Controverse cu tricourile de sărbătoare de la Moreni! Angajați ai clubului Flacăra: ”Noi suntem buni doar la muncă!”

Marius TUDOR 05 Apr. 2022, 11:41 Liga 3
Controverse cu tricourile de sărbătoare de la Moreni! Angajați ai clubului Flacăra: ”Noi suntem buni doar la muncă!”

Unul dintre cele mai vechi cluburi de fotbal din țară, Flacăra Moreni, va sărbători la vară Centenarul, puține echipe din România putându-se mândri cu o existență de un secol.

E drept, echipa și-a schimbat denumirea de câteva ori, inclusiv și-a întrerupt activitatea, însă în conștiința microbiștilor de pe Cricov și nu numai una singură a rămas în suflet, Flacăra.

Autoritățile din Moreni au vorbit de un amical cu Porto, echipa a făcut doar niște tricouri de colecție!

Autoritățile locale au promis în repetate rânduri că evenimentul din 2022 va fi unul grandios, vorbindu-se chiar despre organizarea unui amical cu FC Porto old-boys, în fapt o reeditare a confruntării din 1989 din Cupa UEFA (0-2, 1-2).

În acest moment, singura inițiativă concretă, amintită de Liga2.ro zilele trecute, este scoaterea la vânzare a unor tricouri de colecție, și asta cu sprijinul unui partener din Brașov. Prețurile sunt cuprinse între 100 lei și 200 lei, doritorii beneficiind în această perioadă și de un discount cu 20 de procente.

Angajați ai clubului Flacăra, nemulțumiți că ei nu primesc tricouri aniversare, ci sunt buni doar de muncă

În mediul online, dincolo de aprecierile suporterilor, au existat și nemulțumiri, venite chiar din partea unor oameni angajați la club.

”Să nu fie tricouri din stocul destinat domnilor de la stadion. Mulțumim conducerii, noi nu facem parte din această categorie, suntem buni doar la muncă”, a scris pe Facebook Laurențiu Nistor, responsabilul cu întreținerea gazonului de pe stadionul morenar.

La rândul lor, cei din galerie au solicitat conducerii amenajarea unui Fan Zone cu materiale promoționale – inclusiv tricourile noi – în zilele în care Flacăra joacă acasă, demers rămas fără niciun rezultat.

De amintit că la revenirea echipei în Liga 3, în vara lui 2016, începuseră lucrările de reabilitare la vestiare. După scurt timp, reperațiile au fost oprite, iar jucătorii și arbitrii se schimbă la Sala de Sport din vecinătatea arenei, traversând apoi curtea stadionului printre spectatori! La fel se întâmplă și acum, în 2022.

Echipa antrenată de Gabriel Paraschiv a încheiat actualul sezon regular de Liga 3 pe locul 6 în Seria a 4-a, ratând accederea în play-off după ce a acumulat 23 de puncte în 18 meciuri. În play-out, Flacăra Moreni a început cu o victorie pe teren propriu în fața penultimei clasate, 3-1 cu Academica Clinceni 2, rezultat care o ține pe locul 2 în grupa de evitare a retrogradării, după FCSB 2.

Foto: Flacăra Moreni

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-start-in-play-off-si-play-out-14-meciuri-au-loc-acum-tot-astazi-se-trage-linie-in-seria-a-3-a-unde-se-vor-cunoaste-ultimele-doua-echipe-calificate-in-play-off-19225236

https://liga2.prosport.ro/liga-3/flacara-moreni-celebreaza-centenarul-si-a-comandat-un-echipament-de-joc-special-amicalul-cu-fc-porto-doar-un-vis-19224423

Marius TUDOR 05 Apr. 2022, 11:41 Liga 3
Pe aceeași temă