Industria Galda a rămas fără antrenor! Adorian Himcinschi și-a dat demisia, iar ultima clasată în play-out-ul Seriei 9 din Liga 3 este în căutare de ”principal”

Andrei PASCU 08 Apr. 2024, 14:15 Liga 3
Industria Galda a rămas fără antrenor! Adorian Himcinschi și-a dat demisia, iar ultima clasată în play-out-ul Seriei 9 din Liga 3 este în căutare de ”principal”

Industria Galda schimbă și ea antrenorul după startul play-out-ului Ligii 3, așa cum s-a mai întâmplat și la Sănătatea Cluj sau Înainte Modelu până acum. Ultima clasată în grupa pentru evitarea retrogradării din Seria 9 este în căutate de antrenor, pentru că Adorian Himcinschi și-a dat demisia.

A decis să plece deși a fost numit în funcție în luna ianuarie. Hotărârea a fost anunțată în urma etapei a 2-a din play-out-ul Ligii 3, când a fost înregistrat un nou eșec, 2-3 contra Metalurgistul Cugir, pe teren propriu.

Adorian Himcinschi și-a dat demisia de la Industria Galda, ultima clasată în play-out-ul Seriei 9 din Liga 3

Industria Galda este pe ultimul loc, dar la egalitate cu locul 5, penultimul, 10 puncte, ocupat de Viitorul Cluj. Distanța mai mare este față de locul 4, Avântul Reghin, de șanse puncte, iar Adorian Himcinschi (53 de ani) a decis că, pentru binele echipei, e mai bine să își dea demisia.

Nu am reușit multe din ce mi-am propus, din păcate, și mi-e greu să mai continuăm colaborarea întrucât nu văd o perspectivă în actualele condiții de pregătire. Poate va fi un șoc la echipă, le urez mult succes în continuare”, a declarat Adorian Himcinschi, citat de Ziarul Unirea.

Adorian Himcinschi venise la Industria Galda în ianuarie

Adorian Himcinschi, fost fundaș la Progresul Timișoara, CFR Timișoara, Apulum Alba Iulia, Soda Ocna Mureș și Minerul Zlatna, a mai antrenat în Liga 3 echipele AFC Unirea Alba Iulia (2010 și 2017) și Performanța Ighiu (2014-2016 și 2018-2019), de câte două ori pe fiecare.

Pe lângă acestea, Himcinschi a mai trecut și pe la Arieșul Câmpeni, Minaur Zlatna și Metalul Aiud. Acum și-a dat demisia de la Industria Galda după numai trei luni, el luând locul lui Doru Oancea în luna ianuarie. Oancea a condus echipa pentru doi ani și jumătate.

Industria Galda, ultimul loc în play-out

Ultima clasată în play-out-ul din Seria 9 a Ligii 3, cu 10 puncte acumulate până acum, în sezonul regular și cele două runde din grupa pentru evitarea retrogradării, va juca în etapa următoare contra Avântul Reghin, în deplasare.

Industria Galda se va lupta pentru menținerea în Liga 3 în special cu Viitorul Cluj (locul 5, 10 puncte) și Avântul Reghin (locul 4, 16 puncte), iar două dintre el vor retrograda sportiv.

Prima clasată în play-out-ul Seriei 9 din Liga 3 este CSM Unirea Alba Iulia (35 de puncte), iar podiumul este completat de Metalurgistul Cugir (28 de puncte) și ACS Târgu Mureş (28 de puncte).

Foto principal: Ziarul Unirea

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minerul-ocna-dej-s-a-despartit-de-dan-roman-dupa-nici-doua-luni-19305618

https://liga2.prosport.ro/liga-3/progresul-fundulea-are-un-nou-stadion-si-baza-sportiva-moderna-19305610

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inainte-modelu-are-un-nou-antrenor-pe-virgil-nitoi-19305605

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sanatatea-cluj-parasita-de-francisc-dican-19305598

Andrei PASCU 08 Apr. 2024, 14:15 Liga 3
Pe aceeași temă