Alexandru Darius Pop a adus fericirea pentru Ovidiu Burcă și Dinamo! Atacantul, omul momentului pentru ”câini” și după victoria cu Viitorul Pandurii: ”Ne-a motivat eșecul din Liga 2, am vrut revanșa”

Andrei PASCU 30 Sep. 2022, 15:35 Cupa României

Alexandru Darius Pop a fost din nou omul meciului pentru Dinamo, în partida cu Viitorul Pandurii din play-off-ul Cupei României. A fost singurul marcator al disputei, cu reușita din prima repriză, și a dus Dinamo în grupele Cupei României, acolo unde și-a și aflat adversarele.

Alexandru Darius Pop, în vârstă de 29 de ani, ajuns la trei goluri pentru Dinamo, două reușite în Liga 2 și una în Cupa României, a recunoscut, însă, că spre deosebire de jocul din campionat, în care Viitorul Pandurii s-a impus cu 2-0 deși ”câinii” au făcut un meci mai bun, de această dată s-a întâmplat invers.

Dinamo, victorie la limită cu Viitorul Pandurii și calificare în Cupa României. Alexandru Darius Pop, decisiv

Joi, la Târgu Jiu, Viitorul Pandurii a fost formația mai bună, după părerea lui Pop, dar Dinamo a ieșit învingătoare. Deși este unul dintre cei mai buni jucători ei echipei în meciurile disputate până acum, atacantul lui Dinamo a afirmat că echipa a fost argumentul succesului din play-off-ul Cupei României.

Nu știu dacă sunt omul meciului, am avut puțin noroc și am reușit să marchez. Cred că toată echipa a făcut un meci bun defensiv, sacrificiu, multă muncă, echipa e omul meciului. Ne-a motivat și eșecul din campionat, am vrut să ne luăm revanșa. Atunci am făcut un meci bun, dar acum am și câștigat.

În acest meci cred că am suferit, dar am câștigat. Meciul trecut am jucat mai bine, dar am pierdut cu 2-0”, a declarat Alexandru Darius Pop, la microfonul PrimaSport, la finalul partidei de la Târgu Jiu.

Dinamo are meci cu Unirea Slobozia în etapa 8 din Liga 2

Referitor la situația din Liga 2, Dinamo are două eșecuri la rând în campionat. După victoria cu Concordia Chiajna, scor 1-0, a cedat în fața Stelei, scor 1-2, iar apoi în fața Gloriei Buzău cu același scor, 1-2. Este pe locul 16, cu 6 puncte.

Reacția atacantului dinamovist în privința campionatului, dar și despre partida din runda următoare, cu Unirea Slobozia:

Din prisma clasamentului, Slobozia e favorită dar suntem o echipă mare. Slobozia a jucat sezonul trecut play-off-ul, e omogenă, jucătorii evoluează de mulți ani împreună, sunt aduși jucători doar unde e nevoie. O echipă foarte bună, are și stabilitate, dar vrem să câștigăm, clar!

Trebuie să câștigăm și în campionat, au trecut multe etape și nu avem puncte. Trebuie să câștigăm și să ieșim din zona aia”.

Dinamo, cu patru echipe din prima divizie în grupele de Cupa României

Vineri a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor de Cupa României. Dinamo a fost repartizată în Grupa A, alături de patru echipe din SuperLigă, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, FC Voluntari, ”FC U” Craiova și Petrolul, și una din Liga 2, Unirea Slobozia.

În prima etapă, Dinamo va juca pe teren propriu, cu formația pregătită de Marius Croitoru, ”FC U” Craiova.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

Andrei PASCU 30 Sep. 2022, 15:35 Cupa României
Pe aceeași temă