Daniel Oprița, ofertat de o echipă din SuperLiga. ”Principalul” Stelei a confirmat discuțiile

Răzvan STÎNGĂ 03 Feb. 2024, 14:05 Liga 2
Daniel Oprița, ofertat de o echipă din SuperLiga. ”Principalul” Stelei a confirmat discuțiile

Daniel Oprița nu s-a ferit să recunoască, la finalul anului trecut, că simte că se dorește îndepărtarea sa de la Steaua, iar anumiți oameni să conducă echipa și în privința deciziilor de la nivelul staffului tehnic. Acest aspect îl ambiționează să continue și să rămână cel puțin până în vară, când expiră actualul acord dintre părți.

Oprița a confirmat că a fost ofertat din SuperLiga României recent, dar că a decis să rămână la gruparea din Ghencea până când se termină sezonul actual de Liga 2.

Daniel Oprița a refuzat o propunere din SuperLiga

”Principalul” mai este sub contract până la finalul întrecerii cu Steaua, până în vara lui 2024. Echipa din Ghencea nu are un parcurs solid de campionat, cu numai cinci victorii în primele 15 runde. Oprița a pus în primă fază la îndoială siguranța continuării acordului cu Steaua până la final de stagiune, dar apoi a ajuns la concluzia să nu va accepta vreo altă propunere.

Recent, și-a accentuat decizia printr-un refuz dat unei formații din SuperLiga României. Oprița nu a vrut să numească echipa care l-a contactat, dar va vedea ce va face din vară, dacă va continua la Steaua, dacă se va înțelege cu conducerea ”militarilor” pentru un nou contract, sau va semna cu alt club.

M-a căutat o echipă de Liga 1, dar nu am fost dispus la acest moment să dau curs ofertei. Nu pot spune numele. A fost și s-a dus.

Nu m-am gândit ce fac. Mai am până la vară contract, aștept să se termine, iar mai departe vom vedea. Nu știu ce să vă spun despre dreptul de promovare. E contractul până la vară, îl duc până la capăt și vom vedea, a spus Daniel Oprița pentru Sport.ro.

Daniel Oprița, convins că Bogdan Chipirliu nu va pleca de la Steaua

Bogdan Chipirliu pare că poate să devină din nou cel mai bun marcator din Liga 2, iar evoluțiile avute în prima parte a campionatului au atras atenția. S-a situat pe locul 1 și în precedentele două ediții ale campionatului, cu 15, respectiv 17 goluri înscrise pentru Steaua.

Performanța a fost bifată și la capătul sezonului 2016/2017 de Liga 2, când a înscris nu mai puțin de 30 de goluri pentru Juventus București, cu care reușea atunci promovarea în prima ligă.

Revenind la prezent, atacantul Stelei are 12 goluri în 15 meciuri în stagiunea 2023/2024, iar astfel au început să apară zvonuri conform cărora poate semna cu altă formație în această iarnă.

Daniel Oprița: ”Chipirliu are o clauză de 500.000 de euro”

S-a vorbit despre faptul că poate semna cu Gloria Buzău, însă Daniel Oprița este convins că Bogdan Chipirliu va rămâne în Ghencea și din această iarnă, pentru că mai are contract un an și jumătate cu Steaua și, în plus, are o clauză de transfer de 500.000 de euro.

Chipirliu mai are contract un an și jumătate. Are o clauză de 500.000 de euro. Orice echipă care vrea să îl ia trebuie să plătească această clauză. Chipirliu are contract și va rămâne până la finalul contractului la Steaua. Ăsta e contractul și trebuie să îl respecte.

Nu e în ultimele șase luni, i s-a oferit chiar și o prelungire, pe lângă acel un an și jumătate. Nu este în ultimele șase luni. Discuțiile astea că poate să plece… nu poate să plece atât timp cât are contract. Are o clauză care se poate plăti. Cine vrea să-l ia, că e Buzău sau altă echipă, trebuie să plătească această clauză. Eu, cât sunt antrenor, nu o să renunț la el”, a mai spus Daniel Oprița.

Atacantul gălățean de 31 de ani a jucat în cariera sa pentru Oțelul, Dunărea Galați, Fortuna Poiana Câmpina, Juventus București, Astra, SCM Gloria Buzău și Steaua.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Steaua

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-a-raspuns-dupa-afirmatiile-lui-adrian-popa-19298791

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-castigat-si-amicalul-cu-jiul-petrosani-19298768

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-invins-rapid-viena-ii-19298764

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u17-cu-un-jucator-din-liga-2-si-un-jucator-din-liga-3-in-amicalele-cu-rep-moldova-19298751

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-popa-nu-l-uita-pe-erik-lincar-dupa-plecarea-de-la-concordia-chiajna-19298748

Răzvan STÎNGĂ 03 Feb. 2024, 14:05 Liga 2
Pe aceeași temă