Bucovina Rădăuți și-a numit un staff tehnic ”100 la sută rădăuțean”, după ce Daniel Bălan l-a urmat la Foresta pe Dorin Goian. ”S-a considerat că eu sunt omul potrivit să înceapă o reconstrucție”

Marius ANGHEL 24 Jun. 2020, 14:13 Liga 3
Bucovina Rădăuți și-a numit un staff tehnic ”100 la sută rădăuțean”, după ce Daniel Bălan l-a urmat la Foresta pe Dorin Goian. ”S-a considerat că eu sunt omul potrivit să înceapă o reconstrucție”

Echipa de Liga 3 Bucovina Rădăuți are un nou antrenor principal, după ce s-a despărțit de Daniel Bălan, cel care a decis să facă din nou cuplu pe banca tehnică alături de Dorin Goian, de această dată la rivala județeană și din campionat Foresta Suceava. Iulian Ionesi (34 de ani – foto), atacantul care avea un cuvânt greu de spus la Bucovina și până acum, a fost promovat în funcția de antrenor.

Bucovina Rădăuți a decis să meargă în noua ediție a Ligii 3, 2020-2021, pe mâna unui staff tehnic în întregime rădăuțean. Iulian Ionesi a fost numit antrenor principal, iar Dragoș Tătar și Cristian Butnariu îi vor fi secunzi. Ionesi și Butnaru vor continuă să evolueze și ca jucători.

”RESTART CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI !!!

Antrenori 100% rădăuțeni la cârma echipei!!!

IULIAN IONESI este noul antrenor al echipei CSM Bucovina Rădăuți, ajutat pe banca tehnică de Dragoș Tătar și Butnariu Cristi, atât Ionesi, cât și Butnariu vor activa în același timp și pe suprafața de joc!!!

După numirea ca antrenor Iulian Ionesi a declarat că echipa rădăuțeană va intra într-o reconstrucție , pe care și-o asumă, anunțând că vor fi plecări , dar în aceeași măsură vor fi și nou veniți, care să suplinească cu brio breșele ce vor fi lăsate.
Tot el a declarat că obiectivul echipei va rămâne același, mai exact clasarea în primele 5 echipei la finele sezonului!!!

Mult succes domnilor!!!”, e anunțul făcut de Bucovina Rădăuți pe pagina sa de Facebook.

Iulian Ionesi, noul antrenor al echipei Bucovina Rădăuți: ”Știu din interior tot ce se întâmplă la Bucovina”

Iulian Ionesi susține că va întineri lotul echipei din Rădăuți și că va încerca să țină ștacheta sus în clasament ca în ultimele ediții de campionat.

„Ieri a avut loc întrunirea membrilor conducerii clubului, prilej cu care s-a considerat că eu sunt omul potrivit să înceapă o reconstrucție a echipei, pentru că știu din interior tot ce se întâmplă la Bucovina și am o relație bună atât cu oficialii clubului, cât și cu jucătorii. Așadar, mie îmi revine misiunea de a începe restructurarea lotului de jucători, pentru că în mod sigur vor pleca și vor veni fotbaliști la Rădăuți în această vară. Intenționăm să reducem media de vârstă a echipei și să acordăm încredere jucătorilor tineri, care sperăm că vor confirma. Asta nu înseamnă că vom renunța să fim una dintre echipele fruntașe din Seria I, pentru ediția viitoare de campionat având trasat același obiectiv ca anul trecut, și anume o clasare între primele cinci poziții. Sunt conștient că nu va fi ușor, însă cu multă muncă și seriozitate putem reuși. De asemenea, ne propunem să avem o relație onestă cu celelalte reprezentante ale județului în eșalonul al treilea”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, Iulian Ionesi, care a mai anunțat că intenționează să înceapă pregătirea de vară în prima decadă a lunii iulie.

În această ediție de campionat suspendată și ”înghețată” după doar 16 etape dintr-un total de 30, din cauza pandemiei COVID-19, Bucovina Rădăuți a încheiat pe locul 4, cu 32 de puncte, la trei în spatele Forestei, ocupanta locului 2, și la zece de liderul Aerostar Bacău.

În campionatul trecut s-a clasat pe locul 2, după SCM gloria Buzău, iar în ediția 2017/2018 a terminat pe locul 5 în Seria 1 a Ligii 3, când a promovat Aerostar Bacău.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/daniel-balan-a-revenit-si-el-la-foresta-suceava-fostul-fundas-va-face-din-nou-cuplu-pe-banca-tehnica-alaturi-de-dorin-goian-19135845

Marius ANGHEL 24 Jun. 2020, 14:13 Liga 3
Pe aceeași temă