Allen Coliban vrea o singură echipă la Brașov, pe FC Brașov, falimentară din 2017. Apelul primarului înaintea atribuirii brandului legendarului club

Autor: Adi MARICA Publicat: 30 Dec. 2020, 14:19 Liga 3
Allen Coliban vrea o singură echipă la Brașov, pe FC Brașov, falimentară din 2017. Apelul primarului înaintea atribuirii brandului legendarului club

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a anunțat o dezbatere amplă la finalul lunii ianuarie 2021 pe tema atribuirii brandului FC Brașov.

Coliban a făcut un apel la întreaga suflare fotbalistică brașoveană pentru un proiect comun care să pună în valoare brandul FC Brașov, scrie Monitorul Expres.

Nou edil-șef a remarcat că, dintre echipele orașului, la SR Brașov e cel mai mult entuziasm în tribune.

”Am avut mai multe discuții în ultima perioadă pe tema fotbalului brașovean. Pregătim o dezbatere amplă, undeva la finalul lunii ianuarie, cu privire la felul în care se va face atribuirea brandului FC Brașov. Eu cred că Brașovul are nevoie de o singură echipă, astfel că este nevoie de un singur proiect fotbalistic care să pună în valoare brandul FC Brașov. Atribuirea acestui brand se va face transparent pe baza unui concurs de proiecte. Apelul meu către întreaga comunitate fotbalistică brașoveană este spre colaborare și spre a-și uni forțele în direcția unui singur proiect fotbalistic. Este nevoie de o echipă puternică, o echipă care să adune și să readucă suporterii la stadion. Am văzut foarte mult entuziasm la meciurile celor de la SR Brașov la care am asistat în Liga a 3-a. Cred că orice proiect fotbalistic trebuie clădit în jurul suporterilor, dar trebuie să se facă pe baza unui concurs de proiecte transparent”, a spus primarul Brașovului.

Brașovul are trei echipe în Liga 3

În acest moment, Brașovul are trei echipe la nivelul Ligii a 3-a: ACS SR Brașov, Corona Brașov și ACS Kids Tâmpa Brașov.

După primele 10 etape disputate în Seria a 5-a a Ligii 3, Corona Brașov este pe primul loc cu 26 de puncte, SR Brașov este pe 3, cu 17 puncte, iar Kids Tâmpa Brașov ocupă locul 10, cu 6 puncte.

Primele două clasate din această serie se vor califica la primul baraj de promovare în Liga 2, ulterior urmând să mai joace încă un baraj.

Primăria Brașov a achiziționat la finalul anului 2019 marca FC Brașov contra sumei de 35.000 de lei. Legendarul club brașovean și-a încetat oficial activitatea după declanșarea procedurii de intrare în faliment pe 27 septembrie 2017.

Autor: Adi MARICA Publicat: 30 Dec. 2020, 14:19 Liga 3
Pe aceeași temă