CS Hunedoara, prima echipă din Liga 3 care și-a asigurat locul 1 în play-off! Formația lui Florin Maxim, gata de meciurile de foc din barajul de promovare în Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 25 Apr. 2022, 14:10 Liga 3
CS Hunedoara, prima echipă din Liga 3 care și-a asigurat locul 1 în play-off! Formația lui Florin Maxim, gata de meciurile de foc din barajul de promovare în Liga 2

CS Hunedoara este prima echipă din Liga 3 care și-a asigurat matematic locul 1 la finalul play-off-ului Este pe primul loc în Seria 9 și, cu cinci etape rămase de jucat din acest moment al sezonului, are un avans de 18 puncte în fruntea clasamentului. Locul 2 al ierarhiei este ocupat de Metalurgistul Cugir.

CS Hunedoara, prima echipă din Liga 3 care și-a asigurat locul 1 în play-off

În cea mai recentă rundă a întrecerii, a 4-a, CS Hunedoara a profitat de victoria cu Viitorul Cluj, scor 2-0, dar și de pasul greșit al principalei urmăritoare, Metalurgistul Cugir, care a cedat cu 1-2 pe terenul Unirii Ungheni.

Astfel, acum hunedorenii conduși de Florin Maxim se pregătesc pentru partidele din barajul de promovare în Liga 2, un obiectiv intermediar într-un sezon în care s-a încurcat greu.

O victorie după un meci bun al nostru. Sunt mulţumit de evoluţia băieţilor, cu excepţia primelor minute din a doua repriză, dar până atunci şi după am jucat chiar bine. E un teren greu, unde nu au câştigat nici Cugirul, nici Ungheniul.

A fost o abordare corectă… mă bucur pentru reuşitele lui Roşu şi Simon, nu ai cum să nu te bucuri când marchează jucătorii de atac, sper că toate aceste reuşite să le dea încredere şi pe mai departe. Vreau să le mulţumesc fanilor care vin cu noi în deplasare şi tuturor celor care ne urmăresc de acasă şi care vin la stadion şi să le urez sărbători fericite şi linişte, alături de cei dragi!

Îi asigur că suntem concentraţi, conectaţi la toate meciurile şi nu ne vom opri până nu ne îndeplinim obiectivul!”, a spus Florin Maxim după victoria cu Metalurgistul Cugir, conform site-ului oficial al CS Hunedoara.

  • Jucătorii utilizați de CS Hunedoara în victoria cu Metalurgistul Cugir: Corvinul Hunedoara: Lefter – Iacob, Garutti, A. Vlad, Da Motta (82, Trăşcan) – Bradu (72, Giura), Bedea (46, Mogoş) – Neacşa (72, Simon), Roşu (82, Mitran), Buş (cpt.) – Arnăutu;

Florin Maxim a ajuns la 55 de meciuri consecutive fără eșec

Pe lângă rezultatele bune înregistrate de gruparea hunedoreană, Florin Maxim își continuă seria invincibilității. Antrenorul de 41 de ani a ajuns la 55 de meciuri consecutive fără înfrângere. Partidele la rând terminate cu victorie sau la egalitate au fost bifate pe parcursul a peste doi ani, pentru CS Hunedoara, dar și pentru echipa pregătită anterior, fosta Viitorul Şelimbăr, numită acum CS Comunal Șelimbăr, pe care a dus-o în Liga 2 la finalul sezonului trecut.

CS Hunedoara, șanse mari să urce în Liga 2 

CS Hunedoara are șanse mari să promoveze în Liga 2 la finalul campionatului Ligii a 3-a, ținând cont de rezultatele înregistrate până acum în Seria 9, unde după patru etape din play-off, dar și după parcursul din sezonul regular, are 60 de puncte.

În etapa a 5-a a play-off-ului Seriei 9 din Liga 3, CS Hunedoara va întâlni Metalurgistul Cugir, în deplasare.

Cadou de Paște: trei puncte și primul loc asigurat în play-off!

Corvinul Hunedoara a revenit, repede, la obiceiul victoriilor facile în deplasare. Alb-albaștrii au trecut cu 2-0 (1-0) de Viitorul Cluj, după o presație sigură, și și-au asigurat, cu cinci etape înainte de finalul sezonului locul 1 în seria a noua și, implicit, prezența la primul baraj de promovare!

Hunedorenii au avut nevoie de doar câteva minute pentru a se acomoda cu suprafața sintetică de pe terenul principal al Bazei Sportive „Dan Anca”, astfel că le-au dat oportunitatea gazdelor de a-şi trece în cont prima ocazie importantă a meciului, însă Lefter s-a descurcat bine în faţa lui Pop, după o fază confuză în propriul careu. Apoi, treptat, corbii au mutat jocul în jumătatea clujenilor, iar Roşu, Arnăutu şi Buş – reluare din careu, scoasă de sub transversală de Cebotari – au semnat primele ocazii. La scurt timp, conform cursului jocului, Roşu a deschis scorul, din apropierea careului mic, la o minge bâlbâită de Cebotari (17), care s-a redresat doar cât să respingă o primă reluare a lui Arnăutu. Ulterior, Neacşa şi, din nou, Roşu, au fost aproape de 2-0, pe fondul unor erori venite tot de la golkeeper-ul Viitorului, dar avantajul minim s-a menţinut până la pauză.

În actul secund, din nou, gazdele au avut iniţiativa în primele minute, Roşca, Pop şi Dan Roman – ultimul blocat excelent de Antonio Vlad – au fost aproape de golul egalizator, însă formaţia noastră a mutat, din nou, inteligent şi cu mult calm, jocul în jumătatea adversă. Acolo unde Roşu a avut şansa dublei, după o cursă senzaţională a lui Iacob, fiind blocat de Cebotari, in-extremis! Golul doi a venit însă firesc, în minutul 74, de la Petre Simon, aflat la prima atingere de balon – care a trimis, elegant, în vinclu, din afara careului. Golul cinci în patru confruntări directe cu Viitorul! Finalul a aparţinut tot băieţilor noştri, care au mai punctat o dată, prin Arnăutu, golul acestuia fiind însă anulat, pe motiv de ofsaid. S-a încheiat 2-0 şi, în urma victoriei celor de la Unirea Ungheni cu Metalurgistul Cugir (2-1), Corvinul şi-a asigurat, matematic, prezenţa la primul baraj de promovare, de pe locul întâi în seria a noua! Cadou perfect pentru sărbători liniştite tuturor corviniştilor!”, a scris CS Hunedoara pe site, după victoria cu Viitorul Cluj.

Foto: CS Hunedoara

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Apr. 2022, 14:10 Liga 3
Pe aceeași temă