Din Liga 3 la campioana României. Atacantul Sebastian Serediuc a lăsat Minaur Baia Mare și a semnat cu CFR Cluj

Andrei PASCU 20 Jan. 2021, 12:25 Liga 3
Din Liga 3 la campioana României. Atacantul Sebastian Serediuc a lăsat Minaur Baia Mare și a semnat cu CFR Cluj

Minaur Baia Mare a rămas fără un jucător important în această iarnă. Echipa preluată luna trecută de Vasile Miriuță l-a pierdut pe Sebastian Serediuc (21 de ani), atacant care a fost prezentat ca noul transfer al campioanei României, CFR Cluj.

Sebastian Serediuc a semnat cu CFR Cluj până în vara anului 2023 

Vârful a ajuns în prima divizie după numai câteva luni petrecute în Liga 3. El a sosit la Minaur Baia Mare în septembrie anul trecut, din Spania. Acolo, a jucat pentru Lleida Esportiu. Sebastian Serediuc a semnat cu CFR Cluj un contract pe trei ani și jumătate, până în vara lui 2023.

Atacantul născut la Hunedoara și plecat în Spania încă de la vârsta de 6 ani a jucat bine la Minaur Baia Mare și a atras atenția echipei din Ardeal. În cele nouă meciuri în care a apucat să evolueze în Liga 3, Sebastian Serediuc a marcat de șase ori.

Minaur Baia Mare a adus patru jucători în această iarnă 

Minaur Baia Mare, ocupanta locului 2 în Seria 10 din Liga 3, a adus patru jucători în această perioadă de transferuri. Atacantul Alexandru Pop (27 de ani, ex Rapid), fundașul Bogdan Matei (31 de ani, ex Turris Oltul), mijlocașul Claudiu Vereș (20 de ani, ex Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) și atacantul Denis Szep (19 ani, ex FCSB) vor încerca să ajute echipa lui Vasile Miriuță să promoveze în Liga 2.

Minaur Baia Mare e pe locul 2 în Seria 10 

În acest moment, Minaur Baia Mare este pe locul 2 în Seria 10 a Ligii 3, cu 20 de puncte acumulate după primele 10 etape din acest sezon, la patru puncte distanță de liderul SCM Zalău.

În precedentele două ediții de Liga 3, de când activează la acest nivel, Minaur Baia Mare a ratat promovarea în Liga 2. În sezonul 2018-2019 s-a clasat pe locul 3 în Seria 5, după FK Csikszereda și Fotbal Comuna Recea, iar în sezonul 2019-2020 s-a aflat în momentul suspendării campionatului din cauza pandemiei de COVID-19 pe locul 2, la două puncte de liderul Fotbal Comuna Recea.

 

 

 

 

Andrei PASCU 20 Jan. 2021, 12:25 Liga 3
Pe aceeași temă