Bucovina Rădăuți e nevoită să numească un nou președinte! Manuel Costache și-a dat demisia de la echipa clasată pe locul 2 în Seria 1 din Liga 3

Andrei PASCU 12 Dec. 2022, 17:19 Liga 3
Bucovina Rădăuți e nevoită să numească un nou președinte! Manuel Costache și-a dat demisia de la echipa clasată pe locul 2 în Seria 1 din Liga 3

Bucovina Rădăuți, ocupanta locului 2 în Seria 1 din Liga 3, a rămas fără unul dintre cei mai importanți oameni, fără președintele Manuel Costache. Conducătorul și-a dat demisia, invocând motive personale, de ordin medical, hotărând să lase locul altcuiva.

Bucovina Rădăuți a rămas fără președinte. Manuel Costache și-a dat demisia

Bucovina Rădăuţi va juca, aproape sigur, în play-off-ul de promovare al Seriei 1, însă se vede nevoită să facă, în această pauză de iarnă, o modificare la nivelul conducerii. Astfel, Manuel Costache a părăsit Bucovina Rădăuți după un an și jumătate, după cum a anunțat formația din Moldova pe pagina de Facebook:

Mulțumim, Manuel Costache!

Președintele CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI, domnul Manuel Costache și-a dat astăzi demisia din funcția de președinte al clubului nostru.

Manuel Costache a preluat echipa în vara anului 2021, intr-o situație destul de dificilă în care echipa mai avea doar 7 jucători.

Ulterior a reușit să formeze un lot competitiv care a reușit calificarea în play-offul competițional.

În acest sezon, cu Manuel Costache președinte, Bucovina Rădăuți ocupă un onorabil loc 2, o performanță remarcabilă pentru fotbalul rădăuțean.

Mulțumim domnule președinte pentru tot ceea ce ați făcut pentru această echipă și vă dorim mult succes în continuare!

Hai,Bucovina!!!”.

Manuel Costache, mesaj pentru Bucovina Rădăuți: ”Vă mulțumesc!”

În același timp, Manuel Costache a transmis un mesaj de mulțumire celor cu care a lucrat, antrenorilor, jucătorilor și celorlalți conducători și a urat baftă Bucovinei Rădăuți în privința luptei pentru play-off, iar apoi pentru promovarea în Liga 2.

Din motive personale și de sănătate am decis să renunț la activitatea mea din cadrul clubului CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI.Iau această decizie cu inima împăcată și plec cu fruntea sus lăsând în urma mea ceva bun, trainic și frumos. Ce?Un grup de jucători extraordinari care joacă cu sufletul pentru acest oraș și care au produs spectacol pe orice stadion au jucat. O ECHIPĂ clasată pe loc de baraj, care în proporție foarte mare este în play off.O bază sportivă renovată, cât s-a putut, un vestiar cu dușuri și grup sanitar demne de liga întâi, cu o magazie de echipament renovată și plină de echipament și materiale sportive, cu o sală de ședințe renovată și complet utilată și cu multe alte lucruri care vor dura în timp.

Îi mulțumesc domnului Corneliu Lucescu pentru încrederea avută și cred că împreună am făcut lucruri care au pus fotbalul rădăuțean pe buzele multor microbiști din țară, numai lucruri pozitive!

Le mulțumesc lui Ionuț Plămadă, Cristi Butnariu și Andrei Dumitraș pentru toată munca depusă și pentru faptul că au dat tot ce e mai bun alături de mine pentru ca echipa să performeze!

Mulțumesc tuturor jucătorilor că au dat totul și Vultanilor Bucovinei că au fost alături de noi mereu și necondiționat!

Sper ca echipa și stafful tehnic să fie susținuți în continuare pentru a aduce bucurie în sufletul suporterilor. Eu voi fi mereu alături de ei necondiționat!

Închei cu refrenul cântat la bucuria victoriilor: ăștia sunt băieții mei/Și au inimă de lei!”, a transmis fostul președinte al Bucovinei Rădăuți, conform clubului.

Bucovina Rădăuţi, foarte aproape de play-off-ul Seriei 1 din Liga 3

Bucovina Rădăuţi ocupă locul 2 la final de an, cu 29 de puncte după 15 meciuri, în care a adunat nouă victorii, două remize și patru eșecuri și un golaveraj de 31 de goluri marcate și 15 primite.

Bucovina Rădăuți, care în ultima rundă din 2022 a învins cu 3-1 Șomuz Fălticeni, e la nouă puncte de primul loc, Foresta Suceava, și este la egalitate de puncte cu locul 3, CSM Bacău.

În prima etapă din 2023, a 16-a a sezonului regular, Bucovina Rădăuți va întâlni CSM Bacău, pe teren propriu.

Foto: Bucovina Rădăuți

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cristian-pustai-schimbari-de-lot-la-csm-ceahlaul-19256392

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-ramnicu-sarat-parcurs-peste-astepteri-si-primul-loc-la-final-de-an-cu-un-buget-inferior-favoritelor-seriei-formatia-lui-marius-tirila-incepe-sa-viseze-la-promovare-nu-facem-jocurile-n-19256336

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-nevoita-sa-justifice-cheltuirea-banilor-publici-desi-are-buget-de-500-000-de-euro-exista-restante-catre-jucatori-si-prime-neplatite-la-care-se-adauga-un-litigiu-pagubos-19256304

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-a-invins-in-ceata-stiinta-miroslava-intr-un-amical-in-care-leo-grozavu-a-testat-mai-multi-jucatori-19256276

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rapid-brodoc-si-a-numit-repede-noul-antrenor-principalul-cu-care-incearca-salvarea-de-la-retrogradare-era-fara-acord-de-mai-bine-de-un-an-19256205

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u19-si-a-aflat-adversarele-de-la-turul-de-elita-de-cine-trebuie-sa-treaca-pentru-calificarea-la-euro-19256190

Andrei PASCU 12 Dec. 2022, 17:19 Liga 3
Pe aceeași temă