Colonie de jucători de la desființata Mostiștea Ulmu, la CS Tunari. Divizionara a treia a adus deja șapte fotbaliști de acolo și a mai luat un mijlocaș din Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 25 Jun. 2021, 14:28 Liga 3
Colonie de jucători de la desființata Mostiștea Ulmu, la CS Tunari. Divizionara a treia a adus deja șapte fotbaliști de acolo și a mai luat un mijlocaș din Liga 2

Mostiștea Ulmu s-a desființat, iar jucătorii încearcă să își caute alte angajamente. Se pare că mai mult ca oricine, de acest lucru a profitat o echipă din Liga 3, CS Tunari, care a luat deja nu mai puțin de șapte fotbaliști de la fostul club patronat de Vasile Țîrșolea.

CS Tunari a adus șapte fotbaliști de la Mostiștea Ulmu 

După ce i-a adus pe fundașii Lucian Acasandrei și Nicolae Leafu, CS Tunari a mai transferat cinci fotbaliști care sezonul trecut au evoluat la Mostiștea Ulmu, este vorba de Mihai Alexandru, Alexandru Gheorghe, Răzvan Milea, Cosmin Ionică, Alexandru Stoian, potrivit surselor Liga2.ro. CS Tunari nu a făcut un sezon trecut foarte bun, terminând la mijlocul clasamentului Seria 4 a Ligii a 3-a.

Așa se face că acum vrea să se întărească pentru stagiunea următoare, în încercarea, poate, de a promova în Liga 2. Pe lângă cele șapte mutări de la Mostiștea Ulmu, echipă care s-a luptat în play-off-ul de acccedere în divizia secundă, formația din Tunari a luat și doi jucători din Liga 2.

CS Tunari a mai luat un fotbalist de la Unirea Slobozia 

După ce l-a acontat pe mijlocașul Mihai Adăscăliței, de la Unirea Slobozia, CS Tunari a semnat și cu mijlocașul Bogdan Danciu, tot de la trupa din Slobozia, potrivit Ilfov Sport. Prin aceste mutări, CS Tunari ar putea să devină o favorită la promovarea în Liga 2, în următorul sezon de Liga 3, în seria în care va fi distribuită.

Așadar, CS Tunari nu a făcut cel mai bun campionat în ediția 2020/2021. A terminat Seria 4 a Ligii a 3-a doar pe locul 5, cu 26 de puncte în cele 18 etape disputate în sezonul regular, la 13 lungimi de locul 2, FCSB 2, care a mers în play-off-ul de promovare în Liga 2.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Jun. 2021, 14:28 Liga 3
Pe aceeași temă