Înainte Modelu a schimbat antrenorul. A renunțat la Florin Danciu și l-a angajat pe fostul ”principal” al Voinței Limpeziș

Andrei PASCU 07 Apr. 2024, 18:19 Liga 3
Înainte Modelu a schimbat antrenorul. A renunțat la Florin Danciu și l-a angajat pe fostul ”principal” al Voinței Limpeziș

Clasată pe locul 5, penultimul, în play-out-ul Seriei 3 din Liga 3, Înainte Modelu a decis să schimbe antrenorul! A renunțat la Florin Danciu și a anunțat și numele noului ”principal”, care a debutat deja pe banca tehnică, în etapa a 2-a.

Alegerea conducerii a fost Virgil Nițoi, care până de curând a pregătit altă formație din Liga 3, pe Voinţa Limpeziş, în aceeași situație ca Înainte Modelu, locul 5 în play-out, dar în Seria 2.

Înainte Modelu are un nou antrenor, pe Virgil Nițoi

Noul ”principal” al echipei Înainte Modelu le-a mai pregătit de-a lungul carierei pe CS Tunari sau Agricola Borcea, dar și pe FC Callatis Mangalia. Nu este la prima experiență la Înainte Modelu, mai antrenând echipa în anii trecuți.

Debutul lui Virgil Nițoi pe banca Înainte Modelu a fost marcat de un eșec la scor, în etapa a 2-a a play-out-ului, 0-3 cu FC Voluntari 2, pe teren advers. În comunicatul în care îl prezintă pe antrenor, Înainte Modelu precizează că Nițoi a apucat să conducă echipa doar într-o ședință de pregătire înaintea confruntării cu FC Voluntari 2.

Noul antrenor principal al echipei noastre este Virgil Nițoi

Antrenorul Virgil Nitoi a debutat sambata pe banca echipei noastre.

In meciul de la Voluntari a folosit pe: Madalin Guta – Gabriel Boicu (Alexandru Todoran), Ionut Tranca, Bogdan Matei, Iunus Fatai (Marian Grigoras), Rares Toader, Cristian Leciu, Mihai Istrate, Gheorghe Liviu (cpt), Gheorghe Daniel, Catalin Magureanu (Adrian Miu).

Rezerve neutilizate: Alexandru Petreaca – Mario Mateiu, Claudiu Negoi, Marian Ciobotaru.

Noul antrenor principal al echipei noastre Virgil Nițoi este posesor al licentei A – UEFA.

De-a lungul carierei de antrenor le-a pregătit pe echipele de Liga 3 CS Tunari, FC Snagov, Venus Bucuresti, ACS Înainte Modelu, FC Callatis Mangalia (si in Liga 2), Victoria Chirnogi (2012-2014), FC Agricola Borcea, CS Gloria Baneasa (in martie 2023 castiga cu 2-1 pe Stadionul din Calarasi cu AFC Dunarea antrenata de Mihali).

In acest sezon a antrenat pe ACS Vointa Limpezis.

Nitoi a condus un antrenament inainte de runda doi din play-out si a stat pe banca la meciul de la Voluntari, pierdut mai greu decat a aratat scorul final, 3-0 (2-0).

Profesorul Nitoi a inceput fotbalul la juniorii Sportului Studentesc Bucuresti, la seniori evoluand la echipe de Liga 2, Minerul Motru si Moldova Noua.

In martie 2017 Virgil Nitoi debuta pe banca echipei noastre, el inlocuidu-l pe antrenorul Valeriu Robert Petrescu. A antrenat echipa pana in iulie 2018, cu o linie de clasament de 13 victorii, un egal si 12 infrangeri si golaveraj pozitiv, 70-57.

Cu noul antrenor pe bancă, în persoana lui Virgil Niţoi, ultima dată antrenase la acea ora la Venus 1914 Bucureşti, Înainte Modelu a câştigat la scor duelul cu vecina de clasament Petrolistul Boldeşti. Tripla lui Vasile Bucă a înclinat balanţa în favoarea echipei din Modelu, care a obţinut prima victorie după cinci luni şi trei zile, precedenta fiind un 14-1 de pomină cu Arsenal Malu.

La Inainte Modelu sub comanda lui Virgil Nitoi evoluau la acea vreme: Plăcintă, Buliga, Lazăr, Dobre G., Marin, Diaconu, Popică, Ulmeanu, Radu, Gheorghe, Clătinici, Dobre S., Rădan, Alexa”, a notat Înainte Modelu.

Penultimul loc pentru Înainte Modelu în play-out-ul Seriei 3 din Liga 3

Înainte Modelu a evoluat în play-off-ul Seriei 3 din Liga 3 stagiunea trecută, terminând pe ultimul loc, 4, cu 33 de puncte, la șase puncte de locul 3, Gloria Albeşti. În grupa pentru calificarea în barajul pentru accederea în Liga 2, Înainte Modelu a înregistrat, ce-i drept, doar o victorie și opt eșecuri.

Acum, Înainte Modelu luptă pentru salvarea de la retrogradare în Liga 4, pentru că este penultima în play-out-ul din Seria 3, cu numai 16 puncte, la un punct de locul 6, ultimul, Progresul Fundulea. În același timp, are de recuperat un punct în raport cu locul 4, FC Voluntari 2.

În etapa a 3-a din play-out, Înainte Modelu va întâlni Progresul Fundulea, pe teren propriu.

Foto: Înainte Modelu și Buzău Net

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sanatatea-cluj-parasita-de-francisc-dican-19305598

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cristian-barbut-a-ajuns-in-liga-3-la-poli-timisoara-19305521

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultatele-meciurilor-din-etapa-2-de-play-off-si-play-out-din-liga-3-19305184

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-oficial-in-liga-3-19305316

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cezar-strat-de-la-csm-bacau-a-plecat-la-munca-in-strainatate-19305078

Andrei PASCU 07 Apr. 2024, 18:19 Liga 3
Pe aceeași temă