Unul dintre jucătorii acuzați de blat de Sporting Roșiori, desfigurat în partida pe care ar fi pariat. ”Costă 50.000 de lei toată intervenția”. Imagini cu puternic impact emoțional

Răzvan STÎNGĂ 18 Sep. 2023, 15:44 Liga 3

”Cazul Sporting Roșiori” e unul special, cum nu s-a întâlnit în România de ani, cel puțin. Direcțiile în care se duce toată povestea, după ce Valentin Neaga, Marius Mitran, Marian Stoenac și Ionel Ciortan au fost acuzați de club că au pariat pe eșecul propriei echipe, sunt total neașteptate.

Se vorbește mai nou că oamenii din conducere joacă la pariuri, dar au existat și grave acte de indisciplină care s-au lăsat cu bătăi, chiar agresiune fizică din partea unui jucător asupra unui antrenor.

”Cazul Sporting Roșiori”: Valentin Neaga a rămas fără dinți în partida în care este acuzat de blat!

Valentin Neaga, unul dintre suspecții din presupusul meci trucat cu Vedița Colonești (scor 1-4 în etapa a 3-a a Ligii 3), care va fi chemat la Federația Română de Fotbal pentru a da detalii despre cele întâmplate, a povestit pentru Liga2.ro cum în timpul partidei în cauză a rămas fără patru dinți și intervenția medicală îl costă până la 50.000 de lei.

Neaga, care în articolul trecut publicat de Liga2.ro a relatat cum a decurs fictivul blat cu Vedița Colonești, din punctul său de vedere, pentru a-l da afară pe căpitanul Orlando Preda, plan pus la cale cu alți trei colegi, Marius Mitran, Marian Stoenac și Ionel Ciorta, a venit cu alt argument care să îi întărească ideile.

”Filmul” fazei în care Valentin Neaga s-a ales cu dinții rupți. La ultima fază a jocului, Valentin Neaga (în albastru) își urmărește adversarul din spate și în momentul în care îl faultează primește un cot în gură. Arbitrul a dat fault pentru Vedița, iar Neaga duce mâna la gură și constată că a rămas fără dinți. Se trântește pe gazon, un adversar vine să îl întrebe dacă este bine, iar arbitrul fluieră imediat finalul jocului.

Valentin Neaga, după ce a rămas desfigurat: ”Costă vreo 50.000 de lei toată dantura”

În finalul partidei cu Vedița Colonești, el a fost lovit dur de un adversar, la un duel pentru posesie, și a rămas fără cei patru dinți de sus, urmând ca acum să suporte o intervenție care îl costă 50.000 de lei. Întrebarea retorică a lui Valentin Neaga este: ”cum să fac blat când mi-am rupt dantura în finalul partidei, când scorul era 1-4?

Jucătorul din Liga 3 a pus la dispoziția site-ului nostru fotografii cu el, cum arată în urma loviturii încasate, dar și cu documentele pe care le-a primit din partea stomatologului, cu câteva dintre intervențiile de care are nevoie.

Eu am jucat extraordinar de bine în acel meci, am avut vreo trei ocazii de gol! Eu am avut ocazii de gol mai multe decât atacanții, iar cel mai grav e că am ieșit fără patru dinți! Trei sunt fracturați, alți șapte-opt sunt afectați. Costă vreo 50.000 de lei toată dantura”, a declarat Valentin Neaga pentru Liga2.ro.

Neaga vorbește de lucruri grave care se întâmplă la Sporting Roșiori

Valentin Neaga a făcut dezvăluiri despre mai multe probleme semnalate la clubul pe care îl reprezintă acum, care l-a denunțat la FRF pentru presupusul blat și plasarea unor bilete la pariuri, alături de Marius Mitran, Marian Stoenac și Ionel Ciortan.

După reacția lui Marian Stoenac pentru Liga2.ro, Neaga a continuat în ultimele zile dialogul cu reporterul nostru și a făcut declarații chiar șocante despre mersul clubului din Liga 3, acțiuni pe care a precizat că poate să le dovedească foarte ușor cu probe.

Este vorba de un meci trântit în sezonul trecut de un jucător, de o bătaie ca în vestul sălbatic dintre un coleg și un antrenor, la care chiar a asistat, dar și despre cum anumite persoane din conducere nu se feresc să țină la vedere biletele plasate la pariuri sportive.

Momentul în care Valentin Neaga este lovit de adversar și rămâne fără patru dinți:

 

Episodul 1 din ”cazul Sporting Roșiori”, cu reacțiile președintelui Paul Mara și delegatului Aurelian Tănase:

Episodul 2 din ”cazul Sporting Roșiori”, cu reacția lui Marian Stoenac:

Episodul 3 din ”cazul Sporting Roșiori”, cu reacția antrenorului Cristian Negru:

Episodul 4 din ”cazul Sporting Roșiori”, cu prima reacție a lui Valentin Neaga:

https://liga2.prosport.ro/liga-3/valentin-neaga-sustine-ca-a-fost-o-cursa-in-cazul-sporting-rosiori-19285208

Răzvan STÎNGĂ 18 Sep. 2023, 15:44 Liga 3
Pe aceeași temă