Sergiu Ciocan a ajuns în Liga 3 după despărțirea de Unirea Dej. Va lupta pentru promovare alături de FC Bihor

Andrei PASCU 16 Jan. 2024, 19:26 Liga 3
Sergiu Ciocan a ajuns în Liga 3 după despărțirea de Unirea Dej. Va lupta pentru promovare alături de FC Bihor

Sergiu Ciocan va juca în Liga 3 după ce s-a despărțit de Unirea Dej. Mijlocașul s-a înțeles cu o echipă care visează la promovarea în Liga 2, FC Bihor Oradea, liderul din Seria 8.

Astfel, Ciocan poate reveni în divizia secundă în vară, echipa bihoreană fiind văzută cu șanse mari la îndeplinirea obiectivului după 15 etape din sezonul regular.

Sergiu Ciocan, în Liga 3, la FC Bihor

Ciocan a jucat în toate meciurile din Liga 2, din prima parte a stagiunii, pentru Unirea Dej, iar în 10 dintre ele a fost titular. El venise în vară la Dej, de la Minaur Baia Mare, iar acum va juca în Liga 3, dar cu șanse mari la promovarea în Liga 2 alături de FC Bihor Oradea, una din marile favorite din cele 10 serii.

În stagiunea precedentă de Liga 2, la Minaur Baia Mare, mijlocașul a prins 15 meciuri în campionat, 13 în campionatul regular și două în play-out, marcând de trei ori. Toate reușitele au venit în sezonul regular. La Unirea Dej, deși în 10 meciuri a fost trimis pe teren din primul minut, Ciocan nu a reușit să marcheze. În cinci rânduri a fost introdus de pe banca de rezerve, iar în șase confruntări nu a rămas pe teren până la final.

Sergiu Ciocan, pe teren în toate meciurile Unirii Dej

În cariera sa, Ciocan a mai îmbrăcat tricoul formației din Baia Mare, în perioada septembrie 2021 – iunie 2022, dar a fost legitimat și la formațiile Fotbal Comuna Recea și desființata Gaz Metan Mediaș.

Contractul dintre FC Bihor Oradea și Sergiu Ciocan este valabil pe doi ani și jumătate.

Un nou jucător care în stagiunea de toamnă a evoluat în Liga a II-a a venit la echipa noastră şi se alătură proiectului FC Bihor. Este vorba despre Sergiu Robert Ciocan, fotbalist care evolueză pe postul de mijlocaş lateral şi care vine la Oradea de la Unirea Dej.

Născut la 20 septembrie 1998, la Baia Mare, Sergiu Ciocan a semnat azi cu FC Bihor un contract valabil pe doi ani şi jumătate.

În actualul sezon el a evoluat în 14 din cele 15 meciuri la Liga a II-a pentru Unirea Dej, şi a disputat şi două partide în Cupa României.

Înainte să ajungă la FC Bihor, Sergiu a mai evoluat pentru Comuna Recea, Gaz Metan Mediaş, Minaur Baia Mare şi Unirea Dej.

FC Bihor îi transmite lui Sergiu Ciocan bun venit în familia roş-albastră orădeană!”, a transmis FC Bihor Oradea.

FC Bihor Oradea, achiziții de jucători din Liga 2

FC Bihor Oradea a tot adus jucători din Liga 2 în această iarnă. Anterior prezentării lui Ciocan, au fost legitimați și Eric Vînău (ex CSC Șelimbăr), Ionuț Tănase (ex CSC Dumbrăvița) și Luca Tincău (ex CS Mioveni) au fost primele mutări ale bihorenilor.

La liderul Seriei 8 din Liga 3 a ajuns și Krisztian Gagyi, un fundaș lateral în vârstă de 18 ani, care a făcut o parte din juniorat în Anglia.

Un tânăr fotbalist român, care s-a şcolit în Anglia, vine la echipa noastră!
În vârstă de 19 ani, Krisztian Gagyi a semnat cu FC Bihor pe o perioadă nedeterminată.

Ele este fundaş stânga, dar poate evolua şi pe postul de mijlocaş stânga.

Născut pe 30 decembrie 2004, în Târgu Mureş, Krisztian a plecat cu părinţii în Anglia, pe când avea 9 ani. El a început acolo fotbalul, iar ultima dată a evoluat la echipa Boston United din Liga a IV-a engleză. Odată cu venirea la FC Bihor el se află la primul contact cu fotbalul din România.

FC Bihor îi transmite lui  Krisztian Gagyi bun venit în familia roş-albastră orădeană!”, a comunicat FC Bihor Oradea.

Orădenii, fără eșec în 15 meciuri de Liga 3

FC Bihor Oradea a adunat 11 victorii și patru remize în primele 15 meciuri din Liga 3, adunând 37 de puncte. E pe locul 1 în Seria 8, iar a doua clasată în serie, SSU Politehnica Timișoara, are 31 puncte. Pe locul 3 se situează CSC Peciu Nou, cu 30 de puncte, astfel că orădenii sunt mari favoriți nu doar în play-off, ci și în barajul de promovare în Liga 2.

Orădenii sunt singurii care nu au pierdut până acum în divizia a treia, în toate cele 10 serii.

Foto: FC Bihor Oradea

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-noi-achizitii-la-csm-alexandria-la-reunire-19297522

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mahadi-kayondo-a-semnat-cu-csm-slatina-19297384

https://liga2.prosport.ro/liga-3/tricolorul-breaza-are-un-nou-antrenor-valentin-negoita-19297368

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-pop-alt-jucator-plecat-de-la-unirea-dej-19297333

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adelin-pircalabu-nu-mai-continua-cu-viitorul-pandurii-19297314

Andrei PASCU 16 Jan. 2024, 19:26 Liga 3
Pe aceeași temă