CSM Ceahlăul vrea să promoveze în Liga 2 în sezonul următor. Cum se reglează problemele cu banii și care este poziția autorităților locale. Marin Mitran, președinte executiv: ”Așa sunt, nu pot să mă bat la locurile 3-5”

Răzvan STÎNGĂ 07 Jun. 2020, 15:22 Liga 3
CSM Ceahlăul vrea să promoveze în Liga 2 în sezonul următor. Cum se reglează problemele cu banii și care este poziția autorităților locale.  Marin Mitran, președinte executiv: ”Așa sunt, nu pot să mă bat la locurile 3-5”

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a terminat pe ultimul loc al podiumului sezonul în Seria 1 a Ligii 3, la nouă puncte față de campioana Aerostar Bacău. Conducerea nu vrea să mai rateze promovarea în anul fotbalistic următor și cum stagiunea 2019-2020 s-a terminat mult mai repede, începe primele demersuri în vederea unui proiect mai bun, care să ofere mai multe șanse de promovare. Președintele executiv al moldovenilor, Marin Mitran, a declarat că, deși sunt probleme financiare la echipă din cauza pandemiei, situația va fi reglată ușor-ușor.

Marin Mitran: ”După discuțiile pe care le-am purtat și zilele trecute cu oficialii orașului, ni s-a promis că vom fi ajutați. Obiectivul nu se schimbă, vrem să promovăm” 

A discutat cu primarul orașului, care i-a dat asigurări că echipa va fi în continuare ajutată cu bani de la autoritățile locale. Mai mult, Marin Mitran a afirmat că datorită unui management foarte bine pus la punct, echipa din Piatra Neamț va reuși să se lupte de la egal la egal cu echipele care au bugete mai mari.

Încercăm să reducem din pierderi și sperăm să începm campionatul cât de curând. După discuțiile pe care le-am purtat și zilele trecute cu oficialii orașului, ni s-a promis că vom fi ajutați cu ce se va putea, mai ales că în aceată perioadă s-au investit mulți bani în spitale, în măsuri de protecție de COVID-19. O să vedem ce se va întâmpla până în luna iunie, până la sfârșitul lunii iunie. A fost foarte dificil pentru toată lumea, au fost investiții mari. Așa ni s-a promis, că vom fi ajutați în limita bugetului și normal… Azi am avut o discuție cu domnul primar, noi sperăm că va fi totul în regulă și că vom putea fi ajutați și în sezonul următor.

Obiectivele nu se schimbă. Eu așa sunt, nu pot să mă bat la locurile 3,4,5. O să încercăm să promovăm, pentru că toată lumea are acest obiectiv. Oțelul Galați am înțeles că are bani foarte mulți. Noi nu avem, dar prin managementul pe care îl avem și prin stafful de care beneficiem, vom compensa și vom fi competitivi, ca celelalte echipe. Cum e Suceava, cum e Oțelul Galați, Focșani și așa mai departe. Miroslava are și ea un antrenor bun. Obiectivul acesta e, să câștigăm campionatul, să terminăm pe primul loc”, a declarat Marin Mitran, președintele executiv al CSM Ceahlăul Piatra Neamț, în cadrul emisiunii Ecoul Sportului, de la televiziunea Vocea Basarabiei.

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a terminat campionatul pe locul 3, la nouă puncte de liderul Aerostar Bacău 

Echipa din Piatra Neamț a încheiat Seria 1 a Ligii 3 pe ultima treaptă a podiumului, cu 33 de puncte adunate într-un tur și o etapă. A înregistrat 10 victorii, trei egaluri și trei înfrângeri, terminând la două puncte de locul 2, Foresta Suceava, și la nouă puncte de prima poziție, Aerostar Bacău.

Liga 3 a fost ”înghețată”, iar în seriile în care liderul are un avans mai mare de trei puncte față de locul secund, diferență care e regăsită și în Seria 1, promovează direct, dar care ar putea să nu trimită echipă în Liga 2. Acest lucru se întâmplă pentru că formația din Bacău are probleme serioase din punct de vedere financiar, iar oficialii au declarat că se gândesc serios dacă se vor înscrie sau nu în campionatul stagiunii secunde.

Diferență de puncte mai mare de trei, între primele două locuri, se mai regăsește doar în Seria 4, unde U Craiova 1948 SA a fost desemnată și ea campioană. În Seria 2 se va juca meci de baraj între Unirea Slobozia și Mostiștea Ulmu, în Seria 3 între Progresul Spartac și CSM Slatina și în Seria 5 între Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare.

Foto: CSM Cehlăul Piatra Neamț 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/petre-grigoras-isi-incheie-contractul-cu-foresta-in-aceasta-vara-decizia-luata-de-clubul-din-suceava-si-cine-sunt-jucatorii-cu-care-se-doreste-prelungirea-intelegerilor-19134941

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-bacau-nu-e-sigura-de-prezenta-in-noua-editia-a-ligii-2-insa-si-a-depus-dosarul-de-certificare-19134915

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fotbal-comuna-recea-are-meciuri-capitale-pentru-promovarea-in-liga-2-dar-nu-poate-relua-antrenamentele-ovidiu-mic-nu-incepem-pentru-ca-nu-ne-permitem-nu-vrem-sa-ne-facem-rau-cu-mana-noast-19134815

https://liga2.prosport.ro/seria-1/special-max-nicu-a-ramas-cu-amintiri-frumoase-de-la-u-cluj-fanii-clubului-au-fost-fantastici-a-avut-dreptate-vlad-munteanu-ca-nu-o-sa-mi-para-rau-problemele-cu-19135001

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Jun. 2020, 15:22 Liga 3
Pe aceeași temă