Bucovina Rădăuți are un nou președinte. ”Am reușit cel mai bun «transfer» al sezonului”, anunță echipa despre noul ei conducător, care s-a prezentat în geaca unui alt club!?

Marius ANGHEL 09 Jan. 2023, 17:13 Liga 3
Bucovina Rădăuți are un nou președinte. ”Am reușit cel mai bun «transfer» al sezonului”, anunță echipa despre noul ei conducător, care s-a prezentat în geaca unui alt club!?

Bucovina Rădăuți are un nou președinte începând din aceste prime zile ale anului 2023. Alegerea clubului sucevean este patronul unuia dintre sponsorii săi, mutare pe care o prezintă drept ”cel mai bun transfer al sezonului”.

Corneliu Lucescu (foto, în dreapta), patronul firmei de transport Tarsin, este noul președinte al echipei clasate pe locul 2 în Seria 1 a Ligii 3 după 15 etape desfășurate în această ediție de campionat.

Corneliu Lucescu, noul președinte al Bucovinei Rădăuți

Echipa din Rădăuți rămăsese de la jumătatea lunii decembrie a anului 2022 fără președintele Manuel Costache, numit la începutul sezonului și demisionar acum.

Aproape la o lună distanță, Bucovina a anunțat că noul conducător al clubului este Corneliu Lucescu.

Despre această numire a vorbit directorul CSM Bucovina Rădăuți, Cosmin Nichiforiuc: ”Astăzi, CSM Bucovina Rădăuți a reușit cel mai bun «transfer» al sezonului. Domnul Corneliu Lucescu, care până acum a ajutat echipa de fotbal a CSM Bucovina Rădăuți, a decis să se apropie și mai mult de noi, acceptând să ocupe funcția de președinte a secției de fotbal. Țin să îi mulțumesc pe această cale pentru încrederea acordată, iar iubitorilor sportului le promitem că noi, împreună cu Primăria Municipiului Rădăuți, prin primarul Bogdan Loghin, să facem performanță și să aducem sportul rădăuțean acolo unde îi este locul.”

”Cel mai bun «transfer» al sezonului” la Bucovina Rădăuți s-a fotografiat la prezentarea oficială a sa la echipă într-o geacă cu sigla unui alt club pe piept!?

”SEMNE BUNE ANUL ARE!
Domnul Corneliu Lucescu este noul președinte al CSM Bucovina Rădăuți.
Corneliu Lucescu este patronul firmei Tarsin, una dintre cele mai de succes companii de transport din Europa.
Totodată este cunoscut în lumea sportului din zona Bucovinei datorită implicării financiare deosebite pe care a avut-o de fiecare dată când a fost nevoie de ajutor.
Întreg lotul și staff-ul CSM Bucovina Rădăuți îi urează bun venit și mult succes în noua funcție!”, a transmis Bucovina Rădăuți.

Bucovina Rădăuţi, pe locul 2 în Seria 1 a Ligii 3 și cu un program infernal în ultimele etape

Bucovina Rădăuţi ocupă locul 2 în Seria 1 a Ligii 3, cu 29 de puncte acumulate în 15 meciuri, fiind la nouă puncte sub liderul Foresta Suceava, deja calificată matematic în play-off.

Bucovina este la egalitate de puncte cu CSM Bacău, iar față de CSM Ceahlăul (locul 5), prima clasată sub locurile de calificare în play-off, are cinci puncte în față.

În ultimele trei etape din sezonul regular, trupa din Rădăuți va întâlni CSM Bacău (locul 3, acasă), CSM Ceahlăul Piatra Neamţ (locul 5, deplasare) și Foresta Suceava (locul 1, acasă). Un program dificil pentru formația antrenată de Ionuț Plămadă.

Foto: Bucovina Rădăuți

Marius ANGHEL 09 Jan. 2023, 17:13 Liga 3
Pe aceeași temă