Ultima reprezentație internă ratată pentru Performanța Ighiu! Himcinschi: „Locul doi e meritoriu!”

Marius ANGHEL 23 May. 2016, 14:08 Stiri

Performanța Ighiu și-a luat la revedere, sâmbătă, de la suporteri cu o înfrângere, scor 0-1 (0-1) și ratează matematic promovarea în liga secundă, în timp ce la Timișoara ASU Poli a deschis șampania. Unicul gol al întâlnirii a fost realizat de Poiană, în minutul 5, la capătul unui joc slab făcut de elevii lui Adorian Himcinschi.

Himcinschi: „Locul doi e meritoriu!”

Deși nu a izbutit să învingă Lugojul pe „Cetate”, Performanța și-a adjudecat locul secund la finalul campionatului indiferent de rezultatele din ultimele două etape. „Faptul că Timișoara a câștigat vineri la Craiova, îndepărtându-ne de a avea șanse reale să promovăm, și-a pus amprenta asupra evoluției de astăzi. Nu am reușit să prestăm un joc foarte bun, plus că s-a acumulat și o stare de oboseală. Nu e cazul să căutăm scuze și consider că eșecul cu Lugoj nu a umbrit performanțele noastre din acest sezon. Locul doi, la finalul campionatului e meritoriu. Urmează să analizăm lucrurile bune din acest sezon, dar și minusurile care le-am avut, iar pe viitor să ne ridicăm la un nivel mai bun – clasarea pe locul întâi într-un viitor apropiat”, a declarat antrenorul Adorian Himcinschi.

Echipa din Alba va juca în deplasare penultima etapă, la ACSO Filiași, iar ultima etapa va sta.

PERFORMANȚA IGHIU – CSM LUGOJ 0-1 (0-1)
Poiană (5)

Bodea – Cornea,  Oniche, Ov. Turuș (cpt.), Rodean, Oară (Weiner 65), Circov, S. Turuș, Buda, (Bărculeț 50), Negură, D. Romică (S. Szekely 46). Rezerve neutilizate: Baba – Unchiaș, Ghiunghiuș. Antrenor: Adorian Himcinschi

Oct. Rusu – Miculescu (cpt.), Minecan (Dobra 89), Dobricean (Loga 90), Precupanu, Rotea, Olariu, Vlădia, Cl. Roșie, Poiană (C. Marta 84), Pleșcan. Rezerve neutilizate: Iordache – Tudic, Pîntea, Mardare. Antrenor: Cosmin Petrulescu

Arbitri: Gornic Alexandru Dan (Arad) – Bălan Gheorghită și Bîrdeș Romică (ambii din Pitești). Observatori Szanto Lorant (Târgu Mureș) și Scridon Daniel (Arad).

Articol și foto de Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 23 May. 2016, 14:08 Stiri
Pe aceeași temă