arbitrilor a fost delegat Petrică Burcea (Giurgiu). Ca delegat de joc a fost prezent Cristinel Damian (Slănic – Prahova).

Flacăra Horezu a învins Sporting Roșiori cu două goluri marcate pe final

După faza respectivă, Flacăra Horezu și-a asigurat victoria prin golurile marcate de Albert Cornicioiu, în minutele 89 și 90+3.

Sporting Roşiori este pe locul 6 în Seria 6 din Liga 3, cu 21 de puncte adunate în 13 etape, iar Flacăra Horezu este pe locul 3, cu 23 de puncte, la egalitate cu locul 2, Vediţa Coloneşti.

Liderul seriei este Cetatea Turnu Măgurele, cu 26 de puncte, iar ultima clasată, locul 10, este Cozia Călimăneşti, 8 puncte.

Foto și video: Sporting Roșiori

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dan-spataru-nu-a-debutat-inca-la-fcsb-dar-a-ajuns-motiv-de-disputa-intre-cluburile-care-il-detin-in-coproprietate-19293680

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/a-fost-stabilit-programul-ultimei-etape-din-grupele-cupei-romaniei-19293673

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-nu-poate-demonstra-cheltuirea-a-900-000-de-lei-19293661

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-a-pierdut-meciul-cu-japonia-19293631

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u17-s-a-calificat-la-turul-de-elita-din-preliminariile-euro-19293593

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-si-marcatori-meciuri-etapa-13-liga-3-19293268

Andrei PASCU 22 Nov. 2023, 17:09 Liga 3
Pe aceeași temă