Așteptări depășite la FC Bihor Oradea, care acum țintește sus și speră să dea calculele seriei peste cap. Florin Farcaș: ”Vreau să luăm trei jucători, să punem probleme în play-off”. Amicale cu echipe din Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 30 Dec. 2022, 18:16 Liga 3
Așteptări depășite la FC Bihor Oradea, care acum țintește sus și speră să dea calculele seriei peste cap. Florin Farcaș: ”Vreau să luăm trei jucători, să punem probleme în play-off”. Amicale cu echipe din Liga 2

FC Bihor Oradea a început sezonul de Liga 3 cu dorința de a avea un parcurs solid, să facă o echipă puternică pentru stagiunea următoare, dar la final de an dă impresia că va avea un cuvânt important de spus în lupta pentru promovare din Seria 10. E pe locul 3, la un punct de liderul Gloria Bistriţa.

Florin Farcaș, antrenorul alături de care clubul din Oradea a început noul proiect din vară, nu are cum să fie altfel decât încântat de traiectoria de până acum, în special de atac, cel mai bun al seriei, cu 32 de goluri marcate în 15 meciuri.

FC Bihor Oradea și-a depășit așteptările. Impresiile antrenorului Florin Farcaș

E adevărat că au fost multe sincope în apărare, FC Bihor Oradea având una dintre cele mai slabe defensive din Seria 10 în același timp, însă per total clubul a avut parte de meciuri solide în principal, de prestații bune, care fac stafful tehnic să spere la mai mult în acest sezon, de la play-off.

Ținând cont de obiectivele avute la începutul campionatului mă declar foarte mulțumit de ce am realizat până acum și îi felicit pe jucători, pe colegii din staff, pe colaboratorii cu care am lucrat. De asemenea le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost aproape. Satisfacția noastră este că am avut prestații calitative la nivelul Ligii a 3-a din punct de vedere ofensiv.

Din punct de vedere defensiv am avut multe momente de nesincronizare și lipsă de concentrare, explicabile având în vedere tinerețea și lipsa de experiență a jucătorilor noștri.

Mai avem trei jocuri destul de grele și trebuie să le pregătim foarte bine pentru a atinge un obiectiv pe care nu mulți l-ar fi crezut posibil la începutul campionatului, având în vedere că am pierdut cinci titulari”, a declarat antrenorul Florin Farcaș pentru Bihor Online.

FC Bihor Oradea plănuiește câteva veniri

Tocmai pentru că au fost rezultate bune, FC Bihor Oradea vrea să crească valoarea lotul cu câteva veniri, dar nu foarte multe, pe câteva posturi, poate până la trei jucători.

Însă, conform antrenorului Florin Farcaș, au fost fotbaliști care au evoluat foarte bine până acum în Liga 3 și ar putea avea oferte importante, poate chiar de la formații de Liga 2, iar FC Bihor Oradea ar putea fi nevoită să îi cedeze.

Ne-am dori foarte mult să aducem măcar trei jucători să dăm echilibru echipei și jocului nostru, să putem pune probleme în play-off dacă vom fi acolo. Suntem destul de dezechilibrați în două-trei posturi, ceea ce ne-a pus în postura de a improviza aproape etapă de etapă și nu este normal.

Sper să nu pierdem jucători pentru că avem fotbaliști care pot evolua la un nivel superior, dar orice plecare ne-ar afecta în condițiile de acum”, a mai spus Farcaș.

FC Bihor Oradea, 31 de puncte în Seria 10 din Liga 3

FC Bihor Oradea e pe locul 3 în Seria 10 din Liga 3, cu 31 de puncte, la distanță minimă, de un punct, față de primele două clasate, Gloria Bistrița și CSM Satu Mare. În 15 meciuri disputate în actuala stagiune de divizie a treia, orădenii au 10 victorii, o remiză și patru înfrângeri, dar și un golaveraj de 32 de goluri marcate și 23 primite.

În plus, FC Bihor Oradea are avans de șapte puncte peste locurile 4 și 5, SCM Zalău și Lotus Băile Felix. Astfel, e ca și calificată în play-off, din sezonul regular mai fiind de disputat trei etape, toate în 2023.

FC Bihor Oradea, amicale cu două echipe din Liga 2

FC Bihor Oradea se va pregăti cu meciuri importante înainte de reluarea Ligii 3. După reunirea de la 10 ianuarie, locul 3 din Seria 10 a Ligii 3 va avea câteva partide de verificare, șapte la număr, când va întâlni și formații din Liga 2, pe Minaur Baia Mare și CSC Dumbrăvița.

Apoi, va mai da peste CSM Victoria Carei, Crișul Chișineu Criș, Corvinul Hunedoara, CSM Deva, Șoimii Lipova (toate din Liga 3) și Viitorul Arad (Liga 4 Arad).

Foto: FC Bihor Oradea și Leczki Jozsi (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/liga-3/vedita-colonesti-alte-trei-achizitii-pentru-salvarea-de-la-retrogradare-19257002

https://liga2.prosport.ro/liga-3/mihai-stere-la-47-de-ani-a-perfectat-primele-transferuri-si-spera-sa-o-salveze-de-la-retrogradare-pe-olimpic-zarnesti-19257003

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-la-a-doua-achizitie-in-aceasta-iarna-sibienii-au-readus-in-liga-2-un-mijlocas-ofensiv-pe-care-claudiu-niculescu-l-a-mai-antrenat-la-chiajna-19256991

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dinamo-bacau-isi-schimba-numele-dupa-fuziunea-efectuata-la-inceputul-sezonului-anuntul-la-final-de-an-al-fondatorului-si-presedintelui-clubului-19256982

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sr-brasov-i-a-facut-vant-lui-rogerio-ceni-de-romania-portarul-golgheter-s-a-despartit-de-echipa-suporterilor-stegari-si-explica-motivele-rupturii-nu-stiu-cum-este-posibil-dar-am-trait-si-a-19256976

https://liga2.prosport.ro/liga-3/scm-zalau-are-un-nou-manager-19256953

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Dec. 2022, 18:16 Liga 3
Pe aceeași temă