Unirea Slobozia și Mihai Adăscăliței au încheiat colaborarea. Mijlocașul, jucător important al ialomițenilor sezonul trecut, s-a înțeles cu o echipă din Liga 3

Răzvan STÎNGĂ 21 Jun. 2021, 15:58 Liga 2
Unirea Slobozia și Mihai Adăscăliței au încheiat colaborarea. Mijlocașul, jucător important al ialomițenilor sezonul trecut, s-a înțeles cu o echipă din Liga 3

Plecare importantă de la Unirea Slobozia, în aceste zile. Clubul din județul Ialomița s-a despărțit de un fotbalist cu multe meciuri jucate sezonul trecut, mijlocașul Mihai Adăscăliței (26 de ani). Acesta a ajuns la un acord cu echipa din Liga 3, CS Tunari.

Mihai Adăscăliței s-a despărțit de Unirea Slobozia și a semnat cu CS Tunari 

Deși a evoluat în 25 de meciuri sezonul trecut de Liga 2 și a marcat un gol, Adrian Mihalcea a considerat că nu mai are nevoie de serviciile mijlocașului. Astfel, potrivit Ilfov Sport, Mihai Adăscăliței a semnat cu CS Tunari, echipă care a terminat sezonul trecut de Liga 3 pe locul 5 în Seria 4.

Mihai Adăscăliței chiar de la CS Tunari a fost adus de Unirea Slobozia la începutul campionatului trecut, în vara lui 2020, astfel că se întoarce acum la echipa antrenată de Ștefan Odoroabă și Alin Ilin.

Mihai Adăscăliței, a treia plecare de la Unirea Slobozia în această vară, în afara jucătorilor împrumutați 

Referitor și la alte plecări de la Unirea Slobozia, primul nume de care s-a știut că nu va mai continua a fost mijlocașul Bogdan Vasile (26 de ani). A doua plecare de la echipa lui Adrian Mihalcea a fost mijlocașul Marius Ciobanu-Vanghele (18 ani), care a semnat cu Universitatea Cluj, iar acum s-a aflat, iată, și de cedarea lui Mihai Adăscăliței.

Denis Ciofu, Ionuț Ozkara, Victor Trucă, Ionuț Dinu, Dorin Radu, Robert Ghiță, Sory Diarra și Christ Afalna au părăsit și ei echipa din Slobozia, pentru că le-au expirat împrumuturile de la alte cluburi.

Venirile sunt în număr de cinci la echipa pregătită de Adrian Mihalcea: Antonio Cruceru (mijlocaș, ex Farul), Răzvan Greu (mijlocaș, ex Farul), Ionuț Coadă (fundaș, ex ASU Poli), Sebastian Ivan (atacant, ex CS Mioveni) și Dănuț Mihai (fundaș, Metalul Buzău – Liga 3).

Ne dorim să progresăm din punct de vedere sportiv și acest lucru, cu siguranță, se va întâmpla. Încercăm să formăm un grup și o echipă care să atace prima jumătate a clasamentului.

La Slobozia vor veni jucători de calitate bună și va pleca o serie de fotbaliști cărora, spre deosebire de alte cluburi, noi le-am dat deja hârtie că sunt liberi să-și caute alte angajamente. Pentru viitorul sezon vom avea un buget pe care echipa aceasta nu l-a mai avut niciodată!

Pentru unii poate părea puțin dar pentru noi, având în vedere posibilitățile, este un semn clar că județul Ialomița, reprezentat de Unirea Slobozia, își dorește să facă performanță!”, a declarat Adrian Mihalcea despres strategia echipei sale în ceea ce privește transferurile și sezonul următor de Liga 2.

Foto: Justinel Stăvaru/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-reluat-pregatirile-adrian-mihalcea-a-stabilit-trei-amicale-dupa-care-isi-va-duce-jucatorii-in-cantonament-19189648

https://liga2.prosport.ro/seria-1/drepturile-tv-pentru-liga-2-cupa-romaniei-si-supercupa-romaniei-au-fost-vandute-televiziunea-care-isi-anunta-abonatii-de-achizitie-19189587

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-se-intampla-cu-locul-farului-din-liga-2-dupa-fuziunea-cu-viitorul-si-promovarea-in-liga-1-ciprian-marica-nu-vom-pierde-cel-putin-gratis-acel-loc-hagi-spune-c-19189855

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Jun. 2021, 15:58 Liga 2
Pe aceeași temă