CS Tunari și Vasile Avram, colaborare încheiată după nici două luni! Explicațiile clubului

Răzvan STÎNGĂ 02 Mar. 2023, 14:42 Liga 3
CS Tunari și Vasile Avram, colaborare încheiată după nici două luni! Explicațiile clubului

CS Tunari și Vasile Avram au încheiat colaborarea după nici două luni! Venit la liderul Seriei 4 din Liga 3 pe poziția de consultant pe probleme administrative și management, fostul arbitru a reziliat acum contractul.

Aparent, conform celor transmise de club, acordul a fost încetat cu acceptul ambelor părți.

CS Tunari și Vasile Avram, colaborare încheiată prematur!

CS Tunari preferă să dea impresia că obiectivul pentru care a venit Vasile Avram a fost îndeplinit în mare măsură, că a ajutat cumva la atingerea unor puncte care vor avea efect benefic asupra echipei în lupta pentru promovarea în Liga 2.

Nu sunt cunoscute aceste plusuri aduse de Vasile Avram în mod clar, nefiind prezentate, mai ales că vorbim de o perioadă atât de scurtă de colaborare, de numai o lună și jumătate.

”Clubul Sportiv Tunari, anunță ca relația contractuală dintre CS Tunari și fostul arbitru Vasile Avram, s-a încheiat de comun acord.

Experiența din fotbal a dânsului, ne-a ajutat să facem un pas în față și să ne apropiem de obiectivul acestui sezon: promovarea în Liga 2.

Apreciem modul în care am colaborat în scurta perioadă la clubul nostru și îi urăm succes pe mai departe!”, a transmis CS Tunari pe pagina de Facebook”, a transmis CS Tunari pe pagina de Facebook.

CS Tunari, locul 1 în Seria 4 din Liga 3

CS Tunari e pe locul 1 în Seria 4 a Ligii 3, cu 31 de puncte, la patru peste locul 2, SC Popești Leordeni, și la 11 de locul 3, Flacăra Moreni. CS Tunari a terminat anul cu 10 victorii, un egal și două înfrângeri, cu un golaveraj de 34 de goluri marcate și numai opt primite.

Seria 4 a Ligii 3 e formată din nouă echipe după retragerea echipei Astra din campionat.

În ultima rundă din 2022, a 15-a, CS Tunari a trecut cu 6-2 de FCSB 2. În prima etapă din 2023 va juca pe terenul formației Real Bradu, locul 4 cu 19 puncte.

Claudiu Herea și Bogdan Șandru, printre jucătorii aduși de CS Tunari

La nivelul lotului de fotbaliști, la CS Tunari au venit în această iarnă Bogdan Șandru (33 de ani, ex CS Blejoi), Cosmin Lambru (24 de ani, ex CS Blejoi), Claudiu Herea (32 de ani, ex Metaloglobus), Paul Mitrică (23 de ani, ex Viitorul Pandurii), Dan Isvoranu (24 de ani, ex Poli Timișoara), Hanzu Benjamin (20 de ani, ex FC Hermannstadt) și Daniel Novac (35 de ani, ex CSM Ceahlăul).

CS Tunari a jucat patru meciuri amicale de când a reluat pregătirile, iar în primul duel a învins CSM Râmnicu Sărat, scor 2-1. Apoi a organizat un cantonament de șapte zile la Cheile Grădiștei, unde a disputat un meci de verificare cu Olimpic Cetate Râşnov, pe care a învins-o cu scorul de 5-1.

Ulterior, a întâlnit Unirea Slobozia, în fața căreia a cedat cu 0-1, după care a disputat un test cu CSM Alexandria, întrerupt în minutul 30, când conducea cu 1-0, după o accidentare gravă suferită de Lucian Ion.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/de-pe-loc-de-calificare-in-play-off-a-ajuns-aproape-de-pozitiile-retrogradabile-dante-botosani-a-fost-sanctionata-din-nou-de-frf-a-coborat-in-clasamentul-seriei-1-si-risca-excluderea-19261791

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-rezervele-politehnicii-iasi-tinute-in-priza-intr-un-amical-cu-bucovina-radauti-s-au-razbunat-pe-echipa-din-liga-3-pentru-infrangerea-din-ianuarie-19261719

https://liga2.prosport.ro/liga-3/lucian-ion-fost-la-concordia-chiajna-accidentare-grava-19261497

https://liga2.prosport.ro/seria-1/intariri-pentru-play-off-stiinta-miroslava-a-semnat-cu-doi-fosti-jucatori-de-la-poli-iasi-care-au-evoluat-in-trecut-si-in-prima-liga-19261003

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 02 Mar. 2023, 14:42 Liga 3
Pe aceeași temă