CSM Reșița a făcut trei achiziții în ziua reunirii. Printre ei, un fundaș care a evoluat în prima parte a sezonului în Liga 2 și un fost mijlocaș de la Pandurii

Andrei PASCU 19 Jan. 2023, 18:14 Liga 3
CSM Reșița a făcut trei achiziții în ziua reunirii. Printre ei, un fundaș care a evoluat în prima parte a sezonului în Liga 2 și un fost mijlocaș de la Pandurii

CSM Reșița, ocupanta locului 1 în Seria 8 din Liga 3, a făcut primele trei achiziții. Sub comanda lui Călin Cheregi au ajuns Remus Trancă (23 de ani, ”aripă”, ex CSM Slatina), Alfred Mensah (26 de ani, mijlocaș, ex Pandurii Târgu Jiu) și Alexandru Dane (21 de ani, ”aripă”, ex CS Tunari).

CSM Reșița, trei achiziții!

CSM Reșița a și reluat pregătirile joi, 19 ianuarie, iar cei trei au fost parte din lot încă de la prima ședință de antrenament. Referitor la experiențele celor trei jucători în prima parte a sezonului, Remus Trancă a prins doar 10 meciuri pentru CSM Slatina până la despărțirea din această iarnă. În trecut, el a mai evoluat pentru Universitatea Craiova 2 și Turris Oltul Turnu Măgurele.

Referitor la ceilalți doi jucători, Alfred Mensah era liber de contract încă din vara trecută, după ce a plecat de la fostul club Pandurii Târgu Jiu, acum fiind la a doua experiență din România, iar Alexandru Dane s-a despărțit la începutul acestui an de o altă formație din Liga 3, CS Tunari.

Dane a făcut o parte din juniorat în Germania, evoluând pentru echipele ”under” ale Eintracht Dortmund și jucând la nivel de profesioniști la FC Iserlohn.

CSM Reșița va pleca în cantonament la Herculane

Așadar, CSM Reșița a reluat pregătirile joi, iar antrenorul Călin Cheregi își va duce jucătorii și într-un stagiu de pregătire, la Herculane, pentru aproximativ 10 zile.

Cristian Bobar a oferit mai multe informații despre echipă, precizând, înainte de oficializările mutărilor, că nu vor veni mai mult de trei jucători, astfel că amintiții sunt singurele noutăți din actuala pauză de iarnă.

Va fi o primă etapă de adaptare la efort pe care o vom face pe plan local, apoi vom organiza un cantonament la Herculane, pe care l-am primit ca și sponsorizare. Cheregi va hotărî dacă vom sta 8 sau 10 zile.

Vom face două sau trei transferuri care vor fi anunțate joi. Vor veni jucători peste nivelul echipei, jucători titulari. Am discutat și cu Cheregi și am căzut de acord că dacă nu aducem jucători peste nivelul echipei atunci sunt transferuri eșuate.

De asemenea, unii jucători vor fi împrumutați sau vom renunța la serviciile lor”, a declarat Cristian Bobar, conform Caraș Online, înainte de anunțul venirilor celor trei.

CSM Reșița, liderul Seriei 8 din Liga 3

CSM Reșița ocupă locul 1 în Seria 8 din Liga 3, cu 33 de puncte, în urma celor 15 etape scurse, înregistrând 10 victorii, trei egaluri și două eșecuri. Are un avans de numai un punct peste locul 2, Şoimii Lipova, și doar trei peste locul 3, Ghiroda şi Giarmata Vii.

În prima etapă a Ligii 3 din 2023, CSM Reșița va întâlni chiar Ghiroda şi Giarmata Vii, pe terenul propriu.

Foto: CSM Reșița

 

 

 

 

Andrei PASCU 19 Jan. 2023, 18:14 Liga 3
Pe aceeași temă