Alexandru Ciucur și Bogdan Matei, din nou colegi. După despărțirea de Dunărea Călărași, mijlocașul a semnat și el cu CS Afumați: ”Sper să ajungem repede în Liga 2”

Răzvan STÎNGĂ 23 Feb. 2022, 15:24 Liga 3
Alexandru Ciucur și Bogdan Matei, din nou colegi. După despărțirea de Dunărea Călărași, mijlocașul a semnat și el cu CS Afumați: ”Sper să ajungem repede în Liga 2”

CS Afumați, liderul Seriei 3 a Ligii a 3-a, s-a întărit serios în pauza competițională, pentru a încerca să promoveze la finalul acestui sezon în Liga 2, după ce stagiunea trecută a ratat obiectivul, ajungând chiar până la meciurile de baraj. A adus trei jucători importanți.

Alexandru Ciucur, la CS Afumați 

După ce Liga2.ro a anunțat transferul lui Bogdan Matei (33 de ani, ex Dunărea Călărași) la CS Afumați, la clubul antrenat de Vasile Neagu au mai ajuns și Alexandru Ciucur (31 de ani, ex Dunărea Călărași) și Florin Bălan (20 de ani, ex FC Voluntari). Dacă acesta din urmă nu a jucat deloc la formația din Ilfov, în Liga 1, Ciucur este un fotbalist cu foarte multă experiență, care va ajuta cu siguranță clubul din Afumați.

La fel ca Bogdan Matei, Alexandru Ciucur este un jucător cu istoric bogat, chiar dacă în acest sezon nu a jucat. Are aproape 200 de meciuri în Liga 1.

A fost un cantonament reușit, foarte greu, dar ne-am atins toate obiectivele și sigur ne va ajuta în campionat. M-am acomodat foarte bine la Afumați, din mers aș spune. Sper să ajungem repede, la vară, în eșalonul secund, Liga a 3-a nu este de noi!”, a spus Alexandru Ciucur, citat de Ilfov Sport.

CS Afumați, cantonament la Curtea de Argeș

Referitor la cantonamentul despre care a vorbit Ciucur, CS Afumați a avut un stagiu de pregătire la Curtea de Argeș, unde a jucat și câteva meciuri amicale. A întâlnit doar echipe din Liga 3: 3-3 cu Viitorul Dăeşti, 2-0 cu Flacăra Horezu și 3-2 cu Unirea Bascov.

Nici nu mai ştiu la al câteva cantonament sunt. Cred că putem face pasul spre Liga a 2-a, avem toate argumentele. Eu mai pot juca, cred, după cum mă simt, la un nivel bun, chiar dacă eşalonul secund este, din multe puncte de vedere, altceva, doi-trei ani”, a spus fotbalistul Răzvan Avram, în ceea ce privește stagiul de pregătire, citat de sursa amintită.

CS Afumați, lider al Seriei 3 din Liga 3 

CS Afumați este pe locul 1 în Seria 3 a Ligii a 3-a, cu 38 de puncte după 15 etape. Cu trei runde rămase din sezonul regular, echipa pregătită de Vasile Neagu are un ecart de șapte puncte peste locul 2, SC Popeşti Leordeni. Locurile care duc în play-off-ul de promovare mai sunt ocupate momentan de Agricola Borcea, 30 de puncte, și Farul 2, Gloria Albești.

În etapa a 16-a a sezonului regular din Liga 3, prima din 2022, CS Afumați va întâlni, în deplasare, Farul 2.

Foto: Răzvan Păsărică și Gheorghe Flușter/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-cluj-prestatie-buna-in-amicalul-cu-dinamo-ardelenii-au-scos-un-egal-cu-echipa-din-stefan-cel-mare-desi-au-fost-condusi-19220290

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-popescu-a-plecat-si-el-de-la-dunarea-calarasi-destinatia-atacantului-noul-el-dorado-din-liga-3-19220278

https://liga2.prosport.ro/liga-3/satelitul-universitatii-craiova-a-facut-scor-cu-pandurii-targu-jiu-intr-un-amical-disputat-in-banie-19220254

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-hunedoara-merge-ceas-si-in-amicale-e-de-neinvins-si-in-romania-si-in-cantonamentul-din-turcia-lui-florin-maxim-i-a-fost-adus-un-portar-din-liga-1-19220216

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Feb. 2022, 15:24 Liga 3
Pe aceeași temă