Minaur Baia Mare a început să viseze. Ciprian Stanciu, discurs de lider și încredere maximă: ”Am purtat banderola de multe ori, dar toți suntem căpitani. Vom face o figură frumoasă la Liga 2, poate o să fim în play-off”

Răzvan STÎNGĂ 12 Jun. 2022, 15:23 Liga 3

Minaur Baia Mare a obținut promovarea mult așteptată, iar acum se pregătește pentru un prim sezon de Liga 2. A învins CS Hunedoara în finală, iar atmosfera conturată în jurul echipei e una pozitivă și care dă încredere pentru stagiunea care vine.

Ciprian Stanciu (31 de ani), unul dintre cei mai importanți oameni ai echipei, căpitan în multe meciuri din Liga 3 și chiar și în returul cu CS Hunedoara, a avut un discurs de lider adevărat și a făcut trimitere la importanța grupului după o astfel de performanță, dar în același timp le-a mulțumit și fanilor, pentru faptul că au împins echipa de la spate.

Ciprian Stanciu: ”Am purtat banderola de mai multe ori, dar toți am fost căpitani. Cred că vom face o figură frumoasă la Liga 2 și, de ce nu, să fim în play-off”

Atât de încrezător e Stanciu în privința sezonului de Liga 2, încât, poate și luat de valul promovării, a vorbit de calificarea în play-off.

Am purtat banderola de mai multe ori, dar toți am fost căpitani. Am tras unul pentru altul și s-a văzut. Rezultatul este extraordinar, am făcut mândru tot județul, am jucat pentru maramureșeni, pentru familiile noastre, suntem fericiți toți. Orașul merita echipă în Liga 2.

Am fost încrezători din minutul 1 de la Hunedoara, am făcut un meci bun acolo chiar dacă am avut un rezultat bun, dar azi am demonstrat că am fost echipa mai bună per total. Atmosfera a fost extraordinară, electrizantă. Ne-au împins fanii de la spate, s-a văzut că am dat totul pe teren și am promovat.

Pe noi ne-a interesat echipa noastră, nu ne-a interesat Hunedoara, ne-am făcut jocul. Ce au spus oamenii din presă (n.r. – anume că echipa din Hunedoara era dată ca favorită), sper că sunt mulțumiți acum, cu rezultatul acesta (n.r. – o spune ironic și râde).

(N.r. – Despre Liga 2) Sunt foarte încrezător, am încredere în colegi, am încredere în staff, am încredere în suporteri, sunt încrezător că vom face o figură frumoasă la Liga 2 și, de ce nu, să fim în play-off”, a declarat Ciprian Stanciu la finalul returului cu CS Hunedoara.

Sergiu Ciocan: ”Eu, personal, am crezut că putem să promovăm”

Sergiu Ciocan, autorul primelor două goluri ale returului cu CS Hunedoara, era convins că Minaur Baia Mare poate trece de formația lui Florin Maxim, încă din startul dublei finale.

A simțit că modul în care s-a organizat echipa în sezonul 2021/2022 avea să ducă în punctul unei astfel de performanțe.

Știam că va fi un meci dificil, dar împreună cu băieții am zis să începem tare și am avut încredere unul în celălalt, suntem un grup foarte unit și s-a văzut pe teren. Eu, personal, am crezut că putem să promovăm.

Șansa cred că ne-a lipsit în tur să obținem o remiză, pentru că nu cred că au fost mai buni ca noi. S-a dovedit, am luat gol în minutul 90. Cred că a fost mai bine dintr-o privință că am luat gol în minutul 90, ne-am motivat mult mai bine.

Promovarea nu mi se datorează neapărat mie, suntem o echipă, fără ajutorul colegilor nu cred că reușeam să înscriu cele două goluri. Sunt stângaci, îmi place să intru în interior și să dau la colțul lung.

Ne așteaptă o vacanță acum, iar apoi aș vrea să rămân. Mie mi se termină contractul cu Baia Mare. Nu știu cum va fi Liga 2, cred că va fi la fel de echilibrată ca acum. Va fi un campionat puternic”, a declarat Sergiu Ciocan.

Victorie clară pentru Minaur Baia Mare în returul cu CS Hunedoara

După ce a pierdut turul cu 1-2, la Hunedoara, Minaur Baia Mare a învins-o pe CS Hunedoara, în retur, cu 4-1. Pentru formația lui Ciprian Danciu au punctat Sergiu Ciocan, minutul 25 și minutul 30, John Mondragon, minutul 45+2, și Ciprian Stanciu, minutul 90+4, de la 11 metri, în timp ce pentru adversari a marcat Rodrigues Jairo, în minutul 37.

Foto: Minaur Baia Mare
Video: Baia Mare Sport

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ciprian-danciu-a-reusit-la-minaur-baia-mare-ceea-ce-multi-n-au-putut-promovarea-in-liga-2-contractul-antrenorului-expira-dar-are-incredere-ca-va-primi-prelungirea-mi-as-dori-sa-continui-s-19234753

https://liga2.prosport.ro/liga-3/astazi-aflam-cele-cinci-echipe-care-promoveaza-in-liga-2-meciurile-retur-ale-fazei-finale-a-barajului-incep-la-ora-1730-19234450

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-resita-schimbare-drastica-dupa-ratarea-promovarii-in-liga-2-primarul-ioan-popa-trage-linie-dupa-esecul-din-2021-2022-dar-cristian-bobar-are-toate-sansele-sa-ramana-presedinte-nu-l-voi-19234874

https://liga2.prosport.ro/liga-3/scm-zalau-curatenie-de-vara-a-incheiat-raporturile-contractuale-cu-noua-fotbalisti-iar-bogdan-sandru-e-cel-mai-importat-nume-ramas-liber-cristian-luput-si-a-ales-secundul-19234868

https://liga2.prosport.ro/liga-3/special-echipa-din-padurea-de-vanatoare-a-milionarilor-banateni-surpriza-barajului-de-promovare-in-liga-2-cine-este-csc-dumbravita-invingatoarea-resitei-si-cand-ia-decizia-daca-19234853

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Jun. 2022, 15:23 Liga 3
Pe aceeași temă