Lucian Ion, fostul jucător al echipei Concordia Chiajna, accidentate teribilă într-un amical. A fost operat și va lipsi luni bune de pe teren

Răzvan STÎNGĂ 26 Feb. 2023, 15:21 Liga 3

Lucian Ion, mijlocaș în vârstă de 28 de ani, din vara trecută în Liga 3, în Seria 4, la liderul CS Tunari, trece prin momente foarte grele. Fotbalistul plecat în iulie 2022 de la Concordia Chiajna a fost operat de urgență sâmbătă seară, după o accidentare suferită într-un meci amical.

Ion s-a ales cu dublă fractură de tibie și peroneu în amicalul disputat de CS Tunari cu CSM Alexandria, liderul Seriei 6 din Liga 3.

Lucian Ion, fostul jucător al echipei Concordia Chiajna, accidentare gravă! Mijlocașul, dublă fractură de tibie și peroneu

Fotbalistul Tunariului a fost victima unei intrări dure din partea unui adversar, în minutul 30, moment în care a fost întrerupt definitiv și amicalul. Testul nu a continuat în urma accidentării, dată fiind gravitatea situației.

Lucian Ion s-a ales cu dublă fractură de tibie și peroneu, o accidentare teribilă care îl va ține departe de terenul de fotbal peste jumătate de an, iar sâmbătă seară, conform antrenorului Tunariului, Gabriel Manu, a fost operat.

Ceea ce ar fi trebuit sa fie un meci amical s-a transformat intr-un cosmar. Meciul cu Alexandria fost intrerupt in minutul 30 dupa ce jucatorul nostru Lucian Ion a fost accidentat grav de un adversar. Din pacate, fotbalistul nostru are diagnostic: dubla fractura de tibie si peroneu… A fost transportat de urgenta la spitalul Floreasca, urmand sa intre in operatie ! Suntem alaturi de el si ii uram insanatosire grabnicā !Clubul Sportiv Tunari”, a postat pe pagina personală de Facebook antrenorul Gabriel Manu.

Lucian Ion, peste 150 de meciuri adunate în Liga 2

Lucian Ion a jucat timp de trei ani la Concordia Chiajna înainte să ajungă la CS Tunari, în perioada iulie 2019-iulie 2022. În trecut, el a mai evoluat la Sportul Snagov, CS Balotești sau CS Otopeni, dar a mai avut o altă experiență și la Concordia Chiajna.

A adunat peste 150 de meciuri în Liga 2 și a marcat de 10 ori.

CS Tunari, liderul Seriei 4 din Liga 3

CS Tunari e pe locul 1 în Seria 4 a Ligii 3, cu 31 de puncte, la patru peste locul 2, SC Popești Leordeni, și la 11 de locul 3, Flacăra Moreni. CS Tunari a terminat anul cu 10 victorii, un egal și două înfrângeri, cu un golaveraj de 34 de goluri marcate și numai opt primite.

Seria 4 a Ligii 3 e formată din nouă echipe după retragerea echipei Astra din campionat.

În ultima rundă din 2022, a 15-a, CS Tunari a trecut cu 6-2 de FCSB 2. În prima etapă din 2023 va juca pe terenul formației Real Bradu, locul 4 cu 19 puncte.

CS Tunari, achiziții importante pentru promovarea în Liga 2

La nivelul lotului de fotbaliști, la CS Tunari au venit în această iarnă Bogdan Șandru (33 de ani, ex CS Blejoi), Cosmin Lambru (24 de ani, ex CS Blejoi), Claudiu Herea (32 de ani, ex Metaloglobus), Paul Mitrică (23 de ani, ex Viitorul Pandurii), Dan Isvoranu (24 de ani, ex Poli Timișoara), Hanzu Benjamin (20 de ani, ex FC Hermannstadt) și Daniel Novac (35 de ani, ex CSM Ceahlăul).

CS Tunari, alte trei amicale

CS Tunari a jucat și alte trei meciuri amicale de când a reluat pregătirile, iar în primul duel a învins CSM Râmnicu Sărat, scor 2-1. Apoi a organizat un cantonament de șapte zile la Cheile Grădiștei, unde a disputat un meci de verificare cu Olimpic Cetate Râşnov, pe care a învins-o cu scorul de 5-1. Ulterior, până la duelul cu CSM Alexandria, a întâlnit Unirea Slobozia, în fața căreia a cedat cu 0-1.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/intariri-pentru-play-off-stiinta-miroslava-a-semnat-cu-doi-fosti-jucatori-de-la-poli-iasi-care-au-evoluat-in-trecut-si-in-prima-liga-19261003

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ripensia-a-mai-semnat-cu-un-jucator-unul-care-pana-acum-nu-a-mai-evoluat-in-liga-2-19260850

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-primele-probleme-dupa-venirea-strainilor-19260821

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-la-cedat-pe-levente-bara-19260798

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Feb. 2023, 15:21 Liga 3
Pe aceeași temă