Campion al României, într-o situație delicată cu echipa de club, după un deceniu pe banca tehnică. În subsolul Ligii 3 și contestat de suporteri și de foști jucători

Bogdan ISTRATE 05 Nov. 2023, 09:32 Liga 3
Campion al României, într-o situație delicată cu echipa de club, după un deceniu pe banca tehnică. În subsolul Ligii 3 și contestat de suporteri și de foști jucători

Flacăra Moreni e pe locul 8 din 10 în Seria a 4-a a Ligii 3 după 11 etape, la distanță uriașă de primele locuri, ocupate de CS Dinamo și CS Blejoi. Morenarii au doar 12 puncte, în timp ce liderul și a doua clasată au fiecare câte 25 de puncte acumulate.

Ultima înfrângere a dâmbovițenilor, 1-3 chiar cu CS Blejoi, în deplasare, a aprins și mai tare spiritele în orașul de pe Cricov. De la suporteri și până la foști jucători, sunt tot mai dure vocile care contestă manageriatul lui Gabriel Paraschiv – antrenor la Moreni de un deceniu – dar și modul cum primăria administrează echipa de fotbal, unde este unic finanțator.

  • De amintit și că, de mai bine de 2 ani, Consiliul Județean Dâmbovița promite o asociere cu Flacăra, prin care clubul să fie sprijinit financiar, însă nici până acum nu a fost parafat vreun document. Totul a rămas doar la stadiul de campanie electorală, la care cei din Dâmbovița, conduși de PSD, sunt campioni.
  • Ca o paranteză, municipiul Moreni a fost condus de reprezentanți ai partidului amintit în toată perioada de după 1989. ”Vă vom sprijini din punct de vedere financiar, vom găsi soluții pentru reabilitarea acestui stadion. Împreună cu FRF vom încerca să amenajăm un teren sintetic în spatele stadionului”, promitea președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în ianuarie 2022.

Dezastru în infrastructură, rezultate pe măsură la Moreni

Incredibil, echipa care acum mai bine de 30 de ani se bătea cu FC Porto a ajuns să se schimbe înainte de antrenamente și meciuri într-o sală de sport construită pe vremea premierului Adrian Năstase. Sala se află la aproximativ 200 de metri de stadion, iar în zilele de meci jucătorii și arbitrii au nevoie de cordonul Jandarmeriei să ajungă pe teren!

Uluitor pentru nivelul Ligii a 3-a și scandalos pentru un oraș ca Moreniul. La stadion nu au mai fost făcut investiții de mulți ani, chit că promisiuni au existat cu duiumul. Până la urmă, începuse reablitarea tribunei oficiale, dar totul s-a oprit subit. Asta de cel puțin cinci ani!

În tot acest timp, antrenorul Gabriel Paraschiv, campion cu Oțelul, ar încasa lunar peste 13.000 lei net. Venit nu decent, ci mult peste media Ligii a 3-a din România.

Prin comparație, Emil Săndoi avea un contract de 19.000 lei lunar la Chindia Târgoviște, în 2020, în prima ligă.

”Întotdeauna, la această echipă principalii vinovați au fost doar jucătorii. Sunt foarte multe nume frumoase pe care Moreniul le are, dar nu au loc de domnul Paraschiv. Să te bați an de an la retrogradare și să încasezi miliarde nu e corect față de fotbal și viață. Nu am nimic cu nimeni, dar hai să spunem lucrurile exact așa cum sunt”, a postat sâmbătă, pe pagina clubului, după eșecul cu CS Blejoi, un fost jucător, Vlad Parghel, trecut și pe la Chindia.

Gabi Paraschiv, sexy-tătic în emisiuni TV!

Într-o situație foarte delicată la echipa cu care a crescut, Gabriel Paraschiv participă la un concurs monden, de cel mai sexy tătic, inițiat de o televiziune națională.

Spune că a fost înscris aici de soție, care până de curând a lucrat ca vânzătoare la un supermarket din Moreni. Moderatorii emisiunii din 23 octombrie, la care Paraschiv a intrat prin video-call, habar nu aveau unde antrenează și unde locuiește antrenorul Flacărei.

”Din poze, pari angajat într-o companie de imobiliare sau angajat la bancă. Paraschiv de la Galați, acum implicat tot în fotbal. Unde ești, la Galați?”, a fost intro-ul realizatorului Dani, de la ”Super Neața cu Răzvan și Dani”.

Fostul jucător al Oțelului, morenar la origini, a răspuns vizibil jenat de situație: ”Sunt la Moreni, acasă, unde m-am născut. Sunt antrenor la echipa locală, de ceva timp. Deocamdată, ca antrenor am fost doar în ligile inferioare. Am două fete, de 17 ani și 12 ani. La cea mare, primii șase ani nu prea am participat. La cea mică, s-a văzut. E cea mai răsfățată din familie. E greu să fii sever, mai ales cu fetele. Încerc de multe ori să le dau sfaturi, dar e greu să comunicăm, generația asta este foarte introvertită.”

”Tot e bine că au scris rezultatul… înfrângerile nu prea apar pe pagină…”
Marinică Macaran, liderul galeriei Flacăra Moreni

”Toate doamnele de la Primărie cred că sunt cel mai sexy tătic”
Gabriel Paraschiv, în emisiunea Super Neața cu Răzvan și Dani

  • 12 puncte are Flacăra Moreni în acest sezon de Liga 3, după 11 meciuri, ocupând locul 8 din 10 în Seria a 4-a a Ligii 3. Are patru victorii și șapte înfrângeri și un golaveraj negativ: 19-26.

Foto: Flacăra Moreni

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-csm-ramnicu-sarat-jucat-in-conditii-rele-19291721

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cosmetizare-la-stadionul-bucegi-din-rasnov-19291308

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-si-marcatori-meciuri-etapa-11-liga-3-19291457

Bogdan ISTRATE 05 Nov. 2023, 09:32 Liga 3
Pe aceeași temă