AFC Odorheiu Secuiesc, gata să producă surpriza și să promoveze în Liga 2 în detrimentul echipei CSM Slatina. Mihai Ianc a întors jocul oltenilor pe toate părțile: ”Le-am analizat greșelile și plusurile. Vom da totul”

Andrei PASCU 03 Jun. 2022, 17:21 Liga 3
AFC Odorheiu Secuiesc, gata să producă surpriza și să promoveze în Liga 2 în detrimentul echipei CSM Slatina. Mihai Ianc a întors jocul oltenilor pe toate părțile: ”Le-am analizat greșelile și plusurile. Vom da totul”

AFC Odorheiu Secuiesc a făcut deplasarea la Slatina, acolo unde, sâmbătă, va înfrunta CSM, în turul finalei pentru promovarea în Liga 2, care va începe de la ora 16:00. Laszlo Zsolt, managerul echipei, și antrenorul Mihai Ianc au prefațat prima partidă a dublei decisive cu oltenii.

AFC Odorheiu Secuiesc vrea să producă surpriza și să învingă CSM Slatina în finala pentru promovarea în Liga 2

Cei doi au făcut analiza echipei antrenate de Ovidiu Burcă și sunt convinși că AFC Odorheiu Secuiesc pornește cu a doua șansă pe hârtie. Laszlo Zsolt a remarcat faptul că formația din Slatina se apără foarte bine și că organizarea din toate zonele terenului vor fi cu siguranță argumentele care plasează CSM Slatina în rândul favoritelor finalelor pentru accederea în Liga 2.

Chiar dacă AFC Odorheiu Secuiesc a arătat bine în atac în sezonul regular, în play-off, dar și în partidele din semifinale cu Viitorul Dăești, Laszlo Zsolt consideră că atacanții vor avea de tras pentru a putea marca la Slatina.

”Au un joc foarte organizat, jucătorii se închid bine, se apără aglomerat. Se mișcă foarte bine pe teren, CSM Slatina obișnuiește să se apere foarte bine și va fi greu să excelăm în atac”, a spus Laszlo Zsolt, managerul echipei din Odorheiu Secuiesc, conform Szekely Sport.

Mihai Ianc a prefațat turul CSM Slatina – AFC Odorheiu Secuiesc: ”Trebuie să jucăm disciplinat”

Antrenorul Mihai Ianc, la fel ca la finalul returului semifinalei cu Viitorul Dăești, a afirmat că e un bonus pentru AFC Odorheiu Secuiesc punctul în care a ajuns și că indiferent ce se va întâmpla în dubla cu CSM Slatina va fi o experiență pozitivă pentru jucătorii săi.

”Principalul” va încerca să își organizeze cât mai bine echipa în perspectiva plusurilor adversarilor, dar și cum să profite de minusurile acestora.

Slatina este oraș reședință de județ, echipa are un buget mult mai mare decât noi, au un istoric financiar și infrastructural stă excelent. Le-am analizat greșelile, le cunoaștem plusurile, trebuie să jucăm fotbal într-un mod disciplinat. Sunt sigur că, indiferent de rezultatul de sâmbătă, vom da totul și așa vom face și în retur, în meciul de miercuri.

Lotul nostru este complet, sunt câțiva jucători care au ceva accidentări ușoare, dar sperăm să își revină până la începutul meciului”, a declarat Mihai Ianc.

AFC Odorheiu Secuiesc a învins Viitorul Dăești în semifinală, CSM Slatina a trecut de FC Pucioasa

AFC Odorheiu Secuiesc a ajuns în rândul celor 10 echipe din Liga 3 calificate în ultimul act al barajului pentru promovarea în Liga 2, după ce a învins cu 2-0 la general (1-0 în tur, 1-0 în retur) Viitorul Dăești.

CSM Slatina a trecut de FC Pucioasa cu 4-0 la general (2-0 în tur, 2-0 în retur) și astfel s-a calificat în ultimul act, pentru duelul în dublă manșă cu formația din Odorheiu Secuiesc.

În celelalte finale pentru Liga 2 se mai întâlnesc:

Dante Botoșani – SC Oțelul Galați
CS Tunari – Progresul Spartac
Dante Botoșani – SC Oțelul
CSC Dumbrăviţa – CSM Reșița
CS Hunedoara – Minaur Baia Mare

Toate partidele sunt în format live-text pe Liga2.ro.

Foto: AFC Odorheiu Secuiesc

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sc-otelul-la-turatie-maxima-inaintea-finalei-cu-dante-botosani-dorinel-munteanu-eforturile-noastre-sunt-pentru-a-promova-in-liga-2-antrenorul-va-avea-probleme-in-alcatuirea-primu-19233961

https://liga2.prosport.ro/liga-4/cso-turceni-a-izbutit-eventul-in-judetul-gorj-oltenii-intalnesc-un-adversar-dificil-in-baraj-de-promovare-in-liga-3-va-fi-greu-dar-nu-imposibil-19233931

https://liga2.prosport.ro/liga-4/cs-universitatea-alba-iulia-si-a-confirmat-statutul-si-a-castigat-liga-a-4-a-alba-echipa-este-considerata-un-el-dorado-in-judetul-sau-promovarea-in-liga-3-este-scopul-nost-19233922

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-isi-desfiinteaza-echipa-a-doua-oricum-retrogradata-si-ea-din-liga-3-razvan-zavaleanu-spune-ca-decizia-ar-fi-luat-o-mai-devreme-dar-nu-a-putut-19233919

https://liga2.prosport.ro/liga-4/campioana-ligii-4-suceava-decisa-cu-doua-etape-inaintea-finalului-play-off-ului-cine-va-reprezenta-judetul-in-barajul-pentru-liga-3-cu-campioana-din-neamt-19233896

 

 

Andrei PASCU 03 Jun. 2022, 17:21 Liga 3
Pe aceeași temă