Au schimbat echipa, dar rămân în Dej. Raul Papp și Andrei Peter s-au despărțit de Unirea și vor evolua în Liga 3

Răzvan STÎNGĂ 22 Jun. 2022, 15:13 Liga 3
Au schimbat echipa, dar rămân în Dej. Raul Papp și Andrei Peter s-au despărțit de Unirea și vor evolua în Liga 3

S-au oficializat alte două plecări de la Unirea Dej. Doi dintre tinerii care s-au regăsit în lotul lui Dragoș Militaru sezonul trecut, au plecat de la echipă și au fost prezentați la noul club. Portarul Raul Papp (21 de ani) și mijlocașul Andrei Peter (20 de ani) au fost acontați de aceeași formație din Liga 3.

Raul Papp și Andrei Peter s-au despărțit de Unirea Dej și s-au înțeles cu Minerul Ocna Dej

Papp și Peter sunt primele două veniri anunțate de noua entitate Minerul Ocna Dej, care a luat naștere în urma unei fuziuni din care a făcut parte și Someșul Dej, componentă a Seriei 10 din Liga 3 sezonul trecut. Cei doi tineri nu au jucat aproape deloc la Unirea Dej, bifând câte cinci minute fiecare în ultima etapă a play-out-ului, cu FC Buzău, câștigată de dejeni cu 3-0.

Oricum, plecările celor doi erau așteptate, chiar dacă echipa din Liga 2 nu i-a pus în categoria jucătorilor care părăsesc lotul în această vară. Nu au fost prezenți la reunire.

Bun venit, copii ai Dejului!!

Suntem încântați să vă anunțăm aducerea lui Papp Raul și Peter Andrei la echipa noastră !

De azi suntem mai puternici!”, i-a prezentat Minerul Ocna Dej pe cei doi jucători.

Mircea Manole, cea mai mare pierdere pentru Unirea Dej. Alexandru Rus și Patrick Popescu s-au despărțit și ei de echipă

Până acum, Unirea Dej nu a reușit să aducă vreun jucător. Din contră, a pierdut, poate, cel mai important om al stagiunii trecute, pe Mircea Manole (23 de ani), golgheterul echipei cu șapte goluri. El a semnat cu CS Comunal Șelimbăr.

Fără să fie la nivel declarativ și oficial, la Unirea Dej nu mai sunt nici Alexandru Rus (20 de ani) și Patrick Popescu (25 de ani). Și ei sunt nevoiți să își caute alte echipe.

”Finalizăm conturarea lotului cu care am terminat această stagiune, după care ne vom concentra pe eventuale noi sosiri la echipă, în funcție de buget. Pe latura financiară, suntem în discuții cu mai mulți sponsori. Discutăm cu domnul primar pentru o mică reconfigurare a bugetului, încercăm să pregătim sezonul care vine.

Nu pot să spun dacă jucătorii care vor veni sunt maturi, dar categoric vor veni cel puțin cinci-șase. Nu pot să spun dacă aceștia vor fi din rândul jucătorilor cu experiență, cu nume.

Avem o listă mai mare și împreună cu Dragoș o analizăm, vedem exact ce se mulează pe proiectul nostru, pe vestiarul nostru, ținând cont că mulți jucători din lotul actual au semnat prelungirile și vom continua cel puțin un an”, a declarat Gabriel Magdaș, președintele Unirii Dej, despre strategia din această vară.

Foto: Minerul Ocna Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/statistica-nu-mai-putin-de-42-de-antrenori-au-activat-la-cele-20-de-echipe-din-liga-2-in-sezonul-2021-2022-17-fiind-debutanti-zece-dintre-cluburi-n-au-schimbat-principalul-viito-19235305

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-inceput-pregatirea-noului-sezon-de-liga-2-intr-un-efectiv-redus-dragos-militaru-a-avut-la-dispozitie-doar-16-jucatori-campioana-si-inca-o-echipa-din-liga-1-printre-adversarii-din-amica-19235143

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-a-intors-roata-steaua-l-a-pierdut-pe-alexandru-zaharia-desi-in-iarna-a-incercat-sa-scape-de-el-mijlocasul-a-refuzat-prelungirea-si-isi-cauta-alta-echipa-19235459

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Jun. 2022, 15:13 Liga 3
Pe aceeași temă