Președinte din Liga 3 fotografiat într-o casă de pariuri! Un fotbalist suspendat de FRF din același motiv ne-a trimis pozele și face acuzații grave: ”I-au căzut biletele din buzunar în vestiar. A pariat pe propria echipă” | EXCLUSIV

Răzvan STÎNGĂ 11 Jun. 2024, 16:04 Liga 3
Președinte din Liga 3 fotografiat într-o casă de pariuri! Un fotbalist suspendat de FRF din același motiv ne-a trimis pozele și face acuzații grave: ”I-au căzut biletele din buzunar în vestiar. A pariat pe propria echipă” | EXCLUSIV

”Cazul Sporting Roșiori” revine în actualitate! După ce în urmă cu aproape un an Liga2.ro scria despre situația echipei din Liga 3, în care conducerea acuza patru jucători (pe Valentin Neaga, Marius Mitran, Ionel Ciortan și Marian Stoenac) că au pariat pe meciurile propriei formații, cazul ajungând în fața comisiilor FRF, dezvăluiri noi au fost făcute de unul dintre fotbaliști.

Valentin Neaga, care a fost suspendat de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal alături de ceilalți trei, toți patru făcând apoi recurs asupra deciziei și luând un avocat comun, a decis să vorbească despre un episod care îl vizează pe președintele clubului din Roșiorii de Vede, pe Paul Mara!

Paul Mara, președinte Sporting Roșiori, surprins în case de pariuri plasând bilete?!

Neaga a precizat încă din momentul în care a izbucnit scandalul de la Sporting Roșiori că are dovezi care îl incriminează pe Paul Mara (foto principal și foto articol), că a fost surprins în mai multe agenții de pariuri în care plasa bilete, atenție, chiar și pe meciurile echipei pe care o conduce! În fotografiile furnizate de Valentin Neaga, Mara pare că se află în agenții diferite, în zile diferite, că în prima fotografie plasează un bilet (foto articol) și că, din câte se pare, analizează, în cealaltă poză, oferta unei agenții de pariuri și completează un viitor bilet (foto principal).

Acum, Valentin Neaga a decis că e momentul să vorbească despre situație și să pună la dispoziția reporterului Liga2.ro chiar și dovezi în acest sens! A trimis fotografii pe care le-a primit la rândul său.

Nu avem dovezi din care să reiasă faptul că Paul Mara a pariat pe Sporting Roșiori, așa cum a precizat Valentin Neaga, dar se pare că, din fotografiile puse la dispoziție de fotbalist, reiese faptul că omul din conducerea clubului din Liga 3 chiar pariază!

Acuzații grave: Paul Mara ar fi pariat chiar și pe meciurile echipei sale, Sporting Roșiori

Neaga a precizat, într-o discuție telefonică avută cu reporterul Liga2.ro, că fotografiile sunt făcute de cineva din orașul Roșiorii de Vede, că Paul Mara nu s-ar ascunde și că intră în agenții de pariuri destul de des. Pozele ar circula pe la anumite persoane din oraș, care vorbesc despre faptul că omul din conducere pariază, ceea ce e interzis, chiar dacă plasează sau nu pariuri pe meciurile propriei echipe.

Președintele zicea foarte sigur pe el că nu a pariat. Am poze, ți le trimit! Trimit pozele! Nu știu pe ce a pariat președintele chiar în momentul în care sunt făcute pozele, dar știu că a pariat și pe propria echipă.

(N.r. – Cine l-a fotografiat?) Fotografiile sunt făcute de cineva din oraș, dar pot să spun că și eu l-am văzut într-o sală de pariuri, l-au văzut și jucătorii, i-au căzut biletele din buzunar în vestiar. A jucat și pe propria echipă și chiar i-a spus unui fost jucător de la echipă: «să moară mama, am pierdut pe un meci aseară».

Într-o poză, președintele e cel în trening, unde așteaptă să pună bilet la un aparat de tipărit, iar în cealaltă e cu spatele.

(N.r. – Dacă mai ai alte completări pe care vrei să le faci…) Paul Mara spunea că intra în casele de pariuri să ia jucătorii de acolo. Unde sunt jucătorii aceia? Eu văd că tu pariai!”, a transmis Valentin Neaga (foto articol, în verde, cu mâinile la spate) pentru Liga2.ro.

  • Liga2.ro l-a contactat pe Paul Mara, dar până la ora publicării materialului nu a răspuns la telefon.

Paul Mara declara, în martie, că nu a pariat niciodată!

În martie, Liga2.ro a discutat cu Paul Mara după momentul în care ”Cazul Sporting Roșiori” a primit verdictul din partea Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal, care a decis ca jucătorii acuzați că au pariat, Valentin Neaga, Marian Stoenac, Marius Mitran și Ionel Ciortan, să fie suspendați.

Reporterul l-a întrebat la acea vreme dacă acuzațiile pe care le făcea Valentin Neaga, dar care până la acel moment nu a venit cu dovezi, ar fi adevărate, iar Mara a negat!

(N.r. – Unul dintre jucători a acuzat că pariați și dumneavoastră) ”Dacă are dovezi să pună la dispoziție, dacă am avut sau am vreun bilet la pariuri. Cum noi am pus la dispoziție dovezile, așa să facă și el.

(N.r. – Ați pariat vreodată?) Nu!”, spunea Paul Mara, pentru Liga2.ro, la 6 martie.

Jucătorii suspendați pentru pariuri au făcut recurs. Valentin Neaga: ”Greșeala noastră a fost că nu ne-am luat avocat din prima”

În ceea ce privește suspendarea dictată în cazul său, Neaga a precizat că în ultima perioadă s-au tot dat amânări în urma recursului făcut de el și de Marius Mitran, Ionel Ciortan și Marian Stoenac.

(N.r. – Te-aș întreba și de situația cazului în care voi patru ați primit suspendări. Care e stadiul procesului în momentul de față? ”Noi am făcut recurs. Noi nu am fost prinși în case de pariuri, dar am avut conturi, am recunoscut că am avut, am trimis și desfășurătorul pariurilor. Nu am pariat pe propria echipă, doar am jucat pe jocuri de noroc și nu foarte des, ocazional.

Mi-am închis conturile, acum nu mai am! În cazul nostru s-au tot dat amânări după ce am făcut recurs. Ne-am luat avocat, iar greșeala noastră a fost că nu ne-am luat avocat de la început.

(N.r. – Pe contul sau conturile online pe care le aveai, ai pariat și pe fotbal?!) Am jucat la pariuri, dar nu pe Liga 3, pe Liga 2. Am jucat pe Europa League, Champions League, meciurile naționalei… .

(N.r. – Să înțeleg că nu ai jucat pe meciuri din campionatele românești) Nu, nu! Nu am jucat!”, a transmis Valentin Neaga în privința cazului.

Acuzațiile grave continuă și se îndreaptă către căpitanul de la Sporting Roșiori

Valentin Neaga nu s-a oprit aici cu dezvăluirile, iar în zilele următoare site-ul nostru va publica o discuție avută de căpitanul echipei Sporting Roșiori, Orlando Preda, în care recunoaște că a pariat contra propriei echipe!

Neaga a pus la dispoziția site-ului nostru o discuție avută de Preda față în față cu un apropiat, în care recunoaște, cumva, că a pariat pe propria echipă. Conversația a fost înregistrată, fiind trimisă către Liga2.ro!

Foto: Valentin Neaga și Sporting Roșiori

Răzvan STÎNGĂ 11 Jun. 2024, 16:04 Liga 3
Pe aceeași temă