Încă o veste proastă pentru UTA. După căpitan, echipa a pierdut un nou jucător experimentat din lot: s-a accidentat și va fi operat

Marius ANGHEL 11 Jul. 2019, 14:55 Bursa transferurilor
Încă o veste proastă pentru UTA.** După căpitan, echipa a pierdut un nou jucător experimentat din lot: s-a accidentat și va fi operat

Temerile utiștilor s-au confirmat. La o banală schimbare de direcție la antrenamentul de ieri dimineață, Alexandru Ciucur a suferit o ruptură de tendon, confirmată de un RMN făcut în această dimineață la Timișoara, scrie Sport Arad.

Fotbalistul a încăput pe mâna ortopedului Radu Prejbeanu, care l-a și programat la operație în această după-amiază, însă doar după ce mai vede rezultatul unui al doilea RMN ceva mai detaliat. Medicul timișorean dorește să vadă dacă tendonul s-a și deplasat sau este doar rupt și, în funcție de asta, să decidă dacă îi prevalează fotbalistului țesut din altă parte a corpului.

În cazul în care tendonul nu e deplasat, intervenția chirurgicală nu va dura mai mult de 30-45 de minute, iar perioada de recuperare va fi ceva mai scurtă. Oricum, Ciucur are nevoie de două-trei luni de repaus, plus fizioterapie, înainte de a putea alerga din nou. Asta înseamnă că, în cel mai fericit caz, undeva pe la mijlocul turului va putea fi luat din nou în calcul de Laszlo Balint pentru partidele pe puncte din Liga a 2-a.

În ceea ce-l privește pe Ciprian Rus, celălalt jucător din lot accidentat grav de la reluarea pregătirii, el ar trebui să-și scoată firele chiar astăzi, la Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială din Timișoara, după operația suferită la pomete. În plus, căpitanul UTA-ei a fost, ieri, la Budapesta, de unde s-a întors cu masca de carbon făcută special pentru el, în numai două ore. Rus va pleca cu echipa în cantonamentul din Slovenia, în timp ce pentru Alex Ciucur începe – poate – cea mai grea perioadă a carierei sale după ce va fi externat de la spital.

Sursa: Sport Arad

 

Marius ANGHEL 11 Jul. 2019, 14:55 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă