AFC Odorheiu Secuiesc, la două meciuri de promovare. A trecut de Viitorul Dăești și în retur și va juca finala pentru Liga 2 cu CSM Slatina. Mihai Ianc: ”Băieții au spirit și mentalitate de campioni, sunt de felicitat”

Răzvan STÎNGĂ 29 May. 2022, 16:30 Liga 3

AFC Odorheiu Secuiesc este una dintre cele 10 echipe din Liga 3 calificate în ultimul act al barajului pentru promovarea în Liga 2. Formația pregătită de Mihai Ianc a învins cu 1-0 Viitorul Dăeși în meciul retur, de pe teren propriu, după ce în tur s-a impus cu același scor, 1-0.

AFC Odorheiu Secuiesc a trecut de Viitorul Dăești și în retur și s-a calificat în finala pentru promovarea în Liga 2

În finală, AFC Odorheiu Secuiesc va juca împotriva echipei CSM Slatina, dar până atunci Ianc savurează succesul din penultimul act, având doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi, mai ales că, după cum a afirmat la finalul returului cu Viitorul Dăești, a avut multe indisponibilități de lot.

A încercat să formeze cel mai bun 11 cu fotbaliștii valizi și i-a ieșit, returul fiind tranșat în urma reușitei lui Ionuț Bobea, din finalul partidei, din minutul 89. Mihai Ianc și-a numit jucătorii campioni și a fost mulțumit și de modul în care au jucat pe faza de atac, chiar dacă au marcat un gol.

Mihai Ianc: ”Turul cu Slatina va fi greu, vom porni cu șansa a doua, așa suntem noi” 

A declarat că rezultatul nu a reflectat imaginea arătată de cele două echipe pe teren, fiind multe ocazii de ambele părți, în urma cărora se putea marca de mult mai multe ori.

E o bucurie mare, pentru că a fost o muncă asiduă. Vreau să încep prin a lăuda actorii principali, care sunt jucătorii. Să nu uităm că am avut probleme de lot, probleme pe care le-am avut în ultima perioadă, mă refer la accidentări, mă refer la jucători pe care noi ne bazam la aceste meciuri de baraj. S-au accidentat, dar cei care au intrat în locul lor au făcut totul, s-au ridicat la un nivel fantastic.

Să nu iei gol tur-retur, în două manșe, în meciuri eliminatorii, înseamnă că ai mentalitate, că ai un psihic de campion, iar pentru asta băieții sunt de felicitat. În continuare, trebuie să ne recuperăm, să ne regrupăm și la meciurile următoare să fim bine, pentru că vom juca finala.

Se va disputa finala cu trofeul pe masă, iar în acest moment e mai mare tensiunea, e mai mare presiunea decât azi. În general, astfel de meciuri sunt închise, dar azi spectacolul a fost la el acasă, scorul de 1-0 nu reflectă realitatea din teren.

Turul cu Slatina va fi greu, vom porni cu șansa a doua, așa suntem noi. Vom încerca să ne recuperăm, să recuperăm și din jucătorii cu probleme medicale și să ne ridicăm la înălțimea evenimentului. Orice se va întâmpla, o spun de acum, băieții sunt de apreciat și de aplaudat”, a declarat Mihai Ianc.

  • Primul 11 trimis în teren de Mihai Ianc în partida cu Viitorul Dăești: Alb. Popa – Savin (cpt.), Merdariu, Sz. Kilyen, Criștiu, Bobea, Guță, Simo, Petra, B. Antal, Al. Pop;

AFC Odorheiu Secuiesc, finală pentru Liga 2 cu CSM Slatina. Oltenii, succes ușor cu FC Pucioasa

Cum spuneam, AFC Odorheiu Secuiesc va întâlni în finala pentru Liga 2 CSM Slatina, formație pregătită de Ovidiu Burcă. Oltenii au trecut cu 2-0 în retur de FC Pucioasa, după ce s-au impus cu același scor în tur, în urma golurilor lui Dorin Toma și Marius Neicu, din minutele 10 și 69.

AFC Odorheiu Secuiesc este câștigătoarea Seriei 5 a Ligii a 3-a, în timp ce CSM Slatina s-a impus fără probleme și ea, în Seria 6 a Ligii a 3-a.

Foto și video: AFC Odorheiu Secuiesc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cele-cinci-baraje-care-vor-decide-echipele-promovare-in-noul-sezon-de-liga-2-cand-au-loc-meciurile-19233297

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csc-dumbravita-s-a-calificat-in-finala-barajului-de-promovare-in-liga-2-chiar-daca-a-pierdut-acasa-cu-csm-deva-antrenorii-cosmin-stan-si-stefan-nanu-analiza-jocului-retur-19233341

https://liga2.prosport.ro/liga-3/astazi-aflam-cele-10-echipe-care-se-vor-califica-in-faza-finala-a-barajului-de-promovare-in-liga-2-meciurile-incep-la-ora-1730-19233199

https://liga2.prosport.ro/liga-3/progresul-spartac-in-finala-pentru-promovarea-in-liga-2-a-remizat-cu-sc-popesti-leordeni-in-retur-dar-andrei-erimia-a-fost-emotionat-la-final-e-superb-e-fara-cuvinte-e-tensiune-mare-da-19233312

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-ultima-etapa-din-play-out-dinamo-2-spulberata-in-trivale-de-arges-2-se-decid-ultimele-sase-retrogradate-in-liga-4-azi-se-mai-joaca-trei-meciuri-19233097

https://liga2.prosport.ro/liga-4/phoenix-buzias-a-devenit-campioana-matematica-a-judetului-timis-dupa-un-succes-obtinut-fara-90-de-minute-de-joc-cu-becicherecu-mic-adversarul-pe-care-il-va-intalni-la-barajul-de-promovare-in-liga-3-19233308

Răzvan STÎNGĂ 29 May. 2022, 16:30 Liga 3
Pe aceeași temă