Steaua – Chindia nu se mai joacă la Giurgiu! ”Militarii” au schimbat stadionul pe care urma să aibă loc meciul din play-off-ul Cupei României

Răzvan STÎNGĂ 22 Sep. 2022, 14:29 Cupa României
Steaua - Chindia nu se mai joacă la Giurgiu! ”Militarii” au schimbat stadionul pe care urma să aibă loc meciul din play-off-ul Cupei României

În ciuda faptului că Daniel Oprița a anunțat că Steaua va juca următoarele patru meciuri de pe teren propriu la Giurgiu, în urma sancțiunii dictate de Federația Română de Fotbal, ”militarii” vor evolua, cel puțin următoarea partidă, din play-off-ul Cupei României, pe alt stadion.

Steaua va juca partida din play-off-ul Cupei României, cu Chindia Târgoviște, la Mioveni

Arena din Giurgiu, pe care evoluează fosta campioană a României-Astra, acum în Liga 3, era alegerea conducerii și staffului tehnic coordonat de Daniel Oprița, pe care Steaua să joace următoarele patru partide programate pe teren propriu. Din anumite motive, planurile s-au schimbat iar jocul din play-off-ul Cupei României, cu Chindia Târgoviște, se va disputa la Mioveni.

Steaua ar putea jucat apoi la Giurgiu, așa cum a anunțat inițial Daniel Oprița 

Rămâne de văzut și dacă următoarele trei dueluri de pe teren propriu vor fi disputate de Steaua la Mioveni sau dacă ele vor avea loc la Giurgiu, așa cum a precizat Daniel Oprița inițial:

Vom juca la Giurgiu. Am discutat ieri (n.r. – luni, 19 septembrie), conducerea echipei se ocupă. Ne-am consultat înainte, este o variantă bună. Noi am luat în calcul mai multe variante, chiar și Buzău. Trebuie să fim la 40 de kilometri de București, din acest motiv au picat alte stadioane din împrejurimi”.

AS47: ”Varianta Giurgiu a picat, cel puțin pentru meciul de Cupă”

Informația nu a fost confirmată de Steaua, ci de pagina de Facebook AS47, dedicată suporterilor ”militarilor”, care, în trecut, a făcut și alte anunțuri care ulterior s-au confirmat.

Steaua se mută la Mioveni.

Varianta Giurgiu a picat, cel puțin pentru meciul de Cupă. Vom reveni cu alte detalii, dacă mai apar.

Marți, 27 septembrie, meciul Steaua – Chindia Târgovişte din Cupa României se joacă pe Stadionul Orășenesc din Mioveni”, se precizează pe contul de socializare al AS47.

Steaua – Chindia Târgoviște, marți, 27 septembrie

Partida dintre Steaua și Chindia Târgoviște este programată pentru marți, 27 septembrie, de la ora 18:45. Ulterior, după jocul cu formația din SuperLiga României, trupa din Ghencea va evolua în etapa a 8-a din Liga 2, în deplasare, cu CS Comunal Șelimbăr.

Steaua nu a jucat în runda a 7-a, cu Unirea Constanța, de acasă, pentru că decizia luată de FRF în privința suspendării arenei din Ghencea a venit cu aproximativ 24 de ore înaintea startului de meci, astfel că organizarea într-un timp atât de scurt al jocului pe alt stadion a fost imposibilă.

Cu un meci mai puțin decât toate celelalte echipe din Liga 2 cu excepția Unirii Constanța, Steaua se află pe locul 8 în clasament, cu 13 puncte, la numai două lungimi de liderul SC Oțelul.

CS Afumați – Rapid, în Giulești!

Partida dintre CS Afumați și Rapid, tot din play-off-ul Cupei României, va avea loc în Giulești, pe stadionul formației din SuperLiga României. Deși inițial jocul trebuia să se dispute la Afumați, lucru confirmat chiar de clubul din Liga 3 imediat după tragerea la sorți, ulterior a fost convins de giuleșteni să se joace la București.

Rapid a făcut public detaliul miercuri, 21 septembrie, pe când echipa din Liga 3 a preferat să omită schimbarea până la ora publicării materialului.

OFICIAL: AFUMAȚI – RAPID, PE GIULEȘTI

Rapid și CS Afumați au ajuns la un acord conform căruia partida din Play-Off-ul Cupei României se va juca pe Stadionul Rapid – Giulești!

Astfel, miercuri, 28 septembrie, de la 21:30, ne revedem în tribunele de Acasa! (…), a anunțat Rapid.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/romania-u19-a-terminat-la-egalitate-meciul-de-la-buftea-cu-letonia-din-turneul-de-calificare-pentru-campionatul-european-aflat-la-debut-selectionerul-alexandru-pelici-a-utilizat-opt-jucatori-convoc-19246217

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-play-off-ului-cupei-romaniei-si-partidele-televizate-cele-16-meciuri-se-joaca-in-nu-mai-putin-de-13-intervale-de-timp-19246130

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-a-ales-stadionul-unde-sa-joace-acasa-pe-perioada-in-care-nu-poate-evolua-in-ghencea-in-urma-sanctiunilor-dictate-de-frf-dupa-derby-ul-cu-dinamo-19246079

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u19-si-romania-u20-mizeaza-pe-fotbalisti-din-ligile-inferioare-alexandru-pelici-a-trimis-convocari-pentru-12-jucatori-in-timp-ce-daniel-pancu-a-chemat-sapte-19245826

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Sep. 2022, 14:29 Cupa României
Pe aceeași temă